תגידו, רונה מלמדת איפהשהו?

califia

New member
תגידו, רונה מלמדת איפהשהו?

רימון, הד, פרטי, תיכון? לא שזה רלונטי לגבי, המקסימום שאני אלך ללמוד עם הטעם הפסיכוטי שלי במוסיקה ידי הקטנות וגילי המופלג זה אלקטרוניקה וגם זה בברלין. גוד איז א דיג''י. אגב, תזכירו לה אם תיתקלו בה במקרה שאם היא למדה תאטרון בתיכון זה מכשיר אותה בהחלט לנהל בהתנדבות את קבוצת התאטרון הקהילתי שעדיין לא קיימת של אגודת הלהט"ב בת"א. שלא תעז לערוק לאיגי! כולם שם עומואים ופאג הגז, אני נשבעת. לא מגיע להם! חוץ מזה הם לא דור מתוסבך כמונו. אתם יודעים, מלחמת המפרץ, רצח רבין, ענבל ז"ל, מצטערת היא לא היתה צדיקה, אני גם עדיין משוכנעת שהיא ביימה את מותה. אנחנו צריכות לפרוק את כל התסכול הזה בדרך יצירתית ולא בהרס עצמי. להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך לא היה בצחוק. זה אותו הסיוט רק עכשיו את ערה, וכולי וכולי.רונה במצב טוב יחסית, זה כי היא בחור. אנחנו לא. עדיין. אגב, מאיפה "תן לי סיבה להאמין שהעצב יש לו סוף"?

Sheeesh

New member
"תן לי סיבה להאמין"...

לקוחה מתוך השיר היחסית חדש שאת שמו אני לא ככ יודעת אבל כאן הוא ידוע בתור "שתי צלחות לווין". שיר מצויין, שווה בדיקה..

טל 2007

New member
../images/Emo207.gif

מחר משדרים ב9 וחצי בבוקר את מפגשיר עם רונה קינן וגידי גוב

califia

New member
שוב מה זה נצל"ש? תמיד שוכחת.

חוץ מזה, היות וחסר לי זיכרון מתקופות מסויימות, כנראה שחברות שלי קרקעו אותי לבית, והפכו אותי למתה חיה, אני מקווה שהייתי מאושרת אז, מה היא עשתה מוסיקלית בין אתה חברה שלי ב97 או 98 לתקופה עם טל גורדון ב2000 וכמה? לאלבום הראשון ב2004? יש לי קו זמן נכון? תגידו, כי אין לי את מי לשאול, שוב, הצעות לפורום אחר או מקום אחר או אנשים אחרים יתקבלו בברכה, אני מטרידה אותכם כי אין לי כרגע ברירה אחרת, ובער"ן תמיד תפוס. והם לא מסכימים עם הסיבות שאני נותנת להם ללמה אני רוצה להתאבד. זה או יסורי ורתר הצעיר או כלום. לא, באדר מיינהוף.אבל היא נהנתה יותר לפוצץ חגיגות בירה של עומואים במינכן, כמוני, ואחר כך התאבדה בכלא. אני רוצה להקים להקה לזיכרה. אני קלידים ומחשב ומכונות תופים. אני צריכה גיטריסטית פאנק או דרק וייב. מילא, אפשר לסמפל. מה אומר החוק לגבי סימפולים? חבל לשלם. אפשר ליצור הכל על מחשב מאפס בימינו לא? אני אצטרך רק דוגמנית גיטרה. אח, ימי ווי דונט פליי גיטרז העליזים. פעם כשאלקטרו גרוע עוד היה ה דבר. ואני הייתי בבור. למה לא הייתי דיג'יי בניינטיז?למה? למה? למה לא קניתי מחשב והורדתי קיובייס ואורגנית ומיקרופון והתחברתי במייספייס כשעוד הכל היה חי? למה אני תמיד מפספסת ומחמיצה? תעזרו לי! האלקטרו מת.. הפריק פולק מת. מה חי? מה? אני רוצה להיות שם בין חלוצי הז'אנר כשזה קורה. אגב, איזה גובה קול נשמע טוב יותר בדואט עם מצו? סופרן או אלט?עצוב לי לבד. אני רוצה להקליט אלבום דואטים. אם כבר רונה החזירה מהנפטלין את אלבומי הקונספט, אז למה לא אלבום דואטים? אצל טל גורדון היא בעיקר עשתה קולות. חבל. רציתי לשאול מה זוכרים טוב יותר : אושר או עצב? אבל לא משנה. פסיכולוגים אגב לא עוזרים בדברים האלה. הם לא עונים. הם לא פותרים. הם לא נותנים עצות. הם לא מנחמים. מוסיקה קצת מנחמת. ספרים לפעמים נותנים עצות, או לפחות פרספקטיבה מסויימת. אני מאוד אוהבת ספרי אימרות שפר וכנף. וניו אייג' פשוטים וחסרי יומרות כמו של פעם.לפני שהכל נהיה כ"כ רוחני ומופשט. עד כאן הברברת שלא קשורה לפורום או לרונה שלי. מכאן אתם עוזרים לי לצאת מהבור. שאגה הוידאו שלו ביוטיוב לא עולה לי בפעם ה20. יום מקסים ומלא שמש. ואני הולכת לישון. כמה חבל.

misheani

New member
אין לי אנרגיה לקרוא את כל המלל הזה, אבל

נצל"ש זה ניצול שרשור, או בלועזית- off topic.

Nowabee

New member
כן כן אני קראתי!!!

הדבר הכי מעניין שקראתי בפורום הזה ווי דונט פליי גיטרס היה רק לפני איזה שנתיים יא בכיינית קחי את עצמך בידיים! אל תלכי לישון בבוקר אלבום דואטים לא עושים במסכנות לעבוד לעבוד לעבוד לעבוד! אז הנה אמרה בשבילך (או יותר שאלה) "מה הם מסתירים כל האנשים הנושמים לרווחה? הם שבעי זכרונות או בולעי שיכחה?" ותקשיבי לי - אל תתאבדי לפני שמישהו ישמע עליך. חבל, בזבוז.

למעלה