תגידו
קניתי נייד!

תגידו ../images/Emo49.gif קניתי נייד! ../images/Emo9.gif

טוב נו בעלי בחר וקנה בשבילי... הצעצוע החדש יגיע בשבוע הבא קודם כל מה דעתכם? (יש לו מפרט זהה... חוץ מזה שהמעבד במחשב שלי הוא דותן) דבר נוסף - רציתי לקבל ממכם המלצה: מהן לדעתכם תוכנות המאסט לנייד? תוכנות מומלצות? תוכנות מגניבות? מיותר לציין שאת הדברים הבסיסיים מין הסתם בעלי יתקין לי...

Ice Age

New member
גם בלינק שצירפת המעבד הוא דותן

בכל מקרה, התוכנות הן בערך אותן תוכנות שהן מאסט על מחשב שולחני - DAP, תוכנות מסרים, תוכנות הורדה של דברים חוקיים בלבד
. אני גם תמיד דואג שיהיו שירים על המחשב כדי שהוא ישמש גם בתור נגן mp3 יקר במיוחד, וגם כמה סרטים לעת הצורך.

טוב אז 2 שאלות...

האם המחשב מספיק חזק לראות סרטים? האם במידת הצורך בעתיד זו בעיה לשים HD גדול יותר? או ש-40GB זה מספיק עד מעל הראש במידה שהשימוש המרכזי יהיה אופיס, אינטרנט ותוכנות סטטיסטיות ופיננסיות?

אין בעיה

לראות איתו סרטים
אפילו מומלץ
. לגבי דיסק, לא ניתן להוסיף דיסקים נוספים, אבל ניתן להחליפו בעתיד בדיסק יותר גדול. האם זה יספיק לך? שאלה טובה שתלויה רק בך וכמות הדברים שתשמרי על הדיסק.

mickey123

New member
תתחדשי

אני מציע לך מההתחלה לגבות הכל בדיסקים עם הצורב ולא לחכות אחרי שנה שכבר יש לך בלאגן במחשב מה שאת עושה פשוט לצרוב דיסק בשיטת הMULTI SESSION כך שתוכלי להוסיף נגיד בדיסק שנקרא MY DOCS כל פעם קובץ אופיס נוסף.. אל תחכי שיהיה לך בלאגן... ועוד עצה תנעלי את הGUEST USER ותצרי משתמש נוסף לכל מי שמשתמש במחשב שלך חוץ ממך.. הקבצים שלך בחיים לא יפגעו ויוסתרו..בעוד את הADMINISTRATOR צרי לך הרשאות ליוזר 2 וכך המחשב שלך ישמר כמו שצריך וחובה לשים חומת אש לא להסתפק בזו של הווינוס אקס פי.. אני עובד עם הSYGATE איך אומרים לגבי הטיפים האלה: IT,S A MUST

idogreen

New member
תתחדשי

נייד באמת טוב. הרבה אנשים עובדים עם הדגם הזה של IBM. לדעתי הדיסק קצת קטן, אבל אפשר להסתדר.. במחיר בששילמת הוא בהחלט "מציאה". בהצלחה.

למעלה