תגידו צ'יז!- שרשור תמונות

כאפוס

New member
תמונות

מי שיודע איפה אפשר לראות את התמונות מבית חב"ד שישלח קישור.... נכנסתי לאתר אבל לא מצאתי תמונות אז אם אפשר-תנו קישור ישר לתמונות... תודה רבה

amit1988

New member
תמונות מבית חב"ד

מי שיודע איפה אפשר למצוא את התמונות ... שיעשה טובה וייתן קישור !!

תמונות מהאייס

טוב אנשים זה חשוב אני חייבת שאם יש פה מישהו שיודע ומכיר אתרים שבהם צילמו תמונות ממסיבות באייס במיוחד מהמסיבת פופקורן יפרם אותו פה.. אני מחפשת מהמסיבת פופקורן שהיתה נראה לי בתאריך 5.8.. אולי היא היתה ב6.. אני לא זכורת אבל בקיצור אני חייבת קישור לאתר עם התמונות מהאייס.. מישהו פה יודע?

amit1988

New member
לא חשוב מצאתי כבר... כנסו ללינק

http://www.chabadcyprus.com/templates/photogallery/photogallery.asp?AID=299772

la morenita

New member
שאלה בקשר לתמונות שלכן...

הייתן במלון מגדליני נכון? יש שם בריכה כי אמרו לנו שאין שם ובתמונות רואים שיש....

מגדליני

לא במגדליני אין ברכה,יש ברכה ליד ורואים אותה מהחלון אבל זה של מלון אחר ואי אפשר להכנס לשם..............

מגדליני

לא במגדליני אין ברכה,יש ברכה ליד ורואים אותה מהחלון אבל זה של מלון אחר ואי אפשר להכנס לשם..............

RVD אביב

New member
יווווו זה כל המאוס עם החבדניקים

איזה כייף להזכר אני לא מאמין... איזה מצחיק שהם באו אלינו לשדה תעופה... איזה כייף לראות את סעדיה הרבי ראפר חחחח ההוא שעושה פריסטייל ורוקד ראפ מגניב כזה...

Orel111

New member
אחד הדברים הכיפיים...

פשוט לפנים.. זה והכדור בלונה פארק...

כבשלה

New member
או מי גאדדדדדדדדדדדדד

אלוהיםםםםםםםם אניר וצה שוב :(((( איזה יופי שיש לכם תמונות מזה.... ובאמת הכדור בלונה פארק בן זונה!! קראנו לו הכדור המקפץ :) חח עשיתי אותו פעמים..

למעלה