תגידו שמשעמם לי אבל גיליתי ש

חגי

New member
תגידו שמשעמם לי אבל גיליתי ש

החישוב הסופי של הליגה לא נכון. או לפחות כך נדמה לי. אילן לא השתתף בליגה 2 ו-4 והוה אמור לקבל ניקוד ממוצע. עשיתי חישוב בגיליון אקסל שמצורף וקיבלתי תוצאה שונה שכרגע אין לה משמעות למעט צמצום הפער בין מקום 2 ל- 3 לכדי 176 נקודות בלבד. העניין הוא שאם באמת יש טעות אז חבל שאף אחד לא עשה ביקורת לגבי החישוב .

shlomi kr

New member
זה לא שיעמום זה בטח רוע לב

אילן כן קיבל השלמה לניקוד על הליגות שהחסיר והחישוב שלך מוטעה למרות שאתה אף פעם לא טועה לינק לתוצאות הליגה שפורסמו http://img2.tapuz.co.il/forums/1_89748178.htm

חגי

New member
אבל זה בדיוק מה שטענתי - שיש טעות

ולהבדיל הוספתי קבץ אקסל עם החישוב אתה מאידך לא הצגת כלום חוץ מתוצאה מוגמרת שלא ברור כלל איך חושבה

shlomi kr

New member
מזל שאתה לא שר האוצר

התקנון אומר שהניקוד החסר יחושב לפי ממוצע הנקודות שהשיג המתחרה בכל התחרויות שהישתתף בהם במקרה של אילן זה 516 עכשיו צריך להכפיל את הממוצע כפול הדיוולידטי של אותו היום אם היתה תורח לקרוא את התקנון ולא עושה חישובים של שנים עברו היתה מקבל את התוצאות הנכונות אבל כהרגלך אתה לא נותן לעובדות לבלבל אותך רק לדימיונך הפורה שם אתה בטוח שכולם כל הזמן טועים או שהם חארות סליחה לא כולם רק אני ועוד כמה יחידי סגולה יום טוב לך איש צדיק

חגי

New member
אם הייתי צדיק באמת הייתי מסביר לך

למה אתה כל כך טועה...החישוב שלך כמובן , כמובן , אינו נכון!....וכרגיל שוב צדקתי. אבל כמו שאמרתי זה כבר עניין של גישה וכנראה אין לך גישה לביקורת גם אם היא מאד מאד מאד צודקת.

חגי

New member
טוב ..נשברתי ..אני חייב להסביר

ובכן - על פניו הדייג צודק....כך אכן כתוב בתקנון....!?! אבל מי שיבדוק אחורה כשפורסם התקנון כבר אז הגבתי כמובן ואמרתי שצריך לתקן את סעיף ה' כי הוא מעוות ופוגע בניקוד של הגולש שהחסיר ליגה. בחישוב שעשה הדייג, הוא לוקח תוצאה של ליגה שעברה כבר הפחתה בשל הדיי ולידיטי...עושה ממוצע של התוצאות האלו ואז בסוף שוב מכפיל בדיי ולידיטי. יעני דיי ולידיטי בריבוע...!!! למה משול הדבר, לדייג שגם דג עם חכה וגם עם רשת...אבל לא תופס כלום.

התכוונת:טעיתי ושלומי צדק!! ככותרת..

עכשיו אתה יכול להסביר... אגב אני מסכים איתך,רק שזה מצריך השקעה לא קטנה...אבל ההחלטה כבר נתקבלה וצריך לדבוק בתקנון. אולי שנה הבאה נשנה את זה.

חגי

New member
זה אכן מצריך השקעה של 2 דקות וזה

כידוע קשה. אבל הינה , עשיתי זאת למרות הקושי הגדול.....(אלק בלדווין)

shlomi kr

New member
הדייג מבקש סליחה שפעל לפי התקנון

ולא לפי הוד רממותו חגי אשר אחראי על החולרע שניקרא השלמת ניקוד לאנשים שלא הישתתפו בליגה בשל חיסורים מוצדקים אין אח ורע דבר כזה בשום ספורט במקום לדאוג שהליגות בארץ לא יתקימו ביזמן אליפות עולם או אירופה חגי המציא דבר מעוות שניקרא השלמת ניקוד היחיד שהיה לו השגות על התקנון ועשה גם משהוחוץ מלהוציא קיטור באינטרנט היה אמיר שלום נערך דיון עם אמיר ואני טענתי שלנצח צריך בלהתחרות ולא בהשלמת ניקוד על שלא השתתפת הוזזנו ליגות כך שהם לא יפלו על האליפויות אירופה ועולם והסכמנו על השלמה של מקסימום 2 ליגות שתשקף במידה שווה את התוצאות שהשיג המיתחרה בכל הליגות באותה שנה שהישתתף ודיוולידתישל הימים שהחסיר אם זה משתתף שהממוצע שלו גבוה אז גם ההשלמות גבוהות אם היה תלוי בי היתי מבטל לגמרי את ההשלמות אבל זה לא תלוי רק בי ואלו שבאמת אכפת להם החליטו ויש כאלה שמה שאפת להם זה להרעיל כמה שיותר את האווירה על ידי מצגי שווא וחצאי אמיתות

natyh

New member
אני לא מאמין

חגי הודה .... בחצי פה אבל הודה . מלך .

חגי

New member
אז זאת ההתיחסות - קיטור באינטרנט

אגב - כמו רב הדברים בהם אתה טועה, הרשה לי שוב לתקנך - מי שהמציא את השלמת הניקוד זה ידידך ההגון והספורטיבי שבזמנו רצה לאפשר לעצמו להגיע רק ל- 5 ליגות , אבל על זה כבר כתבתי לפני 3 שנים ו"הקיטור" הזה כבר כנראה נשכח ונעלם. לעצם העניין - נראה שמהעובדה שהערתי לך כבר אז, כי החישוב אינו נכון / הגיוני - התעלמת...כמו מרב הדברים החשובים באמת בדיון הזה.

shlomi kr

New member
הבעיה שאתה תמיד

מתעלם ממה שחושבים אחרים ורק מה שאתה חושב זה הגיוני וצודק אם לא היתה אתה אז לא היה צדק והגיון בגלישה האווירית אתה לא חושב שאתה קצת מתנשא בחשיבה הזאת אני ירון מרינה ויובל חשבנו אחרת ממך מי שמך ליהיות יותר חכם וצודק מאיתנו חתיכת חוצפן אני גמרתי להיתווכח איתך ולא איכפת לי מה תרשום יותר כנראה שכחת שאתה כבר לא נווט אבל האף שלך ימשיך להישאר בעננים אני אפילו לא אכנס לפה יותר כדי שחס וחלילה לא תצליח להרגיז אותי אפשר לחיות בגלישה אווירית גם בלי הפורום ובטח כל עוד אתה רודה מטעה ומתנשא עלינו

חגי

New member
אין ספק - זה מהדגים

אגב - איך אמרת - "לא נותן לעובדות לבלבל אותו".... בעניין חישוב הנקודות ערכתי סקר קצר - כולם מסכימים איתי בעניין. עובדה מבלבלת קצת ...לא?

כולם צודקים.

חגי צודק שיש בעיה עם דיי ולידיטי בריבוע. שלומי צודק שלא עלו על זה קודם ולא ניתן לשנות תקנון בדיעבד. חגי צודק שהמציאו את הרעיון של השלמת ליגות לבקשתו של עמיר - אני עדיין חושב שזה רעיון נכון. לפי הסקרים פרס היה צריך לנצח בבחירות - לא קרה מעולם. בליגת המצנחים לא עושים ליגות מול יציאת נבחרת לאליפויות בחו"ל אך עדיין נותנים ניקוד להחסרת ליגות עקב תחרויות נוספות בחו"ל. שיטת הניקוד היא פשוטה מאוד וקבועה כבר שנים - ואולי הגיעה הזמן שתפסיקו כל שנה להמציא נוסחה במיוחד לליגה הישראלית (הגוססת) לגלישה אוירית. שיטת הפיצוי בליגת המצנחים: 1. סך כל ניקוד הפיצוי לא יעלה על 34% מהניקוד הכולל של אותו מתחרה לפני הוספת הפיצוי. (מקסימום הפיצויי כרבע מסה"כ הניקוד הסופי) 2. הניקוד יחושב לפי ההצלחה היחסית של המתחרה בכל התחרויות בהן הוא השתתף באותה שנה ובאופן הבא: א.לכל תחרות יחושב בנפרד היחס בין הניקוד של המתחרה לניקוד של התחרות. לדוגמה, אם מקום ראשון קיבל 1000 נקודות והמתחרה קיבל 870 אז עבור התחרות הזאת היחס יהיה 0.87. אם לעומת זאת המתחרה הגיע ראשון וקיבל 1000 נקודות ומקום שני קיבל 819 נקודות אז היחס יהיה 1000/819 =~ 1.221. ב. הפיצוי עבור התחרויות החסרות יחושב לפי ממוצע ההצלחה היחסית שחושבה כפול הניקוד של המקום הראשון באותה תחרות. לדוגמה, אם היו 5 תחרויות ובארבע שבהן המתחרה השתתף הוא קיבל יחס של 0.9, 1.2, 0.55 ו 0.82 ובתחרות שהפסיד, מקום ראשון קיבל 820 נקודות אז הוא יקבל עבור התחרות הזאת: (0.9+1.2+0.55+0.82)/4*820 = 711 וזאת בתנאי שזה לא יותר מ 34% מהניקוד שלו לפני ההוספה. 3. ניתן יהיה לעשות חישובי ביניים עבור הפיצוי במהלך הליגה אך רק החישוב בסיום הליגה שכולל את כל התחרויות יהיה ניקוד קובע. בהצלחה איתי

חגי

New member
גם בזה הוא לא צודק...מצטער

על הבעייה בהחלט התרעתי - רק שהנ"ל לא התייחס ואני...מה איכפת לי , לא רוצה לתקן , לא צריך. החישוב שלכם מפתיע קצת אבל בהחלט הגיוני למרות שהוא כמעט זהה לחישוב הפשוט שהצעתי . אעפ"כ חישבתיו וצרפתיו לקובץ האקסל בשורה למטה. הניקוד של אילן השתפר שוב ומסתבר שהפער קטן עוד יותר . מצורף גם לינק להסתייגותי לפני שנה מסעיף ה' בתקנון.

למעלה