תגידו,

Blue Potion

New member
תגידו,

לא לראשי.

קרה לכם שנכנסתם למסגרת חדשה, ובמשך תקופה חדשה לא הסתגלתם לדרישות, ללחצים, לציפיות (מבחינה מנטלית)...
זה יכול להיות עבודה חדשה שממש רציתם, או לימודים, או כל דבר שממש רציתם להתקבל אליו וחשוב לכם להיות טובים בו.

ו... הרגשתם שהבנזוג "תקוע" באותו מקום, אותה מסגרת שהיה בה עד עכשיו, והוא לא מבין את כל השינויים שעוברים עליכם?

ו, אתם זקוקים לתמיכה, והוא לא יודע איך לתמוך כי הוא פשוט לא *באמת* מבין מה עובר עליכם?

מה עושים במצב כזה?

אני חווה את זה כרגע, ולמרות שאני משתפת אותו בחוויות שלי, אני מרגישה שהוא לא מבין את המשברים והריגושים שעוברים עליי.
אני שמה לב, שנוצר איזשהו קצר בינינו... (הוא לא שם לב לשום דבר שונה).
אני אוהבת אותו מאוד. זה לא השינוי הראשון, ובחיים יקרו לנו עוד המון המון שינויים.
אבל איך מגשרים על הפערים?

לדבר, לשתף...

הכי חשוב-לא להשאיר בבטן כי אז זה בקלות יכול להפוך לכעסים, מריבות וכו'.
&nbsp
אנחנו עברנו לארה"ב לפני 4 חודשים כמעט. זה לא היה קל ולא היה פיקניק לאף אחד מאיתנו אבל שנינו בכל זאת עוברים מסלולים שונים.
לו הרבה יותר קל מלי מבחינת שינויים, הוא נכנס ישר לעבודה מסודרת שהיא דומה לעבודה שלו בארץ (אותה חברה) ואני לא עובדת כרגע כי מחכה לאישור עבודה ולמעשה מתמודדת עם המון דברים ולומדת הכל מההתחלה כי זו שפה חדשה, התנהלות חדשה, תרבות חדשה- הכל חדש...
&nbsp
זה לא קל לאף אחד מאיתנו, אבל בכל זאת החוויה שלנו בתוך הרילוקיישן הזו שונה לכל אחד מאיתנו והוא לא באמת יכול להבין מה אני עוברת וגם להיפך- אני לפעמים חושבת ש"הנה הגשמנו את החלום שלו" ומתקשה לראות שגם לו קשה.
&nbsp
אז מה שאני חושבת זה שהכי טוב לדבר על זה, להציף את הנושא, להדגיש שיש משהו שקשה לך איתו.
&nbsp
שולחת
ודרך צלחה במקום הזה ומקווה שמעכשיו יהיה לך שמח ונעים

kisslali

New member
תנסי לחזור שוב ושוב על החוויות שלך

במשפטים שמדברים רק על מה שאת עוברת, אל תאשימי, אל תתקפי, תשאירי את זה בצד' ,תדברי, תספרי, תסבירי רק על מה שקורה לך. תני לו להנות מהספק שהוא באמת לא מבין.

אצלינו זה קרה כשהתחלתי לעבוד אחרי שישבנו בבית, ביחד יותר משנתיים (מי אמר שקל למצוא עבודה כשמהגרים?!?!) פתאום הייתי מוצפת בלחצים שלא הכרתי והרגשתי בדיוק את מה שאת מתארת. במקום ללכת למקום של לבלוע, לכעוס וכד', פשוט אווררתי כל הזמן מה עובר עלי, בלי להטיח אשמות וכד', בסוף הוא קלט...

בהצלחה, ללי

A לוןA

New member
ת ק ש ו ר ת

ואם אחרי שתיקשרת את זה הכי טוב שאת יכולה ועדיין לא קיבלת מה שרצית- תצטרכי להבין שבנקודת הזמן הזו אתם לא באותו מקום, ויש כאן מגבלה מסויימת שתצטרכי להשלים איתה. זה לא נורא, יחסית.

למעלה