תגידו....

תגידו.... ../images/Emo168.gif

אתם חושבים שהדיסק של פיטר יהיה טוב??? מה אתם מצפים ממנו?

השירה של פיטר

אם תשימו לב פיטר שר מאוד מאוד מדוייק וגם יש לו יכולות לשיר גבוה מאוד. בשילוב עם הנגינה המדהימה שלו בגיטרה אני חושבת שרע- לא יכול להיות. חוצמיזה שהשיר "הר של בייגלך" (שהוא הלחין) אחד הטובים בעיני של מוניקה ואם פיטר ימשיך בסגנון הזה.. הדיסק יהיה מדהים. מבחינת טקסטים אני גם מאוד סקרנית כי אחרי הכל עוד לא יצא לנו לראות טקסט שפיטר כתב אבל אני מאמינה שתהיה לו השפעה מיהלי..

fushi e

New member
ת'אמת.../images/Emo95.gif

אני לא מצפה להרבה מפיטר כי בניגוד לשחר,לא יצא לו אף שיר שהיה בדיסקים של מוניקה ותמיד שמעו אותו רק בקולות רקע. ממש אין לי מושג מה הולך להיות הסגנון..איך הכתיבה הולכת להיות זה ממש מסקרן אותי. אולי הוא עוד יפתיע.

למה... ../images/Emo168.gif

דווקא יש כמה שירים שהוא כתב ביחד עם יהלי... והוא גם הלחין למוניקה הרבה מאוד שירים...

../images/Emo45.gif../images/Emo121.gif

נראה לי שיהיה לו דיסק טוב..
יש לו קול חמוד ויפה כזה
..וגם במוניקה הוא הלחין הרבה שירים במוניקה וחלקם הוא כתב.. אז..בקיצר אני בטוחה שיהיה לו דיסק טוב

212girl

New member
טוב מאוד..../images/Emo20.gif../images/Emo187.gif

אני רוצה שיהיה גיטרה...והרבה...

6gaia9

New member
נראה לי ....

שרוב הסיכוים שזה יהיה דיסק טוב אבל גם אם לא אני אקנה אותו ... בגלל שראיתי מה קרה שלא קניתי את סוס .... היום כבר לא מיצרים אותו ..... אגב מישו מוכן לתת לי לצרוב את סוס ?

אובלינה

New member
ברורשיהיה לו דיסק אדיר..../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif

זה פיטר
ולפחות לדעתי הוא הגיטריסט הכי טוב ששמעתי בחיים שלי, יותר טוב מהרבה גיטריסטים בלהקות אחרות שאני אוהבת.. זאת אומרת שלפחות בקטע של הגיטרות והסולואים בגיטרה זה יהיה פשוט מושלם, ובשבילי זה מספיק בשביל לרוץ לקנות דיסק של פיטר בעיניים עצומות.. הוא פשוט מלחין וגיטריסט דגול.. אני מצפה להרבה, לדעתי אין הרבה סיכויים שאני אתאכזב..

אהה.., בואי נגזים עוד קצת.. ../images/Emo168.gif

חחחח הוא גיטריסט טוב... אני לא מתווכח בזה..., והוא גם אחד הגיטריסטים שאני יותר אוהב את הסיגנון שהם מנגנים..., אבל יש הרבה יותר טובים...חחחח

נכון! מתי יצא הדיסק../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

הייתה תקופה שבה ממש הייתי רוצה להיות כמו פיטר אבל אז נמאס לי קצת ממוניקה סקס ושמעתי גם דברים אחרים ופיטר כבר לא נחשב בעיני כמו ה-גיטריסט. הוא אחלה גיטריסט אבל לא צריך להגזים. מתי הדיסק שלו יוצא? הוא לא עבד על ספר? ועוד משהו, בדיוק בעוד חודש יש שנה לחיות מחמד. חן, אולי תארגן לנו משהו? איזה אירוח קטן, אפילו לא רשמי...

אובלינה

New member
אכן../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif

ואני מניחה שיהלי הוא זה שעובד על ספר, לא

למעלה