ס'תכלתם בסביבת העבודה שלכם? סביבה מאורגנת? מסודרת? נקייה? כנראה משעמום.. יושבת וחושבת לעצמי האם אדם שמסודר בביתו (אפילו קפדן) יהיה מבולגן בסביבת עבודתו? או ההפך? אם לא הבנתם - לא נורא... תענו ותזכרו ש.. לא עצמתי עין הלילה.
אין בוקר טוב? קפה קטן ומהביל... טוב..לדעתי מי שמסודר יהיה מסודר בכל כי זה טבוע באופי שלו אלה אם כן...מטריד אותו משהו (או אותה במקרה שלך) אז יאלה קומי..תעלי חיוך..ותתחילי לסדר יום נפלא לכל הפורום
קוראת את ההודעה ומוצאת את עצמי.. מסתכלת לצדדים - האם מיקו נמצא בתחומי המשרד???? הנה, אני בחורה ממושמעת: דפקתי חיוך, ארזתי את הרחמים העצמיים ואת כל העייפות והיידה - סידור ניירת. מה אתה אומר? במקום הקפה (תראה מה השעה, סיידר צלול וקר?) תודה.
כל אחד ואיך שהוא אני בעבודה מסודרת טיפ טופ אין קלסר או נייר או מוצר של במקום אבל כל זה נובע בגלל שאני סופר באלגניסטית ובגלל שאני יודעת שבאלגן בעבודה אומר בעיות עם לקוחות ועובדים אז מונעת מעצמי כאב ראש ודואגת שהכל יהיה מסודר לעומתו בבית הבאלגן חוגג גם מזה שאני יוצאת עם עלות השחר וחוזרת אחרי השקיעה וגם מתוך זה שבבית אני פשוט לא מקפידה כי יש בזה איזה קונטרה לעבודה איזה הרגשה של בית בתוך הבית.. ואם אני לא מובנת אז זה בסדר גם האמא הפולניה שלי לא מבינה למה הבית שלי מבולגן...