תגידו... ראיתם את הפרסומת על

The Crusader

New member
תגידו... ראיתם את הפרסומת על

dragon ball z? בהתחלה כשראיתי בפעם הראשונה... חשבתי שזה מרקו... חחח איזה אנימה גרוע... כאילו זה מרקו... עם 100 קילו של מסת שרירים עליו.. איזה מצחיק זה כשחושבים על זה... רק שבמקום לצעוק ולבכות כל הזמן אמא אמא... הוא יצעק צינוואנטו צינ וו טו (או בתרגום המעפן של עברית "מוות לערבים מוות לערבים" חחחח) ויכניס מכות לכל מה שזז... וואי זה נראה מה זה גרוע.... חחחחחחח

Humus_Chipsalat

New member
Dragon Ball Z

זו סדרת אנימציה מזעזעת, ונטולת כל טיפת עלילה What so ever !!! סצינה אפשרית : אדם נכנס לבר, אדם שני נכנס לבר... אדם #1 - גוקו ^_^ מבט כועס... הופך לסופר גוקו.. מתחיל לרסק את כולם במכות... ואז כשזה נגמר.. הוא חוזר לשתות קצת בירה... אתם שואלים את עצמכם מי זה האדם השני?! אין לי מושג.. אבל אם הוא ירוק עם מחושים... אז... הוא גם דמות קבועה שם... גאד !!! עלבון למין האנושי אם אתם שואלים אותי... ואתם לא.. אבל זה עדיין עלבון... *מחכה להיסקל באבנים ע"י ילדים בני 5 שאוהבים ת´סדרה*

odiman11

New member
צודק

זאתי הסידרה הכי מגעילה שעי פעם עשו לטלוויזיה שמכוון לגיל של פוקימון ואד אד ואדי (יש לי חבר שחושב שכל דבר יפני זה הדבר הכי טוב בעולם הוא רואה דיג´ימון בגלל שזה ניראה יפני והוא בן 15!!! אני מת לראות את הפנים שלו כשהוא יראה את הסידרה הזאת ואתם מוזמנים לצחוק עליו כאן עם בא לכם)

ויאגרה

New member
אמממ...

לפי מה שאני קראתי (בעיתון "רייטינג", לפני מלא זמן) זו אמורה להיות סידרת מופת, רוויה באלימות ובדיאלוגים מתוחכמים...זה המידע היחידי שיש לי על הסידרה הזו, בערך. חוץ מזה, יכול להיות שהסיבה לחורים בעלילה שציינת היא העובדה שצפית בגירסה האמריקאית המאוד-מאוד מצונזרת (אפילו שומטת פרקים שלמים) ולא בגירסה היפנית המלאה. או שזו חרא של סידרה ועדיף שהיפנים יתרכזו בלאכול סושי ולבנות מכוניות.

Humus_Chipsalat

New member
זה כי... בארץ לא מכירים יותר טוב...

הכי רציני ששמו עד עכשיו.. היה כמה תוכניות ב"ביפ" - ערוץ נוער בכבלים הדיגיטליים של מת"ב... היה שם את Lain המשעמם.. ו.. cowboy bebop המושלם... כמובן שהיה שם ... את .. קיי נסיכת הברזל ועוד כמה כאלה... אבל.. הסדרות/סרטים הבאמת איכותיים.. לא כוללים כיסוחים עצבניים... Let the record show ש... אני מאוד בעד אנימה... (ולא סובל מנגה) אני מאמין שזו האנימציה המתוחכמת והיפה ביותר שיש.. מה גם שהעלילות מאוד מתוחכמות.. הדיאלוגים.. הדמויות מורכבות, מושקעות ומתפתחות בצורה מושלמת (אין יותר טוב בע-ו-ל-ם מבימוי יפני). לא רק זה.. גם צפיתי בגרסא היפנית... וגם באמריקאית.. ההבדל הוא לא כזה ניכר... זו סדרת כיסוחים חסרת עלילה חד משמעית... רק כל מיני אנשים שמנסים להיות יותר טובים מGoku . או במילים אחרות : איכס איכס איכס !!! אל תתנטפו את הטלוויזיה שלכם בזבל´ה הזה... סדרות כאלה מוציאות לאנימה שם רע...

אלעד ר

New member
DBZ מוציא לאנימה שם רע?

וחוץ מזה, אני קורא את המנגה ונהנה מאוד.. בעיקר בגלל האמן שמצייר וכותב את העלילה ועושה הכל - אקירה טוריאמה. מוזר שאתה אוהב אנימה וזו האנימה היחידה שאתה לא אוהב, בעוד שאני לא אוהב בכלל אנימה (ניסיתי לראות, לא מצא חן-בעיניי), ודווקא את DBZ אהבתי, קהל היעד של הסדרה הוא מאוד גמיש, האנימה מורידה למנגה קצת את הרמה שלה, אני רואה את המנגה בשביל לראות את הקרבות בתנועה ובצבע, ואני יודע שכל פרק של קומיקס קצר מדי בשביל למלא 20 דקות של פרק בטלוויזיה, לכן מוסיפים לפרק יותר דיבורים ועוד בדיחות שמורידות מהערך של האנימה.. יש לי שאלה אליך, ראית את האנימה בכלל? אבל לא פרק פה ופרק שם, וסתם קבעת שזה אדיוטי, אם אתה יודע מה זה סאגה בסדרה, תראה סאגה שלמה ואולי תבין למה אוהבים את זה, יש לזה בהחלט עלילה ומערכת יחסים מורכבת שמתפתחת במשך כל הסדרה. אני יודע שה"נמתחות" של העלילה ומריחה של משהו קצר על פני פרק שלם מעיבה על ההנאה, אבל תנסה באמת לראות סאגה. נ.ב - לפחות אתה נותן תגובה על סמך משהו, כל השאר כאן רק ראו פרסומת בערוץ 6 עם תמונה במשך חצי שנייה וקובעים שזה "מרקו עם שרירים". חצי מהקומיקסים שמדברים עליהם כאן אני לא מכיר ולא רוצה בכלל לקרוא אותם, אני אומר על זה משהו? אולי בפעם הבאה שמישהו ישים כאן תמונה של גיבור הקומיקס האהוב עליו, אני אגיב ואומר שהוא נראה מטומטם והעלילה נשמעת משעממת, סתם בשביל להתכסח על איזה משהו שאני לא מכיר בכלל.

אלעד ר

New member
אין לכם מושג על מה אתם מדברים!

DBZ זו מנגה פופולרית שהתפרסמה במשך 10 שנים ביפן, סדרת האנימציה שעשו לזה בעצם מנפישה את הסיפורים שבמנגה. האנימה שעשו לזה היא עד ימים אלו האנימה הכי מצליחה בעולם. ומה זה הקשקושים שזה כמו פוקימון? הסדרה הסתיימה בשנת 1995! הפרקים הראשונים עוד קצת מקרטעים עם האנימציה אבל במהרה האנימציה עוברת צעדים קדימה ונראית כאילו עשו אותה בימים אלו.. כאחד שקונה את המנגה, ושצפה בהמון פרקים מהסדרה אני יכול לומר לכם שזה בכלל לא מה שאתם חושבים שזה, תנו לסידרה צ´אנס, אומנם היא מדובבת לעברית אך היתרון הוא שלא מצנזרים אותה כמו בארה"ב (כמו יותר מדי דם בשביל האמריקאים), אני מודה שתחילת הסדרה הרבה פחות מעניינת מהפרקים היותר מתקדמים, אני צופה בפרקים האחרונים ומה שאני יכול לומר זה שהסדרה בעצם הופכת לטובה יותר בכל פרק ופרק, ולמי שמבין, בכל סאגה. מה שיפה בסדרה הוא שיש לה אווירה מאוד ייחודית, היא יכולה להיות מצחיקה, מותחת ועצובה באותו זמן. אני לא אוהב מנגה ואנימה בכלל, אבל כשראיתי את DBZ נתפסתי חזק, זה לא אומר שפתחתי את עצמי לנסות לראות עוד אנימות כי הן לא מתקרבות לרמה של DBZ בכלל, ורובן משעממות ובעלות מראה קודר ואפל. דיג´ימון וכל החרא ששמים בפוקס קידס בארץ, זה סתם נסיון לא מוצלח לעלות על גל ההצלחה של פוקימון שהצליח אצל הילדים, מנסים לצייר יפני כדי שזה יראה אותו דבר אבל זה סתם דברים מטומטמים לילדים בני 6. אפשר לומר שפוקימון זה בעצם DBZ לילדים קטנים, הפוקימונים לא מתים, הם מתעלפים. כל מה שאני אומר זה שאל תשפטו סתם משהו שאתם לא מכירים, תראו את הסדרה בהתחלה, תסמכו עליי כשאני אומר שתצטרכו לחכות כמה וכמה פרקים כדי שהעלילה תהיה מורכבת יותר ומעניינת יותר, או שפשוט תחכו איזה חודשיים ותראו מה קורה אחר-כך. לכלול את DBZ באותה קטיגוריה של פוקימון זה עלבון נוראי, מה גם כשהקומיקס צוייר לא הייתה כוונה לקלוע לטעמם של ילדים קטנים וליצור להיט, והאנימה שעשו למנגה הסתיימה גם 4 שנים לפני שפוקימון בכלל התחיל.

יש סדרות אנימה לא מטומטמות...

כמו פיג´ימון ודיג´קימון ושאר ירוקת מרצפת השוק. יש את כל האנימה שחברות שלי מורידות מאינטרנט כמו משוגעות... סליירס, גרוויטישן ומשהו שנשמע כמו שמטווישה. חלקם היו מנגה וחלקם לא. הרעיון הוא, שהם לא נועדו ליצורים אמללים בני 11 בלי חיים, חברים, או מושא הערצה עם אף יותר גדול מבוטן, וקוים מתעקלים. אבל הם עדיין דומים לשמוקימון והשאר כי הם אנימה. וזה הכל. הקשר היחיד הוא חזק. אז למה לריב???

Humus_Chipsalat

New member
הבחור צודק...

פוקימון, זה באמת הכי גרוע... גם לא.. זה לא גרוע.. זה פשוט מופנה לקהל אחר - ילדים בגילאים 8 - 12 או משהו כזה... בסולם הגרועים... נמצא פוקימון סדרת נינג´ה סקרול ^_^ אוי אוי איכס ! גם נינג´ה רסורקשן... ו... כמובן ! דראגון בול זי !

אם דיברת אליי....

מה שאני לא מאמינה כי רק מישו ממש אבל ממש טיפש יכול להטעות את הניק שלי בניק של בן, אבל בכל זאת, אם דיברת אליי. טוב, הבנת שאני בחורה. איזה בן שברישמת הפורומים שלו לא מופיע "גאים" יקרא לעצמו ויליה שחורה?.??? אבל בכל מקרה...מרקו זה הכי גרוע. עלילה יש, אבל חוזרת על עצמה, קיטשית, ובקיצור - בלעעעעע! אבל לפחות לא הכל נעשה עם סרגלים... אחרי זה פוקימון...אוי זה גרוע. "אש תיזהר!" אמרה מיסטי. "ננננננננחחח...ננננחחחח..." אמר אש כאילו הוא בעצירות. "תגיד לג´יקוריטה להתחמק ממכת ההצלפה של פוקימון עשב כלשהו!" אמר ברוק. "ג´יקוריטה! תתחמק!" "ג´יק ג´יק! אהההההה!" ג´יקוריטה לא הצליח להתחמק... ממצה בערך כל פרק שאי פעם היה בפוקימון.

The Crusader

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תהיו בריאים... ואכן מרקו זוהי סדרת האנימה הכי גרועה שקיימת בעולם!!!

למעלה