תגידו,

תגידו, ../images/Emo110.gif

מה זה אומר על הערוץ, אם המצעד הראשון ב"טופ 15" הוא של יוצאי כוכב נולד?

אני חושבת שהם בכלל הלכו בגדול

למה 15? זה המון בשבילם, אפילו ל"יוצאי רימון" אין 15 קליפים. שיורידו ל10, לא חוכמה לשים 15 ולמלא את השעה וחצי האלו בשטויות.

Drorrrrrr

New member
טוב שיוצאי רימון זה לא חצי מדינה.

אביב גפן, חמי רודנר, מירי מסיקה-איהכורם-קרןפלס, אלי גורלי ועוד רבים וטובים...

בסדר,

אבל הרעיון הוא שלקחת קטגוריה של כוכב נולד או יוצאי רימון זה בדיוק כמו לקחת "15 השירים הטובים בX". זה כוללני מדי ודי גרוע..

Funky Giraffe

New member
יחי ההבדל הקטן

יוצאי רימון הם מוסיקאים בכל מחיר, יוצאי כוכב נולד הם מוסיקאים שקשה לי לראות את כולם או חלקם היום כמוסיקאים ללא הריאליטי הזה.

Funky Giraffe

New member
אני רוצה לראות את ההארדקור של כ"נ

שבאים לשם ללא כל השכלה מוסיקלית כלשהי, בלי שמיעה (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איפה נראה או יותר נכון נשמע מוסיקאי ללא שמיעה?) עושים את זה... וכידוע, בלי שמיעה אי אפשר להלחין... להוציא לחנים באוזן יכול גם ילד בן שנה וחצי שצופה בקלטת שירים של עוזי חיטמן המנוח או אריק איינשטיין ייבדל לחיים ארוכים, או חבר שלי שישב עם אורגן צעצוע בגיל 3 והוציא שיר של שלמה ארצי מהשמיעה... אני מתערב איתך על שטרות שאם אני אנגן אקורד לנינט היא לא תפרק לי אותו לארפג'... נניח ג'קו או גבסו אני מתאר לעצמי שכן מן הסתם, אבל נינט למשל שבאה בלי הלמידה של מסגרת מוסיקלית כלשהי, אני מאוד פקפקן... והעובדות מדברות בעד עצמן: לא ראיתי לחנים של עדי כהן, או של שירי מימון, או של נינט, בשום פסטיגל שהיא כיכבה בו או בשיר שנשלח לקדם ארוויזיון או אנערף... בואי נקח למשל מהצד "הרימונאי" את קרן פלס, עד כמה שהיא שרה נוראי, אבל בכל זאת מלחינה (אגב בלי קשר מלחינה קליט מאוד)... היא מלחינה על סולם, מנגינה שהיא לא דיסוננטית, אז איפה פה הבעיה? זה שאני לא אוהב את המוסיקה שלה ואף לעיתים סולד ממנה זה נושא אחר לגמרי. תפסת את הנקודה?

כמובן שאין להשוות

אני לא אומר שכל מי שמחבר מילים ולחן הוא בהכרח יוצר רציני. אבל שמדברים על חמי רודנר ואביב גפן (למשל) אין לך מה לחלוק. לעומת יוצאי כוכב נולד שרובם חובנים או שהם בכלל לא יוצרים, שלא כמו חמי רודנר למשל שהוא ממש גאון מוזיקלי בעיניי וזכה בכותב השנה, וגם מלחין ומעבד בצורה יוצאת מן הכלל.

ItsNotMe1

New member
וגם את אלה ש"לא קשה לראות אותם

כמוזיקאים ללא כל הריאלטי הזה" נדפקים כי הם יותר מדי אמיתיים בשביל חברות התקליטים הפחדניות

AVS1987

New member
חמי רודנר לא למד ברימון

באחת התוכניות של מרגיש בבית הוא ראיין את יהודה עדר שהוא מנהל רימון נראה לי והוא אמר לו שבזמנו לא קיבלו אותו לבצפר

חח צודק

והכי מטופש, ש"כשאתה כאן" זכה >< מה שכן טוב, זה שאם זה מוגבל לאמנים שיש להם 15 קליפים (בתקווה שיעשו גם על אומנים) אז ישימו את האמנים הוותיקים והטובים, שרק להם שי הרבה קליפים :]

למעלה