תגידו קארצ'ייק עוד נראה אותו עוד?!! בהמשך העונות עוד נראה אותו??????????????
K k976 New member 22/5/04 #1 תגידו קארצ'ייק עוד נראה אותו עוד?!! בהמשך העונות עוד נראה אותו??????????????
ב ביזנטית New member 22/5/04 #3 נצל"ש-../images/Emo172.gif היום ראיתי את ג'יליאן בסרט בשם "בית האשליות" זה היה סרט ממש יפה...והיא פשוט שחקנית מדהימה!!!
נצל"ש-../images/Emo172.gif היום ראיתי את ג'יליאן בסרט בשם "בית האשליות" זה היה סרט ממש יפה...והיא פשוט שחקנית מדהימה!!!
S SABRINA X New member 22/5/04 #4 ראיתי גם~!! לא אהבתי ת'סרט טוב ראיתי מבאמצע ולא הבנתי כלום חוץ מיזה שהיא מתחתנת וזה...היא מה זה ניראת שם זקנה אבל חח רציני והסרט משנת 2000 כך שהיא לא זקנה..
ראיתי גם~!! לא אהבתי ת'סרט טוב ראיתי מבאמצע ולא הבנתי כלום חוץ מיזה שהיא מתחתנת וזה...היא מה זה ניראת שם זקנה אבל חח רציני והסרט משנת 2000 כך שהיא לא זקנה..
ב ביזנטית New member 23/5/04 #9 אההה...../images/Emo174.gif מתי היא מתחתנת אני לא זוכרת קטע שהיא מתחתנת????
S SABRINA X New member 23/5/04 #10 היה תקע הזה מתי שהיא דיברה אם חברה שלה במסעדה והיא אמרה לה שהיא צריכה להתחתן ושידכה לה את האיש ההוא (ששיחק כבובי בלקוח , רק משם אני מכירה אותו)
היה תקע הזה מתי שהיא דיברה אם חברה שלה במסעדה והיא אמרה לה שהיא צריכה להתחתן ושידכה לה את האיש ההוא (ששיחק כבובי בלקוח , רק משם אני מכירה אותו)
I Ice Age New member 23/5/04 #8 תראה, לי אין בעיה, אני כבר ראיתי. אבל יש כאן כאלה שתקועים עדיין בעונות הקודמות ב-AXN.