למה?
E evglev1 Well-known member מנהל ביום שני ב- 07:48 #2 נכתב ע"י marabo: למה? לחץ כדי להרחיב... על מה אתה מדבר? הם מפחדים פחד מוות משופטים ימניים, והרי מישהו צריך לשפוט.
נכתב ע"י marabo: למה? לחץ כדי להרחיב... על מה אתה מדבר? הם מפחדים פחד מוות משופטים ימניים, והרי מישהו צריך לשפוט.
1 1ספי11 Well-known member ביום שני ב- 08:07 #3 נכתב ע"י marabo: למה? לחץ כדי להרחיב... אולי לפני שאתה שולח מכאן את כולם, תתכבד אתה ותלך?
marabo Well-known member ביום שני ב- 08:30 #4 נכתב ע"י 1ספי11: אולי לפני שאתה שולח מכאן את כולם, תתכבד אתה ותלך? לחץ כדי להרחיב... אתם מאיימים כל הזמן בעזיבה, לא אני
נכתב ע"י 1ספי11: אולי לפני שאתה שולח מכאן את כולם, תתכבד אתה ותלך? לחץ כדי להרחיב... אתם מאיימים כל הזמן בעזיבה, לא אני
1 1ספי11 Well-known member ביום שני ב- 08:36 #5 נכתב ע"י marabo: אתם מאיימים כל הזמן בעזיבה, לא אני לחץ כדי להרחיב... המלכה האם אמרה שאם הם לא זוכים הם עוזבים ושהמדינה תשרף.
נכתב ע"י marabo: אתם מאיימים כל הזמן בעזיבה, לא אני לחץ כדי להרחיב... המלכה האם אמרה שאם הם לא זוכים הם עוזבים ושהמדינה תשרף.
The Real Big Joe Well-known member ביום שני ב- 10:37 #6 נכתב ע"י marabo: למה? לחץ כדי להרחיב... לחוצפה של הפרזיט אין גבולות.
marabo Well-known member ביום שני ב- 11:26 #7 נכתב ע"י The Real Big Joe: לחוצפה של הפרזיט אין גבולות. לחץ כדי להרחיב... אתם מאיימים בעזיבה ואני החוצפן? לכו כולכם, קחו את הרופאים והשופטים שלכם ויהיה לנו שקט ממכם.
נכתב ע"י The Real Big Joe: לחוצפה של הפרזיט אין גבולות. לחץ כדי להרחיב... אתם מאיימים בעזיבה ואני החוצפן? לכו כולכם, קחו את הרופאים והשופטים שלכם ויהיה לנו שקט ממכם.