תגידו.. שון וגלן, הדרוברים, הם אחים/קרובי-משפחה או שזה סתם צירוף-מקרים שהם חולקים את אותו שם משפחה?
E em AllיKill New member 6/7/07 #1 תגידו.. שון וגלן, הדרוברים, הם אחים/קרובי-משפחה או שזה סתם צירוף-מקרים שהם חולקים את אותו שם משפחה?
J JumpInTheFire New member 6/7/07 #3 נצל"ש ../images/Emo53.gif לפני בערך 10 חודשים שלומי פירסם פה את המייספייס של מגהדת' והייתה שם תמונה ממש יפה של דייב. עכשיו נזכרתי בזה ונכנסתי אבל התמונה כבר לא שם... יש אותה למישהו?
נצל"ש ../images/Emo53.gif לפני בערך 10 חודשים שלומי פירסם פה את המייספייס של מגהדת' והייתה שם תמונה ממש יפה של דייב. עכשיו נזכרתי בזה ונכנסתי אבל התמונה כבר לא שם... יש אותה למישהו?
S StaffordshirE New member 6/7/07 #5 מה נסגר עם תפוז בזמן האחרון?! מפרסמים אותנו יותר מאת בר רפאלי.. איזה כיף לראות את זה
J JumpInTheFire New member 6/7/07 #6 עזוב אותך בר רפאלי, יותר מאת נינט!! ויש לך מושג לגבי השאלה שלי מלמעלה?
S StaffordshirE New member 7/7/07 #8 אני יודע על איזה תמונה את מדברת זאת עם הזום על הפנים שלו... לא נראה לי שיש לי אותה.. חיפשתי לא מצאתי :/
אני יודע על איזה תמונה את מדברת זאת עם הזום על הפנים שלו... לא נראה לי שיש לי אותה.. חיפשתי לא מצאתי :/