תגידו שחר רמז לעינב משהו על הצביעות של ליאון

תגידו שחר רמז לעינב משהו על הצביעות של ליאון

למה לאון מפחד? לי אישית נמאס מליאון והמשחקים שלו ובטח ובטח מהקול הצווחני שלו. היום אלעד קופרמן הראה לי ישר בפנים שהכל מכור. האהבה שלו לשיפרה היא לא תאמן. אני גם כעסתי על ההתנהגות של ונסה אבל לא רציתי שתעוף כיוון שהיא המון עושה את התוכנית ואני זוכרת איך דאגה ליוסי כשכאב לו הגב ולא הרגיש טוב היא מאוד טובה בנשמה. ועוד דבר מגעיל שקופרמן עשה זה להחזיר את האלים חזרה לווילה למשימה. מישהו יכול להסביר לי מדוע עשה זאת? אם להחזיר זה את אשר שרוב הדיירים אוהבים . לא מבינה את הפריבלגיה הזאת לשי המגעיל שברוב חוצפתו יושב בשחצנות ואומר אני רוצה שחברים שלי יזכו. אם היה גבר היה אומר שהטוב מכולם יקח. אבל לא שי אם האגו הערסי שלו לא יכול להשלים שאחד כמו יוסי עשה לו בית ספר מול הפרצוץ והעיף אותו בבושה. לסיום קופרמן אתם מגעילים משבוע לשבוע והמשחק מכור מראש ולא תצליחו לעבוד עלינו יותר. אני לא מסמסת מהשבוע השלישי שהתחלתי להבין שמשהו לא כשורה. קופרמן תראה את הקטע שיפרה יקירתך אומרת שאריות בני אדם ואז אולי האמין לך. רנין היא כאילו הבוסית בתוכנית כל היום אצל האח הגדול תשימו לב . תיראו את גיא פינס אמא של רנין בדיוק כמוה חולת פירסום גועל נפש כל האנשים שהביאו לתוכנית כולם הגיעו דרך מכרים.

לדעתי הרעיון להביא את שי

הוא מהסיבה שזכרו את שי כאחד שקשה להתעלם ממנו,אחד דומיננטי והמשימה מחר וביום חמישי הוא להתעלם מהדברים שקורים בבית. והוא חוזר רק לשעתיים,לא לתמיד

השאלה אם יגידו להם שהם צריכים להתעלם...

כי אם לא, הם בטוח לא התעלמו. ואז הלך להם על האוכל, הלווייתן יבלע להם הכל.

אם כך נראה לי שהם יעמדו בה

כי מספיק שיחשבו על זה שהם עלולים להישאר עם תקציב מזערי ושחר יחסל להם את כל האוכל, זה ידרבן אותם להצליח במשימה. למרות שאני בטוח שיהיה להם קשה, בעיקר לרנין וללאון שירגיש על הפנים ששי שאותו הוא הדיח מסתובב מסביבו והוא לא יכול אפילו להגיד לו סליחה...

shy6

New member
נראה לי רנין תשים על זה זין

ותדבר איתו. גם ככה היא לא אוכלת.

daughter L93

New member
../images/Emo45.gif לדעתי רנין תיהיה המומה ויש מצב שתרוץ לחב

לחבק אותו* או לפחות לשלוח לו מבטים..

bibaso

New member
שמישהו יצלם אותה כשתראה לראשונה את שי

נראה לאיזה גודל העיניים שלה יכולות להגיע

וגם אם יגידו להם

מי מבטיח באמת שהם יתעלמו? אני כבר רואה שזאת הולכת להיות משימה מאד מענינת,אבל מאד קשה. רנין וליאון מאד התגעגעו לשי וקשה לי להאמין שרנין לא תלך לשי ותרצה לחבק אותו או לדבר איתו.הבעיה שלפי מה שהבנתי,אפילו קשר עין אסור שיהיה. אני חושב ש 2 הדברים שיהיו הכי קשים להתעלמות הם שי והזיקוקים\סאבלימינל

דנה1982

New member
הביאו את שי כדי הוא הכי מעורר ענין שם

קודם כל, בגלל שהם לא באמת נפרדו ממנו כמו שצריך. בגלל שהוא הודח אחרי שיצא מהבית, הם לא נפרדו מתוך תקווה שהוא עוד יחזור. רנין, שפרה, צבר ולאון לא הספיקו להגיד לו כלום, להיפרד באופן אישי. אני כבר רואה את רנין קופצת עליו בבכי וזה גם יערער את לאון שיצטרך להסתכל על האדם שהיה קרוב אליו ושנגדו הוא הצביע, וכרגע שי יודע שלאון הצביע נגדו. אשר ישפיע על עינב בעיקר, אבל האחרים יצליחו להתעלם מנוכחותו קצת יותר בקלות והוא גם לא ינסה להקשות עליהם כמו ששי יודע לעשות

gavriel15

New member
האמת שלפני כמה ימים חשבתי לעצמי שזה

יהיה רעיון נחמד(מבחינת המשימה) להביא את שי וזה אכן קרה ועוד דבר שמתי לב שבכל ראיון עם שי הוא מעולם לא הזכיר את רנין באופן מיוחד הוא תמיד מדבר על רביעיה שבתחלס מה לו ולשפרה? חוץ מצבר חברם המשותף

למעלה