תגידו רק אני מתגעגעת ....

talis2

New member
תגידו רק אני מתגעגעת ....

מה יהיה מתחילה היום שנת הלימודים ..... בדדד"צצצצ איך יום ראשון יראה בלי דודי

לא רק את ! ../images/Emo4.gif

דודי יהיה מאוד עצוב בלעדיך... גם איציק ואני בכלל...
הפיט בול יעמוד בצד מיותם... אוףף למה לדכא אותי...
אוי מלנכוליה אהובתי...
מצד שני יקירתי ולא פחות חשוב, את הולכת להזרים למוח חמצן ויש גם את החתיכים... אומנם לא בטייץ ובגופייה אבל יותר מאותגרים שכלית...
אל תשכחי לחפש את הצד הטוב בכל דבר... בעעעעע... אני אמרתי את זה?

talis2

New member
איך רואים שאת חברה של הכתומה

טוב הלימודים רק בראשון ושלישי ולשמחת BEE אני חוזרת למכון שלי אבל ימי חמישי אני עדיין אבוא לבקר .... לא יצעד הפיט בול לבדו לא אתן לאיציק לצעוק ואין עונה ודודי, דודי זה סיפור אחר וסליחה פעם שניה הא??

shiri 80

New member
שיהיה בהצלחה

ולא לשכוח לעשות שער יפה במחברת חחחחחחחחח אפילו ממני המכללה מסרבת להיפרד ודורשת שאבוא לעשות איזה קורס... חבל אין איזה קורס בחירה "זו ואומנות הספינינג"...

ennicka

New member
פעם ראשונה מזה 6 שנים...

שלא קמתי היום ליום הראשון בביתספר.... ואפילו השבוע תוגש סוף סוף התזה שלי לבחינה. ומי בינכם ילדים, שתהה מה עושים עם תואר שני בימינו... אז עוד רבע שעה אני יוצאת למשמרת הראשונה שלי בקייטרינג
מילא זה, אבל לא אגיע לשעור של טל שרעבי בגלל זה...נו לפחות יש את אורנית מחר
ואם מישהו מיכם מחפש אגרונומית עם שליטה בתחום איכות הסביבה ושיקומה באמצעות צמחים....רק תגידו ואבוא
(על השכר נדבר אחורי זה
)

Tami661

New member
אני מחפשת ארגונומית../images/Emo13.gif זה דומה?../images/Emo8.gif

ובכלל אפילו לא ידעתי שיש בארץ איכות שלא לדבר על סביבה
סתאאאאאאאםםם אני גם מתעסקת עם צמחים: תה עם נענע, מליסה, לימונית, לואיזה, בבונג ועוד

ennicka

New member
זהו בדיוק...

שאם הייתה לנו סביבה או איכות בארץ..היתה לי כבר עבודה
חזרתי עכשיו מהעבודה בקייטרינג...אחחחח כמה שאני זקנה...מרגישה כל ס"מ בגוף... אבל מה? שוב הספינינג מושיע אותי... הייתה שם הרבה "מוזיקת ספינינג" כזו שהופיע שוב ושוב בשעורים, והתגובה הפבלובית שלי הייתה ישר לחייך ולשיר...אז הזמן עבר מהר והאורחים חשבו שאני משוגעת
אבל מה צריך יותר מזה בחיים? אה אני יודעת...ספינינג...מחר בערב
ומייקי,
לא זורקים פצצה והולכים, מספרים על מה אתה מדבר

beeyourself

New member
אכן מהומה../images/Emo98.gif

מהומה על שום מה?...
דובי, אם אתה מתכוון למהומה במקלחות של הבנות אז... אני לא מבינה איך נכנסת

מתוקה שלי...../images/Emo6.gif

זה היתרון שבלהיות הומו.. מסתחבקים עם כל הנשים שמוכנות להתפשט ליידך רק בשביל הטיזינג, ויודעות שלא יקרה כלום,ולאומת זאת להיות במקלחת של הבנים ולהציץ לכולם

למעלה