ההורים שלי
יש לי רק אמא, אבא שלי כבר לא בחיים לצערי.

הקשר שלי עם ההורים היה נראה לי תמיד קשר רגיל, עד ש"יצאתי לעולם" וגיליתי שאין דבר כזה קשר רגיל. עם אבא שלי הקשר היה קשר דיי טוב והוא תמיד תמך בי באופן כללי וגם מול אמא שלי - עם אמא שלי היו כמה משברים שנבעו מסיבות דומות לאלו שג'ינג'ר תיארה, אבל זה התבטא בצורה מעט שונה - ההזנחה אצלי הייתה קצת אחרת, וזה נבע גם מקשיים ומשברים שהיא עברה וגם כשאלו שעברנו כמשפחה, שהובילו למצב בו מצאתי את עצמי "בין הכסאות". בשנות העשרים שלי היא התחילה לנסות לכפר, אבל היא לא תמיד יודעת איך וגם נוצרו הרבה משקעים שאני מנסה להתגבר עליהם. בגדול - הקשר עם ההורים שלי השתפר מאוד אחרי שעזבתי את הבית, המרחק עשה ממש טוב ליחסים ביננו, ולכן אני גם מקפידה שלא להתארח אצלה לתקופות ארוכות.

בימים אלו אנחנו בקשר דיי קרוב, אבל לא באופן שאחרות מתארות ואני תמיד הגבתי בהשתאות כשחברות סיפרו לי שהן מתייעצות עם האמהות שלהן על נושא זוגיות וגברים וכדומה, כי מבחינתי אמא תמיד הייתה הבנאדם האחרון להתייעץ איתו על רוב הדברים, והבנאדם האחרון שכדאי לשתף אותו בנושאים אישיים כמו זוגיות ודייטים. אם אמא לא תאהב בן זוג שאביא זה כן יפריע לי, אבל בגלל שבכללי אני לא ממש מחזיקה מהדעה שלה ומיכולת האבחנה שלה (זה נשמע ממש רע אבל יש סיבה טובה לכך שאני אומרת את זה), רוב הסיכויים שאני לא אתרגש מזה יותר מדי.

אני יכולה לספר שאמא שלי מחבבת מאוד את הידידים שלי שהיא מכירה, ככה שאני מניחה שאם יהיה לי בן זוג "באותו מודל", היא תחבב גם אותו.