תודה ../images/Emo58.gif לפרק האחרון
אני אהבתי את שני הפרקים האחרונים באופן כללי, אבל הסוף לא מצא חן בעיני משתי סיבות: א. כל תסריטאי מתחיל יודע - אסור להרוג את הגיבור הראשי ב. הייתי יכולה לסלוח על זה אם היה מסר חיובי במוות שלה, אבל מה שהם עשו זו פשוט סתירה של כל מה שהסדרה ניסתה להגיד מהעונה הראשונה ועד השישית, שמוות של אדם אחד לא יכול לכפר על מוות של אדם אחר. (LEGACY זו דוגמא נהדרת לזה). חוץ מזה, הייתי מצפה שגם אם על זינה עובר חוסר שפיות זמנית, גבריאל תסרב להעתר לה, כמו שזינה לא הקשיבה לה ב-LEGACY. ודבר אחרון בקשר לזה, אם כבר רצו שהיא תכפר על חטאים ישנים, למה עשו את המוות של 40,000 תאונה. אם היא היתה אשמה באמת ובתמים עוד מילא, אבל לא היה להם האומץ לתת לה להיות עד כדי כך גרועה בעבר, אז כל הרעיון פשוט לא עובד. ובכל זאת, אהבתי את זה שהשלימו מעגל עם גבריאל. שהיא למדה כל מה שהיה לזינה ללמד אותה. הסצנה עם ה-30 שניות היא אחת הסצנות הכי נוגעות ללב שראיתי. ההזדמנות לראות שוב את זינה בימיה הרעים גם התקבלה אצלי בברכה. התלבושות והמוזיקה היו מהממים. אני חושבת שהם יכלו לוותר על ה-footage שמראה את גופתה ערופת הראש של זינה. זה היה דוחה ומזעזע. היה מספיק להראות את המבט של גבריאל (משחק נהדר) והאפקט שהיה מתקבל היה אפילו טוב יותר. אישית, אני מוצאת משהו חולני בזה שרוב טאפרט עשה את זה, אבל אני לא אכנס כאן לפסיכולוגיה בגרוש.