תגידו, קרה לכם פעם שעברתם

arie86

New member
ניקוד במחשב

מישהו יודע כיצד אני מנקד אותיות לועזיות (או סתם סימנים שלא קשורים לא"ב העברי), כמו למשל X? כמו בספרי לשון למינהם. הוורד לא מאפשר לעשות את זה. יש תוכנות מיוחדות? פונטים מיוחדים?

מור ד

New member
תגידו, קרה לכם פעם שעברתם

מול איזה ספר עסיסי ללימוד איטלקית, גרמנית או אידיש והתחלתם לצווח בחנות ספרים שאתם רוצים את זה?... וואי... זה מה שקורה לי כשאני רואה ספרים כמו "איטלקית בהנאה" "גרמנית בהנאה" "ידיש בהנאה" אני כל כך רוצה לחמוד את המתוקים האִלה לבית שלי... אני מבטיִח לטפל וללטף אותם, לקחת לסירוס אצל הווטרינר, להוריד אותם חמש פעמים בי'ום ולשים אותם על מדף אחר עם השיחונים בספרדית (שלא יֵריבו...) והספרים יקשקשו בזנב כשאחזור הביתה וילקקו אותי... וכשאזרוק להם פריסבי הם יִחזירו לי!! אם הספרים האִלה ממש ככה, למה לא מיֵצרים אותם בציפוי פרווה (סינטטית)

גנגי

New member
תלחצי

על המקש עם השבע כדי לקבל פתח, ועל זה עם החמש כדי לקבל צירה. ואין לי מושג למה בכלל את מנקדת את כל אלו. למה לנקד אם אין סיכוי שלא תובני?

TankMaster

New member
../images/Emo6.gif נדמה לי שהיתה לכם אי הבנה ../images/Emo13.gif

כנראה התגובה מיועדת לשרשור במקום אחר . . . נכון ?
TankMaster

גנגי

New member
מי שרשר אותי הנה? ../images/Emo6.gif

אכן משעשע. נשבעת לכם שעוד אמש (על פי שעוני האמריקקי) התגובה שלי היתה במקומה... תרתי משמע.

vaska57

New member
הספר "איטלקית בהנאה" הוא ספר מצויין

אני קניתי אותי, לפני כמה ימים וכבר איך שהוא טיפה מבין משהו...

python 4

New member
גם אצלי זה ככה....

מדף שלם של מילונים, ספרי לימוד.. צרפתית בהנאה, יפנית בכיף, גרמנית בזולה, ספרדית בהיי.. רובם מעלים אבק על המדף...

למעלה