תגידו תתחדש העליתי עכשיו את הבלוג שלי אמנם בשלב הרצה אבל אשמח לקבל תגובות הערות והארות.
O OpyuM New member 7/8/02 #1 תגידו תתחדש../images/Emo6.gif העליתי עכשיו את הבלוג שלי אמנם בשלב הרצה אבל אשמח לקבל תגובות הערות והארות.
תגידו תתחדש../images/Emo6.gif העליתי עכשיו את הבלוג שלי אמנם בשלב הרצה אבל אשמח לקבל תגובות הערות והארות.
ה העידו הזה New member 8/8/02 #2 תתחדש ../images/Emo13.gif העיצוב..קצת חובבני [טוב גם שלי ] אבל לא אכפת לי! אני שופט בלוג לפי התוכן שלו..בנתיים אין הרבה אבל אני מניח שבהמשך יתווסף עוד..בהצלחה! עידו.
תתחדש ../images/Emo13.gif העיצוב..קצת חובבני [טוב גם שלי ] אבל לא אכפת לי! אני שופט בלוג לפי התוכן שלו..בנתיים אין הרבה אבל אני מניח שבהמשך יתווסף עוד..בהצלחה! עידו.
O OpyuM New member 9/8/02 #4 מענין... הוא יושב על שרת די דפוק וגם לי לפעמים לוקח זמן איתו או שאני לא מצליח להכנס אליו. כרגע אני מחפש שרת חדש שיאפשר להכנס יותר מהר ונוח. בכל מקרה משע 19:00 היום (שישי) עד 05:00 מחר (בבוקר) הוא כנראה יהיה סגור בגלל שיפורים שהם מכניסים בשרת או משהו כזה...
מענין... הוא יושב על שרת די דפוק וגם לי לפעמים לוקח זמן איתו או שאני לא מצליח להכנס אליו. כרגע אני מחפש שרת חדש שיאפשר להכנס יותר מהר ונוח. בכל מקרה משע 19:00 היום (שישי) עד 05:00 מחר (בבוקר) הוא כנראה יהיה סגור בגלל שיפורים שהם מכניסים בשרת או משהו כזה...
O OpyuM New member 10/8/02 #5 עברתי לכתובת אחרת מכיוון שהשרת הקודם עשה בעיות... האתר שלי נמצא כאן עם כתובת חדשה.
O OpyuM New member 10/8/02 #6 לא מבין את זה פעם זה דפוק ופעם השני דפוק. שווה לקנות דומין ולשלם לאחסון אתר? בינתיים האתר כאן
C CZ2 New member 11/8/02 #7 השאלה היא עד כמה האתר שווה לך? אם בעוד שבועיים יימאס לך ותפסיק, חראם על הכסף. אם אתה פה בשביל להשאר, תמיד עדיף דומיין "אמיתי" משלך.
השאלה היא עד כמה האתר שווה לך? אם בעוד שבועיים יימאס לך ותפסיק, חראם על הכסף. אם אתה פה בשביל להשאר, תמיד עדיף דומיין "אמיתי" משלך.
O OpyuM New member 11/8/02 #8 בחיי שאנ עוד לא יודע... אם ה- אתר שלי עדין שווה לי או לא... בינתיים אני מנסה