תגידו:S הפורום הזה,יחזור מתישהו לחיים?
W willo1 New member 15/5/05 #4 אני הוא זורו זורו זה אני. אני נלחם את מלחמתיו של הרעב והעני.. סתם צורך עז לשיר את זה עכשיו
W willo1 New member 15/5/05 #5 מה דעתך שנעשה איזו פעילות מעניינת או משהו כזה.. יש רעיונות? אני מוכנה לבצע זוהר גם את?
B bזוהר New member 15/5/05 #6 ברור../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif כל רעיון יתקבל בברכה. אני פה מחכה.
B bזוהר New member 15/5/05 #7 יש לי רעיון!! ואי אני ממש מציפה פה את הפורום מאז שנכנסתי. בעע. נו,מילא. אפשר לעשות שירשור אסוציאציות!! זה ממש מגניב. יש הסכמה מצד המנהלת המכובדת?
יש לי רעיון!! ואי אני ממש מציפה פה את הפורום מאז שנכנסתי. בעע. נו,מילא. אפשר לעשות שירשור אסוציאציות!! זה ממש מגניב. יש הסכמה מצד המנהלת המכובדת?
W willo1 New member 15/5/05 #8 חחחח חמוטה ../images/Emo13.gif הסכמה? נו ברור. יאללה את מתחילה. ניתן לך את הכבוד והצפות זה תמיד טוב. במיוחד אם הפורום קצת שומם בזמן האחרון- כך שהפורום חייב לך טובה. המשיכי כך אני אמשיך אחרייך
חחחח חמוטה ../images/Emo13.gif הסכמה? נו ברור. יאללה את מתחילה. ניתן לך את הכבוד והצפות זה תמיד טוב. במיוחד אם הפורום קצת שומם בזמן האחרון- כך שהפורום חייב לך טובה. המשיכי כך אני אמשיך אחרייך
» »¦«•צליל רביץ•»¦« New member 20/5/05 #9 בכיף..ממ../images/Emo152.gif צריך את אביטל {בילבי על ספידים}.היא פשוט גדולה,תמיד מפעילה