תגידו עלה לי רעיון יפה

תגידו עלה לי רעיון יפה../images/Emo70.gif

למה לא לשלב את מסע בין כוכבים ומלחמת הכוכבים לסדרה אחת
אפשר לעשות סדרה יפה שנניח תחנת חלל ענקית של הפדרציה יחד עם הקלינגון נמצאת תחת מתקפה נניח של הרומלנים ואיך שהוא יש תקלה והם עפים לתוך מימד אחר או כמה טרליוני שנות אור לתוך העולם של מלחמת הכוכבים
ושם עושים סדרה עם חללית כמו ויגאר רק שיש 2-3 אבירי ג´די עם חרבות אור ומדים של הפדרציה והם במסע בעקבות דרך חזרה הביתה וכמובן שיש קרבות נוסח מלחמת הכוכבים ומסע בין כוכבים והיו שם הגזעים האוהבים מכל הצדדים בהתחלה זה נשמע דפוק אני יודע אבל אם חושבים על זה קצת אפשר ליצור מזה משהו יפה עם עלילה טובה ובמאי טוב

למה לקטול../images/Emo35.gif

מי יודע אם זה ילך
הרי אל תשכחו שכמעט כל סדרה של מדע בדיוני שואבת רעיונות מסדרות אחרות למהל א לעשות אז סדרה חדשה לחלוטין שיחסי הדיפלומטיה והחלליות יהיו כמו מסע בין כוכבים אבל יהיו דמויות כמו Q שהם בעצם בסגנון ג´דים ויש יחסי מורדים אימפריה שילוב מעניין... (בטח תגידו לא...)

DDN

New member
לא!

פשוט לא! (חוצמזה, שתצטרך לשכתב מחדש את שני העולמות ותקבל מישמש לא הגיוני דוחה ולא אטרקטיבי)

לא!

למה שלא תוסיף גם את איטי, פראסקייפ, אנדרומדה, כוכב הקופים ואפילו את בברלי הילס 90210? יהיה בכלל מעניין.

Larik

New member
למה לא?

שני העולמות דומים ביניהם פחות או יותר אז למה לא להכניס אלמטים של אחד מהם לתוך השני? חוץ מזה מה לכל הרוחות קגם למה ה STAR WARS ל STAR TRECK או להפך?

למה שלא נעשה סדרה חדשה בשם../images/Emo70.gif

STAR TROOPER שידבר על מלחמה בין גלקטית שפורצת על ידי גזע שבא משום מקום כנגד פדרצית כוכבים מחורבנת ובטעות נכנסת למערכה ספינת כוכבים ענקיתתתת(כמעט כמו תחנת חלל,המבין יבין) ששם מתנהגים כמו במסע בין כוכבים והמטרה של החללית הזאת זה לגלות את מקור הרשע הזה ולהביסו יחד עם הספינות קרב של הפדרציה הזאת ושם נכניס אלמטנים של מסע בין כוכבים בכוונה של מסע בין כוכבים תרתי משמע ודיפלומטיה ופילוספיה וקרבות קרקע של לוחמים שחלק מהלוחמים יהיו כמו לוחמי ג´די אם כוחות וחרב אור וגם יהיו קרבות של חלליות יחד עם ספינות כמו של מסע בין כוכבים וכמובן המדים של מסע בין כוכבים ואם תהיו ילדים טובים נכניס הכלאה בין הבורג לגזע של ג´רג´ר אה איך אני

DDN

New member
איפה אתה חי בנ´אדם?

בהנחה שאתה בן אדם. העולמות של מלחמת הכוכבים ומסע בין כוכבים ממש ממש ממש אבל ממש לא דומים! אני לא יכול לחשוב על נקודת דמיון אחת ביניהן. אפילו הבמאים של הסדרה המקורית (מס"ב) לא היו חושבים על פתרון דבילי למשולש רומנטי בזה שאחת ואחד שם הם אח ואחות. ומס"ב היה קודם - יצא ב1966. מלחמת הכוכבים פרק 4 יצא ב1977.

למעלה