תגידו! תתחיל בכלל "ישנן בנות" או לא? ואם כן, אז מתי?
G gilriv New member 6/6/07 #2 לקראת אוגוסט 'yes" תעלה עם פרומאים חדשים ,אני מאמין שנתחיל לראות גם מה שיס.. רכשה 'הסידרות של showtime ..?ואחרים גם THE L WORD בטח בסוף יולי ! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
לקראת אוגוסט 'yes" תעלה עם פרומאים חדשים ,אני מאמין שנתחיל לראות גם מה שיס.. רכשה 'הסידרות של showtime ..?ואחרים גם THE L WORD בטח בסוף יולי ! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
G gilriv New member 7/6/07 #4 ../images/Emo7.gif חכי אני עוד רוצה לדעת מה יהיה במק הספרנו -שתיגמר הסופרנוס , צריכים דחוף סידרה ממש חדשה שתמלא תמשבצת הזות
../images/Emo7.gif חכי אני עוד רוצה לדעת מה יהיה במק הספרנו -שתיגמר הסופרנוס , צריכים דחוף סידרה ממש חדשה שתמלא תמשבצת הזות
G gilriv New member 7/6/07 #6 יש בדוק עוד 4 פרקי הסיום של הסידרה הגאונית היו בה סצינות ממש -טובות ועוסקות ביוחד באימון של החברים הכי טובים של הבוס וזה במיוחד מפחיד גם לרצוח את הבעל של אחותו באמת
יש בדוק עוד 4 פרקי הסיום של הסידרה הגאונית היו בה סצינות ממש -טובות ועוסקות ביוחד באימון של החברים הכי טובים של הבוס וזה במיוחד מפחיד גם לרצוח את הבעל של אחותו באמת