תגידו

מכשפופה

New member
תגידו../images/Emo35.gif

אחרי שהתיאשתי ממאגיה וכישוף הייתי חייבת לשאול- גם פה יש התקפים של כמויות של שאלות מעצבנות שחוזרות על עצמם וגורמות לאנשים לפרוש מהאתר או שכאן זה ה"דשא הירוק יותר"? תגידו שזה נדשא הירוק יותר, בבקשה.... D-:

שירה13

New member
למה את מתעסקת

עם מאגיה וכישוף??? זה נושא נוראי ודרך טיפשית לבזבז את האנרגיות שלך. זה לאנשים שמחפשים שליטה והם לא מסוגלים לעשות זאת בעזרת חוכמה כפשוטה. תמיד יותר קל להיות רע - זה לא לנצח ולהיות חזק - זה להפסיד ולהיות מעורר רחמים. תמיד להיות חרא זו הדרך הקלה, לא צריך להפעיל את הראש הרבה בשביל זה...!

RainBird

New member
רואים שהמיסיונריות הגיעה גם לכאן יהודית + נוצרית כולם רצו למגר את המכשפות בדרך זו או אחרת וכולם כמעט הצליחו. וכך נותצר המתוס של המאגיה כדבר רע ומפחיד ונורא. אבל אם מנתחים את המילה האנגלית Witch בסוף מקבלים את השורש הלטיני וויקה ממנה היא נוצרה ופירוש השם הוא אדם חכם. חכמי השבט, אלו שעזרו ריפאו ונתנו כוח לחלשים, זה מי שהיינו ועודינו אבל כמו שיש רופאים שמתמשים בתרופה כדי להפכה לרעל את את המקללים והמכאיבים. אני חי ללא משוא פנים ומשתמש בכוח שניתן לי איך שאפשר אבל מה שמדהים אותי זה איך אנשים מגנים דבר שהם לא מכירים ולאשמעו עליו דבר וחצי דבר ארדן

L e s t a t

New member
כמו שאת שמה לב

לא ממש, לצערי הרב, גם הדשא הזה לא רואה הרבה מים. את מוזמנת לבוא ולנסות להשקות אותו

שירה13

New member
LESTAT...

אתה מתכוון אליי....? אתה אומר שאני זו שטועה? או שדיברת עם המכשושה או איך שלא קוראים לה....?

FireDragon

New member
הוא התכוון אל מכשפופה...

ולמשפט שהיא שילבה בהודעה "הדשא פה ירוק יותר..." (או משהו בסגנון)

שירה13

New member
Rainbird....Face it hunny...

השימוש בכישוף הוא לצרכים אישיים ואגואיסטיים ביותר! זה פגיעה בכל דבר שניתן להאמין בו... מי שמאמין באלוהים - הכישוף מערער על סמכותו של אלוהים ומשנה את הדברים שאלוהים יוצר ומתכנן בכוונה תחילה... למאמינים בטבע - הכישוף הופך את כל יוצרות הטבע ומשנה אותם, הכישוף מנסה בצורה עלובה לשלוט על הטבע... למאמינים בגורל - אני צריכה להוסיף עוד משהו?!?! הכישוף מערער על מה שצריך ואמור לקרות! הכישוף הוא נסיון לשלוט בכוח - לדעתי יש מספיק אנשים שתלטניים בעולם גם בלי שיתעסקו בכוחות אדירים ויהפכו אותם לכשפים...!

L e s t a t

New member
מצויין

>>"השימוש בכישוף הוא לצרכים אישיים ואגואיסטיים ביותר!"<< קודם כל Honey כותבים ככה ולא Hunny. דבר שני, כתבתי מאמר בנושא אגואיסטיות וכישוף בפורום מאגיה וכישוף, את מוזמנת להציץ. דבר אחרון - אני לא להיות RainBird!!!

שירה13

New member
אהמ.....

טוב, מה שכתבתי כתבתי באמת ל-RAINBIRD... אבל לא משנה... ואני ישמח להציץ במאמר שלך...

שירה13

New member
אני לא מוצאת

את המאמר שלך......תביא קישור אליו או תעתיק אותו או משהו....

רמץ

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif../images/Emo135.gif../images/Emo5.gif

ושוב אני, הקקטוס המדברי, מדבר על למה יורד שלג בסיביר - אבל אעיז ואומר שלמיטב הבנתי - בוויקה נחשבת המאגיה לחלק בלתי נפרד מהטבע. טבעית ולא על-טבעית. וששימוש בידע ובכח אינו שונה כלל משימוש במנוף להזיז סלעים או משימוש במשפך להשקות עציצים. כך שאין כל סיבה להוקיע את המאגיה, מזווית ראיה וויקאנית, אלא אם נעשה בה שימוש לרעה, כפי שניתן לנצל לרעה כל דבר אחר "טבעי" ככל שיהיה.

למעלה