תגידו

רחלי228

New member
תגידו../images/Emo124.gif

מעבר ל"תככים ומזימות" יש כאן באמת הזדמנות ליצור חברויות?

ניאו30

New member
אני מקווה שכן

זה בטח ייקח זמן,וגם צריך לזכור שהפורום עושה כעת את צעדיו הראשונים. אני הצעתי למי שרוצה לנצל את הפלפורמה של המפגש התפוזי של "המקלדת" ולא הרבה הגיבו ברצון להיפגש אחד עם השני.לא יודע למה,אולי כי זה עדיין מוקדם מדיי ולא יודעים מה יהיה בשבוע הבא. בכל מקרה,חושב שצריך לתת לזה זמן.מצד שני,מהצד שלי כלומר,אין שום בעיה של זמן...אני מוכן להיפגש עם אנשים כאן מתי שיהיה אפשר,במגבלות ברורות שאם אין לי משהו אחר שכבר נקבע.

רחלי228

New member
אני אהיה שם

בדיוק בזמן. באה "לתת כבוד" לחברים יוצרים. (וגם למי שלא נמנה על חבריי) - מגיע להם!

ניאו30

New member
אז אשמח לפגוש שם אותך ואת האחרים

שיבואו,אבל בטח נדבר על כך בצורה יותר ספציפית כמה ימים לפני... בינתיים שתהיה לך שנה טובה וצום קל(אם צמה)

Jen74

New member
גם אני אהיה שם

למרות שאת ארבעת היצירות שכבר היה לי אומץ לשלוח, דחו אחת אחרי השנייה

ניאו30

New member
רגע,רגע...

ואני חשבתי שארבע היצירות שלך נמצאים בבית ואת לא רוצה לתת אותם לאף אחד
...סתם,סתם,ועכשיו תגידי לי שלא אלו הארבע היצירות הכי חשובות שתעשי בחיים?... וסתם נחמה,גם לי דחו "יצירה" אחת

רחלי ... אפשר להציע לך חברות ??

כי אם לא אני לא מכינה לך בפעם הבאה קפה ..
נפגשנו בכנרת .. הרווקה היחידה ... בטח מעלה בך זכרונות

ד נ י ת3

New member
אני מניחה שכן, רחלי

אבל את יודעת - פורום כפורום נוהג. יש מי שלוקח את העניין הזה של הרשת ברצינות מרובה. אני אישית יודעת שכשאני סוגרת את המחשב אתם לא קיימים. נשיקות ושבתשלום

ניאו30

New member
לא קיימים?? ../images/Emo4.gif בעייתי משהו הייתי

אומר.גם אני עברתי כל מיני שלבי התפתחות הקשורים לקשרים וירטואליים,אבל להתייחס בצורה כזאת למי שנמצא מעבר למסך מעורר אצלי תהייה מאוד חזקה. אבל בסדר,אם ככה את מרגישה...חוץ מזה,יש פה כבר כל כך הרבה אנשים שמעוררים אצלי תהייה אז welcome to the club
נ.ב.בטוח שזה גם הדדי ואני מעורר תהייה אצל אחרים,וזה בסדר...ככה אנחנו כולם-כל אחד והיחודיות שלו!

ד נ י ת3

New member
אני חושבת שלא הסברתי טוב

ואני אסביר שוב - הכוונה היא לכל אלה שאוהבים להתנצח ולריב מול המסך - בשביל מה כל הויכוחים העקרים האלה? הרי האנשים שמולם אתה מתווכח הם לא באמת חברים שלך, ולא באמת כאלה שמלווים אותך ביום יום. מה החשיבות האמתית שלהם? אז זהו.. שצר לי לבשר לך אבל... אין.. אין להם חשיבות. הכרתי מהרשת חברים נפלאים. חלק מהחברים הכי טובים שלי הם מכאן. הם לא כאלה שאני אסגור את המסך והם לא יהיו קיימים. ולכן את הויכוחים המהותיים אני מנהלת שם. מקווה שהסברתי את עצמי עכשיו טוב יותר. דנית

ניאו30

New member
זה מסביר את זה יותר טוב

לא מסכים עם זה במאה אחוז,אבל זה לפחות יותר מובן.האמת שגם אני עושה זאת לפעמים,בדרך שונה אמנם אבל גם דומה(מקווה שמבינה את כוונתי).

ניאו30

New member
ועוד משפט שעלה לי לראש כשקראתי...

what you give is what you get כל עוד מבינים את משמעות המשפט הזה ושלמים עם מה שעושים אז אין עם זה בעיה.מכאן,זו החלטה שלך כיצד לנהוג או לא לנהוג.

ד נ י ת3

New member
חושבת שלפעמים

קל לטעות ולהחליף את החיים האמיתיים בחיים הוירטואלים שמספקים אשליה (!) של חברים וחיים. צריך למצוא גם פרופורציות בחיים. כן.. ואני יודעת שמה שאני אומרת זה כלכך לא פוליטיקלי קורקט. אז יאלה - תתחילו לירות בי! דנית

ניאו30

New member
אף אחד לא מתכוון לירות בך ../images/Emo24.gif

אני מבין היטב את מה שאמרת,ואף מקבל חלקית. פשוט המשפט הזה שאמרת "סוגרת את המחשב אתם לא קיימים" כנראה נגע אצלי בנקודות רגישות וגרם לי להגיב כפי שהגבתי. לאחר שהבהרת את עמדתך,זה הרבה יותר מובן ולכן אין צורך לפתוח את זה שנית(ומקווה שזה באמת יהיה ככה). העיקר שיהיה
לכולנו...

ד נ י ת3

New member
../images/Emo25.gif

ואם מישהו ירצה לפתוח את זה שנית, אני כבר לא אהיה פה... אני סוגרת את המחשב
והולכת לחדר כושר.... נשיקות

למעלה