תגידו עזבתם את העיר או מה ?

ט י נ ה

New member
תגידו עזבתם את העיר או מה ?../images/Emo168.gif

הי לכולם ...... אני עוקבת כל יום אחרי הפורום שלנו ולא מבינה ? מה קרה ? הגיעה איזו משאית ולקחה את כולם מהעיר ? אולי החום ? החמסין ? התוכנית הכלכלית ? מפת הדרכים ? אז תקשיבו וזה מנסיון אישי בחיים ....... לא תמיד הכל מענין ולפעמים נראה כאילו משהו קופא על שמריו ולא מתקדם מה אכפת לכם ? תנו איזו הקדלה קטנה תזיזו ענינים יום טוב ממני סי

דניעל

New member
הי סי. אני עוברת בסביבה כל יום.

הייתי מלאת מרץ והתלהבות להוציא את הרעיון מהכח אל הפועל, אבל העניינים מול ההנהלה מתנהלים בקצב של צב מעוך, ואני מרגישה כאילו שפכו עלי דלי מים. דרך אגב - עילעלתי בארכיון הפורום, והתגלגלתי מצחוק כשקראתי את הדיאלוג בנוגע למורה שלך לאנגלית ולגברת מהלול...

actress

New member
../images/Emo4.gif התשובה הכי פשוטה ../images/Emo7.gif

שהגולשים רק קוראים ולא מגיבים חבל

לוריי

New member
אולי חלק עזבו את העיר אבל..

אבל הצטרפו חדשים! היי אני חדשה בפורום. כ"כ שמחתי שיש פורום לזמרת הכ"כ מוכשרת הזו. אני לא הבנתי בדיוק האם זו באמת סי שכותבת כאן ואם כן אז תדעי שאני חושבת שאת ממש מוכשרת. התחלתי לשמוע אותך בעקבות השיר "אם יש לך עניים" ואז ראיתי אותך מדברת באיזו תוכנית בוקר על יציאת הדיסק החדש וביצעת שם לייב את השיר "אם יש לך עיניים" ואז ראיתי עוד תוכנית שביצעתם שם את "גראפיטי ת"א 89" ואז קמתי מהכרוסא והלכתי לקנות את הדיסק. הכתיבה שלך והביצועים פשוט נדירים.. כל הכבוד! זה עושה לי משהו להאזין לך או לקרוא את המילים ולתהות מה היתה המשמעות שלהם.. אממ.. השעה מאוחרת ובטח העייפות משפיעה עליי אצפה לאיזו תגובה או משהו :) לורי

ט י נ ה

New member
היי לורי ,למה טינה ?אולי כי היא ...

הזמרת שאני הכי אוהבת בעולם פשוט אוהבת אותה כל כך. היי ברוכה הבאה אלינו וכן אני זו אני וכלומר אני היא סי. לשיר שכל כך אהבה קרואים | תגיד תודה שיש לך עינים " כל הכבוד לך שאת עוקבת. וסתם לידע כללי ,מחר בערב ( מוצש " ) אבצע את חצי עולם בהופעה חיה בערוץ 1 בתוכנית שבוע טוב ... יחד עם להקה מדהימה ועם זמרת נשמה מדרום אפריקה מאוד מומלץ. תרגישי טוב וברוכה הבאה אלינו איזה כיף שהגעת. סי

ט י נ ה

New member
אל דאגה אני כאן ......

היי אלביס מותק, הכוונה היתה שחטפו את האוסף הכפול החדש שלי מהמדפים ..... האמת שבכיף ....... ואתה שווה חטיפה ?

לא עוזבת ת'עיר עבור אף אחת...

התגעגעתי אז באתי... ונכון - החום לפעמים ממיס את המוח, החיים מסתובבים ומתהפכים וחוזרים, השמש שבחוץ נכנסת פנימה ובאופן אישי אני לא עולה על שום משאית שיוצאת מהעיר שלי... אז ככה שיהיה לכולם כאן שבוע נפלא...

actress

New member
יוווווווווווווווו פטלטלטלטלונה!!!!!

התגעגעגעגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעתייייייייייייי!!!!!!!!!!! שנים שניםםםםםםםםםםםםם מה איתך בובה?

leocat

New member
יש לי תירוץ

הייתי חולה - ויש לי פתק מהרופאה. מכל מקום עכשיו אני יושב כבר 5 שעות כדי להתעדכן בפורמים ובאיימלים.

למעלה