תגידו, רימון מתאים לסל השבועות או שהוא שייך לחג אחר??? עשיתי אחד ויצא לי קצת כריסמס כזה
H hen79 New member 19/5/07 #1 תגידו, רימון מתאים לסל השבועות או שהוא שייך לחג אחר??? עשיתי אחד ויצא לי קצת כריסמס כזה
S shukpuck New member 19/5/07 #2 קודם כל, הוא מדהים אוהבת מאד את הבד! וחוצמזה לדעתי מתאים יותר לראש השנה או אפילו לפסח..
א אירית דולמן New member 19/5/07 #4 רימון מלכותי הרימון הוא סמל מובהק של ראש השנה אבל לפח מה שנוקי כתבהכנראה מתאים גם לשבועות. השאלה אם בתקופה הזאת יש רימונים, אני חושבת שלא.
רימון מלכותי הרימון הוא סמל מובהק של ראש השנה אבל לפח מה שנוקי כתבהכנראה מתאים גם לשבועות. השאלה אם בתקופה הזאת יש רימונים, אני חושבת שלא.
H hen79 New member 19/5/07 #6 נכון שתוותרו לי אם אשים אותו בטנא?../images/Emo6.gif חיפשתי פרי שיתאים לצבע הבד ומה שיצא זה רימון.
א אירית בג New member 20/5/07 #8 מסכימה עם המלכותיות. ומה זה משנה אם מתאים או לא- את הכל נקבל בטנא ובשמחה.
א איולי New member 20/5/07 #9 אכן מלכותי! אוהבת את הבד האוריינטלי שבחרת יחד עם בד הבורדו, עיצבת אותו נהדר
H hen79 New member 20/5/07 #10 תודה ../images/Emo140.gif איולי, זה לא שילוב של שני בדים זאת הדוגמא של הבד