תגידו ....

קאריני21

New member
תגידו ....../images/Emo35.gif

גם לכן יש עור יבש בפנים,ידיים,רגליים? האם גם לכן יש יותר נטייה לקשקשים בחורף? (כי אני לא סובלת מקשקשים בכלל עד שמגיע החורף).

gaia20

New member
כן

יש לי קצת יובש בעור ברגליים אבל קשקשים אין לי בכלל, אף פעם לא היו לי קשקשים...

קאריני21

New member
פסדר....

יש לי יובש ברגליים
ובידיים
וקשקשים ... (אבל לא גדולים כמו פתיתי שלג) .... כאילו העור של הקרקפת כנראה יבש .... למרות שהשיער שלי נוטה דווקא להיות שמן. בעעעע..... גרררר....... מיאוווו.......

1ט ל י

New member
לי יש גם בקיץ וגם בחורף

בעיקר בפנים, וברגליים, ורק כשאני נוגעת ממש מתקלף...

1ט ל י

New member
לא, לא שמה כלום

טלי לא מטפח את את הגוף שלו. טלי פויה, שונא את הגוף שלו.

gaia20

New member
טלי באמת פויה!!!

טלי מדברת כמו קארין, לא אוהב גוף שלו! לא טוב! לא טוב!

היי חברות

מזמן לא נכנסתי.....איפה מתושלח? אסף המקסים עם כלבו האהוב? כוכי, מה שלומך? האם דיברת עם המורה מבית ספרי שנתתי לה את הטלפון שלך ביוני? השנה אני לא באותו בית ספר, קיבלתי משרת ניהול........ גם לי יש יובש שנורא מציק ומגרד ברגליים אגב, יש לי אנטי די אנ איי 35. בסקלה המקסימום 14. אומנם זה הרבה, האם זה מאוד גבוה? מה המשמעות של זה? מישהי יודעת? תודה

gaia20

New member
המורה היחיד....

מה הכינוי הקודם שלך? כי אני לא זוכרת שהיה כאן מישהו בכינוי הזה...(המורה היחיד) בכל מקרה, אסף כבר לא כאן, פרש לו לעיסקי הבורסה היותר מעניינים כוכי הקימה פורום אחר, באתר ארגון הלופוס מתושלח עדין כאן מידי פעם
לצערי אני לא בקיאה בערכי האנטי די אנ איי, לכן לא אוכל לעזור לך בנושא ותצטרך לחכות למבינים

שי פ

New member
היי

צטער......זהו הכינוי הקודם שלי......מה שלומך גאיה יקרה? הפסקת כבר לעשן? איך הזאב אצלך?

gaia20

New member
או...עכשיו אתה מוכר לי../images/Emo13.gif

אם הפסקתי לעשן?....כן, בחלומות שלי אני מעולם לא עישנתי
הזאב יציב, די שקט, הכל נמצא במצב שיפור (
) מקווה לראות שיפור עוד יותר אחרי הטיפול כימו' הקרוב. מה איתך? מזמן לא ראינו אותך, איך אתה מרגיש?

למעלה