תגידו עדין קיימים האמבולנסים של

YTmda

New member
לא.

ישנם אזורים שבהם החזקת ניידת מז"ח לא השתלמה ולכן ביטלו אותם. אזור לכיש הוא אחד מהם.

orend123

New member
ממש לא

כמה נראה לך עולה אחזקה של רכב בחניה? עתירה שהגישו איגוד האמבולנסים הפרטיים ליועץ המשפטי לממשלה גרמה בעצם לסגירתם של המז"ח בתור מפני נפטרים, בעצם הם עושים מעיין מונופול. מצד שני באיזור הצפון, מד"א התמודדו מול האמבולנסים הפרטיים במכרז לפינוי הרוגים של המשטרה (בד"כ פועלים באופן ארצי יוסי אמבולנס ואמבולנס השפלה). לכן אפשר לראות באיזור הצפון עוד את המז"ח מטייל.

orend123

New member
זק"א מעולם לא פינו

לא פינו ולא זיהו (אז למה קוראים להם זיהוי קורבנות אסון?) אלא רק טיפלו בקטע של כבוד המת ואריזתו לפינוי.

orend123

New member
לא לצערי

ואני גם לא ידידך היקר זק"א מעולם לא פינו הרוגים. נקודה

זה שאתה שוא את זק"א זה לא אומר שאתה

צריך להוציא את התסכולים שלך זה לא עובד ככה

דן54

New member
אצלנו בדן הוא עדיין

פעיל המז"ח מעביר גופות מאבו כאביר מהניתוח שם הישר לבתי הקברות בכל הארץ...כמו כן אמבולנסים רגילים לפעמים מעבירים גופות (אם יש יותר מדי)

orend123

New member
נכון

אבל רק באיזור הצפון המז"ח מגיע ל"מקרים", מדן הוא פועל לפנות חזרה את ההרוגים שהגיעו עם המז"ח שלנו, פשוט כי לא חכם להוציא אותו מחיפה לסוע לאבו כביר ומשם לבית הקברות.

eranlevi1984

New member
באיזור שרון ברגע שיש מקרה מוות

מוציאים את כונן המז"ח מהבית והוא מעביר בהתאם לצורך לאבו כביר או לבי"ח.

לא תמיד

גם לא הרבה אפילו. אולי בצפון איזור שרון מקפיצים כונן, אבל לדוגמא בנתניה פשוט שולחים רגיל (כבר כמה פעמים יצא לי להעביר לאבו כביר ברגיל)

NorikoSan

New member
לא נכון

יש מז"ח גם בירושלים, כשהיתה לי החייאה לא מוצלחת הגיע מז"ח לפנות את הנפטר, ואני עדיין רואה אותו יוצא לפעמים מהתחנה.

למעלה