תגידו ראיתם את זה

L e s t a t

New member
אם אתה היית כרמית, היינו אומרים את

אותו הדבר

כרמית.

New member
../images/Emo2.gif אוי ואבוי

איך גיליתם את הקישור הזה תגידו לי? עוד אין שם כמעט כלום... אני מוסיפה כל יום בערך עמוד אחד בקצב השבלול האופייני לי..
טוב אם כבר, אז אני אסביר. בסופו של דבר האתר יכיל חומר עיוני, והרבה. תרגומים לעברית, טקטטים מלאים, מאמרים אקדמיים. שום פלאפיות שעולה לי על העצבים, לא דברים שטחיים - רק דברים מעמיקים ורק דברים שמעניינים אותי. כרגע - האתר בבנייה. בינתיים עובדים דפי הקישורים החיצוניים "הספרייה" ו"דפדופים". בקטגורית "מגילות" עוד אין שום דבר. בקטגורית "הגנזך" יש שני מאמרים: אחד על לילית ואחד על הקטה. אם לא יקרה משהו ממש מרגש היום, אז עד מחר יהיו גם מאמר על המוריגן הקלטית (בקטגורית "הגנזך") ותרגום של "האלה הסורית" של לוקיאנוס מסמוסטה (בקטגורית "מגילות"). על כל שאר הקישורים אל תטרחו אפילו להקליק. אין שם כלום בינתיים. מרגוט, כישורי ה-stalking שלך פשוט משתפרים מיום ליום.
לסטאט וג'סטין - חן חן לכם.
ואריאל, אני מוכנה להתחנף אליך any day of the week, רק תגיד מתי ואיפה.

מרגוט

New member
אני כבר אמרתי לך

ואני אגיד את זה גם בפומבי, שלדעתי מחובתך לחלוק את כל החומר שברשותך עם הקהילה בישראל, כולל הספרות, ספרי הצללים והגרימוארים שלך. לדעתי זה אפילו לא עניין של בחירה, אלא פשוט חובה מוסרית שלך. ולכן אני אמשיך להיות "נודניקית" ולהסתובב סביבך וללמוד את כל מה שאני יכולה ללמוד ממך, ולהעתיק את כל מה שאת נותנת לפעמים להעתיק ולגלות כל שבב של מידע שאת מואילה בטובך לחלוק. ורק נותר לי לקוות שבסופו של דבר תביני שאין לך ברירה אלא לגלות יותר מעורבות. את קוראת לזה stalking, אני קוראת לזה שירות למען הציבור.

Justin Angel

New member
אני לא מסכים.

כרמית היא כמו כל חבר קהילה אחר, מלומד ו-וותיק ככל שיהיה. אין לה שום חובה לעשות שום דבר למען אף-אחד, וכל מה שהיא כן מחליטה לעשות נעשה בהתנדבות גמורה (המעט ככל שזה יהיה). אם את רוצה ללמוד, תרגישי חופשיה. ובבקשה, לא לקחת גישה תוקפנית בפורום הזה, אחרת אני אצטרך לתלוש את הראש שלך מהצוואר ולשחק איתו פוטבו... כלומר, אחרת אני אאלץ לבקש ביתר חומרה. *חיוך נערי תמים* ברכות זוהרות

מרגוט

New member
גם אני אוהבת אותך ג'סטין

אבל אני חושבת שיש גבול להתנדבותיות. 1. זה לא בסדר שיש במדינת ישראל רק מישהי אחת בלבד בדרגה גרדנריאנית שלישית והיא טורחת להכניס אף אחד בסוד כדי שבארץ תהיה שושלת יוחסין ויקנית נורמלית. מילא אם היה מדובר באיזה פסיכופת, סוציופת ובאופן כללי בן אדם לא סימפטי. אבל בחורה נחמדה, צעירה, חייכנית כמוה. אני לא מרשה לעצמי לוותר על ההזדמנות. 2. זה לא בסדר שאותה אחת מסעיף א' היא היחידה בעלת הסמכה של כוהנת כנענית, אבל תחום הכנעניות הוא הכי פחות מפותח בקהילה הפגנית בארץ, עם עודף מדאיג של אסטרוארים וקלטים. לא שיש לי משהו נגד הדתות האלו חלילה אבל אם היו המוסמכים לכך טורחים להשקיע יותר בפיתוח הדת המקומית, אנשים לא היו הולכים כל כך רחוק לחפש שורשים פגניים בצפון אירופה! 3. זה לא בסדר שאותה אחת מסעיפים א' וב' היא בעלת הכשרה ממסדרים מאגיים באירופה ומסרבת בכל תוקף לספר מה למדה שם. כל עניין ה"סודות" עבר זמנו. יאללה לפתוח את הספרים ולהעביר מידע.

Justin Angel

New member
גם אני אוהב אותך :)

תראי, כרמית היא לא דוגמה מושלמת מבחינת התנדבות, או אם כבר היא לא דוגמה לכלום. לא נעים לך שיש רק מישהי אחת שהיא מדרגה שלישית? תעשי משהו בנושא, לכי ותלמדי כמוה. למעשה לא היה לי מושג שכרמית בעלת איזהשהי הסכמה בכנעניות, וזה משנה בדיוק כלום. ובבקשה, את מטומטמת ואת זה אני אומר באהבה. אם את חושבת שלהציע מגוון רחב של דתות כנעניות כמו בחנות יגרום לאנשים לשנות דת (חוץ מטל, כמובן) אז את טועה באופן עצוב. ואיפה את רואה עודף של קלטים ו-וויקניגים? אני רואה שלושה דרואידים, שני וויקינגים ואחד קלטיייי! אומנם יש לנו עבר עתיק בפאגאניות כאן בא"י, אבל לא צריך לבלבל בין לנצל את העבר העתיק הזה לבין להשתעבד אליו. לחשוף את העבר העתיק של ארץ ישראל לא יעשה שום דבר חוץ מלחשוף את העבר העתיק של ארץ ישראל. אנשים לא בוחרים דת ואורח-חיים כי היא מהארץ, אנשים נבחרים על ידי דת ואורח-חיים. ואם נתחיל "לפתח דתות מקומיות", את תמצאי תוך חמש שנים את משרד הפנים ברגע שהוא יחזור לשליטת ש"ס בצוואר של כל אלו שעזרו ל"פיתוח" הזה. יש דרך נכונה לעשות דברים, ויש לרוץ כמו מטומטם לתוך קיר במקום פשוט לעבור בשקט בדלת. גם אני בעל הכשרה *רשמית* ואני מניח שיש עוד כמות מזעזעת של אנשים בעלי הכשרה *רשמית*, וכל אחד מאתנו תורם כמה שהוא רוצה באיזה תחום שהוא רוצה. יש כאלו שתורמים מעט עם בכלל, ויש כאלו מאתנו שדואגים לקהילה. כל אחד וההחלטות והטעויות שלו. אולי במקום, כמו שניסחת יפה, לארוב לאנשים שכן מבינים בתחום אז עדיף שאת תלכי ותלמדי משהו? אם את ממש רוצה אני בטוח שכרמית תהיה יותר ממוכנה לנדב רשימת ספרים מקיפים שאפשר לרכוש באמאזון כדי להוריד אותך מהצוואר שלה :) (ואם לא, אז כבר נסדר משהו) ברכות זוהרות

L e s t a t

New member
תראי

"זה לא בסדר שיש במדינת ישראל רק מישהי אחת בלבד בדרגה גרדנריאנית שלישית והיא טורחת להכניס אף אחד בסוד כדי שבארץ תהיה שושלת יוחסין ויקנית נורמלית. מילא אם היה מדובר באיזה פסיכופת, סוציופת ובאופן כללי בן אדם לא סימפטי. אבל בחורה נחמדה, צעירה, חייכנית כמוה. אני לא מרשה לעצמי לוותר על ההזדמנות." אני מסכים עם ג'סטין, אם את רוצה להיכנס בסוד (ולפרסם את זה בפומבי) של אסיפה וויקנית, תכנסי בסוד של אסיפה וויקנית. אף אחד לא עומד ועוצר בעדך מלחפש אחת, אפילו בחו"ל.. "זה לא בסדר שאותה אחת מסעיף א' היא היחידה בעלת הסמכה של כוהנת כנענית, אבל תחום הכנעניות הוא הכי פחות מפותח בקהילה הפגנית בארץ, עם עודף מדאיג של אסטרוארים וקלטים. לא שיש לי משהו נגד הדתות האלו חלילה אבל אם היו המוסמכים לכך טורחים להשקיע יותר בפיתוח הדת המקומית, אנשים לא היו הולכים כל כך רחוק לחפש שורשים פגניים בצפון אירופה!" כמו ג'סטין, אני מעוניין לדעת מתי הוסמכה כרמית בתור כוהנת כנענית. זה דבר ראשון, דבר שני, אני לא חיפשתי שורשים בצפון אירופה, אני פשוט מצאתי אותם. אלו השורשים שלי, את מציעה שאני אלך לחפש שורשים אחרים? אולי אני יכול להמציא שורשים כנעניים ואז על בטוח אני אהיה פגני כנעני! אני גם לא רואה עודף אסאטרוארים וקלטים (למרות שלא הייתי במפגשים, שם בטח יש כמה). אני בעד פיתוח הפגניות הארצישראלת, אבל האם את מציעה שכל מי שרוצה להשתייך לקהילה הפגנית הישראלית חובה עליו להיות כנעני או מסופוטמי? "3. זה לא בסדר שאותה אחת מסעיפים א' וב' היא בעלת הכשרה ממסדרים מאגיים באירופה ומסרבת בכל תוקף לספר מה למדה שם. כל עניין ה"סודות" עבר זמנו. יאללה לפתוח את הספרים ולהעביר מידע." זה באמת לא בסדר! כרמית, תתביישי לך, איך את מעזה לחפש ידע ועוד לא להגיש אותו על מגש של כסף לאלו שהיו עצלים ממך! בושי לך כרמית, בושי! ועוד לשמור שבועת סודיות?! בחייך, אנחנו במאה העשרים ואחת, מי צריך שבועות? עניין כה פעוט, שולי.. מי שומר שבועות בימינו? אני אומר נשכח מהשבועות - בין אם אלו שבועות סודיות של מסדרים מאגיים באירופה או שבועת הנישואין שלכם! למי אכפת? אנחנו כבר ממזמן עברנו את השלב הזה בהתפתחות האבולוציונית, זהו שלב ששייך רק לעלובים האלה שלא התקדמו והתפתחו.. לא לאדם הנאור, המודרני והטוב... ...... בקיצור - כרמית, אני אומר, אפילו פיסת מידע אל תחלקי. תשקיעי באתר, תני לנו את המידע שמותר לך ואת רוצה לחלוק ותשמרי את כל השאר לעצמך ולילדים כחולי העיניים שלך (יותר מדי בוב דילן, הכל בגללכם). יישר כוח כרמית!

למעלה