תגידו מישו שמע את it's going down
° °•Eowyn•° New member 24/7/03 #2 שיר נחמד../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif../images/Emo94.gif אבל היו יותר טובים
L lgmtk New member 24/7/03 #4 כן../images/Emo26.gif מייק וג'ו עם ה-x-ecutiners או מה שזה לא יהיה......יש שם קטע טוב עם הדי.ג'יים.
S Shakira paradise New member 24/7/03 #5 ../images/Emo99.gif ../images/Emo107.gif וואףף ../images/Emo105.gif השיר יאפה והקליפ עוד יותר [ יש שם איזה אחד בהתחלה שמנגן על הגיטרה.. אז יש לו פשוט שיער מפחיד בתמונה ] ובאמת יש שם קטע שאווה עם הדיג'ים .. איפושו לקראת הסוף לא
../images/Emo99.gif ../images/Emo107.gif וואףף ../images/Emo105.gif השיר יאפה והקליפ עוד יותר [ יש שם איזה אחד בהתחלה שמנגן על הגיטרה.. אז יש לו פשוט שיער מפחיד בתמונה ] ובאמת יש שם קטע שאווה עם הדיג'ים .. איפושו לקראת הסוף לא
N NuFiFiT New member 24/7/03 #7 ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo85.gif מתי היה את הקליפ לר ראיתי אותו אף פעם רק שמעתי שי יפהה
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo85.gif מתי היה את הקליפ לר ראיתי אותו אף פעם רק שמעתי שי יפהה
D Deore New member 24/7/03 #9 שיר טוב! יש לו קצב מעולה... ואני מת עליו! והדי-ג'יי שמה היו מצויינים. קליפ נחמד, אני לא חושב שהוציאו אותו לאינטרנט. אבל הורדתי אותו... מקאזה.
שיר טוב! יש לו קצב מעולה... ואני מת עליו! והדי-ג'יי שמה היו מצויינים. קליפ נחמד, אני לא חושב שהוציאו אותו לאינטרנט. אבל הורדתי אותו... מקאזה.
D Deore New member 24/7/03 #10 תיקון טעות... בילבול... אני לא חושב שהוציאו אותו ל-mtv אבל יש אותו באינטרנט...
N NuFiFiT New member 24/7/03 #11 כן הוציאו אותו.. ../images/Emo85.gif הורדתי את הקליפ מתוך MTV 2 יא מן
O olly v New member 25/7/03 #12 לא נכון..... אני ראיתי אותו כמה פעמים באמ טי וי..... מזמן..... השיר נחמד , אבל הוא לא בדיוק באופי של לינקין....
לא נכון..... אני ראיתי אותו כמה פעמים באמ טי וי..... מזמן..... השיר נחמד , אבל הוא לא בדיוק באופי של לינקין....