תגידו

avital24

New member
תגידו../images/Emo35.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo56.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo16.gif../images/Emo45.gif

בפורום הזה אפשר לקבל גם אהבה?

וודאי כל מקום שמזכירים שם את אלוהים

חייב לשרות שם אהבה - "אהבה אמיתית" ולא רק אהבה כל הרגשות החיובים: שמחה , אחדות , התלהבות , סיפוק , אושר , הכל ע"י אמונה פשוטה .

גריני

New member
אאוץ', אביטל....../images/Emo67.gif

בטח לא התכוונת לזה כך, אבל, זה כואב, במיוחד כשזה בא ממך
ואני חשבתי לתומי שאת מקבלת כאן המוווווווווווון אהבה..

avital24

New member
גריני אני מצטערת ../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

לא התכוונתי לאיך שנשמע לך אני מקבלת כאן המון אהבה בייחוד ממך והיא מחזקת אותי פשוט לפעמים זה נחמד לשמוע מילה טובה בלי לכתוב הודעה וברור לי שזה די בלתי אפשרי כי לא כך זה נהוג אבל סתם חשבתי לי , אני מצטערת אם זה נשמע כך זה לא הייתה הכוונה.

F650

New member
|איקון של אידיוט קופץ בראש| ../images/Emo141.gif

לפני זמן לא רב הייתי פונה להודעה כמו שלך עם המון אנרגיות ועם הרגשת שליחות מיסיונרית שהנה - הנסיכה שלי מחכה להגאל מטפרי הבדידות (אופנוע לבן במקום סוס... הולך
). אבל
עם כל הכבוד לגריני - לעולם לא תתישבנה במשפט אחד שתי המילים - "אהבה" ו "אינטרנט"(או פורום לצורך העניין). אז... עם כל הכאב שבדבר - חיבוק ווירטואלי משול לשתייית קוקה קולה באמצע המדבר - שניה לאחר מכן יש טעם רע בפה. קני לך כנפיים (ולא רד בול אלא אופניים/אוטו/אופנוע/אוטובוס) וצאי לעולם האמיתי. רק שם תפגשי בגורל שלך. לי אישית חורשת אורנים עושה פלאים... למה שלא תמצאי מה הרחם (כן כן - רחם - המקום המגונן הזה ממנו כולנו באנו)שלך? (ואל תגידי לי שבהיה במסך עושה לך את זה). אופס. נסחפתי. התכוונתי לנזוף בעצמי בכלל על שוטטות יתר באינטרנט.... הכלב עוד מעט עושה עליי את הצרכים מרוב שהוא מתאפק...אז ביי ובהצלחה!

העולם האמיתי ..............

תתפלא גם מילה טובה בפורום עוזרת, פה מדברים מתיעצים וחולקים מחשבות. מה רע בזה? אני שומעת הרבה את צמד המילים "העולם האמיתי" מה זה בדיוק? סיבוב באלנבי? שיטוט באיזה קניון? זה העולם האמיתי? לדעתי פה זה העולם האמיתי של הדעות המחשבות והקשר בין אנשים. אם רוצים להפגש מחוץ לפורום זה ממש נהדר, אבל תסביר לי מה זה באמת העולם האמיתי, אני דוקא מוצאת אותו פה או בספרים... אגכ..חיבוק וירטואלי עדיף על הרבה דברים ב"עולם האמיתי" ותחשוב על זה. עובדה שחזרת מחורשת האורנים ואתה שוב פה חחחחח שילבת בין שני הדברים מה רע?

F650

New member
מה רע ../images/Emo35.gif

שאני מחפש בדיוק כמוה חיבוק ווירטואלי... אבל זה לא זה. לא התיימרתי לייצג את "העולם האמיתי" , סתם לקחתי על עצמי את תפקיד הרע שבועט החוצה לאוויר הצח. העולם האמיתי הוא בטח לא בקניון ממוזג או באלנבי הייצרית. אני רואה את העולם האמיתי בסערת גלים על חוף הים, בשקיעה בהרי ירושליים ובאנשים בשר ודם שמתמודדים עם תלאות היוםיום ( one step @ the time) סך הכל ניסיתי לעזור. וניסיתי לתרום מהניסיון שלי. לא מבקר אף אחד. לא מתנצח.ולא בא לחנך. שיהיה לכולם יום טוב

גריני

New member
תפקיד הרע הוא חשוב מאוד

אם כולנו היינו yesmen... אבוי לנו ותרומה מהניסיון האישי תמיד בשמחה... מה גם שיש משהו בדבריך, אם כי - מניסיוני שלי: אפשר להעזר והרבה (!) בפורומים. לפעמים דווקא האנונימיות משחררת, מאפשרת לנו להתבטא בחופשיות ואפילו אהבה צומחת מכאן
(לפעמים...)

לא רע בכלל........

העולם הוירטואלי תרם לנו המון. דוקא פה אפשר לשפוך הכל...להתבטא...להגיד מה שלא מעיזים אפילו... אז אפשר לחלק את הזמן ...לים...לחורשות...וגם לפורום... אתה מתכוון לטבע אם אני לא טועה.... טבע זה הכל...

למעלה