תגידו..

Instinct Tame

New member
אוכל לענות לך ../images/Emo9.gif

חנון הוא מיעוט נרדף בעולמינו, ואני נמנית עם שורת האנשים הללו. :> חנון הוא כזה, שכשמקבלים משהו כמו 70 תרגילים במתמטיקה הוא יגמגם 'הו יה'
חנון הוא כזה, שהארי פוטר בשבילו הוא אליל. וגם רון בעצם
חנון הוא כזה, שכשיוצא סינגל חדש ל'רוני אין רפרוטאר בשיט' יוצא סינגל, אתם כבר תראו מכתב התאבדות מונח על המיטה. חנון הוא מאגניב

Dooritos

New member
חחחחחחחח

רק עם השניים האחרונים אני מסכימה! חנונים מתחילים להתרבות בקצב בארצנו הקטנטונת אבל אם תסתכלו כל אחד בכיתתו תמצאו לא יותר מידי..... זה משהו לא מוסבר.... ו... אני לא אוהבת הארי פוטר.. אולי את הסרטים... ועוד משו קטן.... כשנותנים לי 70 תרגילים במתימתיקה- אני קופצת מהחלון, בניגוד לדעה הרווחת

Instinct Tame

New member
אוי למה?

מתמטיקה יכול להיות כיף
אבל בכל מקרה גיאוגרפיה זה הכי טוב אי פעם.

Dooritos

New member
אוווו

ולי קוראים חננה... חח כל הכבוד על ההצהרה הזאת!

זה ממכר

New member
לדעתי הם לא מתרבים

לדעתי המושג חנון כבר איבד דיי הרבה ודיי הרבה אנשים כבר מתחילים להיות צפונבונים סטייליסטים כאלו שזה ההפך מן החנון המדובר והמוכר

Love Bem

New member
זה מה שלי קורא

חנון הוא כזה, שהארי פוטר בשבילו הוא אליל. וגם רון בעצם חנון הוא כזה, שכשיוצא סינגל חדש ל'רוני אין רפרוטאר בשיט' יוצא סינגל, אתם כבר תראו מכתב התאבדות מונח על המיטה. מוסיפה! חנון הוא כזה,שלא אכפת לא מה אתם חושבים עליו! חנון הוא כזה,ששומע מוזיקה אמיתית חנון הוא כזה,שיודע מה היא משמעות החיים חנון הוא כזה,שלא מנסה להיות מקובל חנון הוא כזה,שעושה חיים חנון הוא כזה,שיצליח בחיים! חנון הוא כזה,אנחנו!

זה ממכר

New member
חנון לא עושה חיים

איזה חיים הוא עושה מחפש כל היום משחקים במחשב והולך לספר לחברים החנונים שלו?! לא מנסה להיות מקובל?! בגלל שהוא חנון לא מקבלים אותו אל תאשימי שהוא לא מנסה יצליח בחיים?! על זה נשענים רוב החנונים הצלחה בחיים שלהם יש עתיד אבל מהו העתיד וההצלחה בחיים בלי האושר?! אפס שומע מוזיקה אמיתית?! על הטעם והריח אין להתווכח ולדיי הרבה חנונים איכפת מה אומרים אליהם תאמיני לי להרבה אולי לך לא אבל להם כן הם באים הביתה ובוכים שקשה להם שהם חנונים אני מסכים איתך בקשר לזה שחנון הוא אנחנו ובקשר למשמעות החיים אין לי מושג סגרתי את כל מה שאמרת נכון?!

Love Bem

New member
תראי

אני עושה חיים! אני נהנת מכול רגע קטן פשוט כיף לי!

זה ממכר

New member
לא אמרתי שלא

אבל זה לא הגדרה של חנון כולם עושים חיים זה שלא עושה חיים הוא חנון?!

למעלה