תגידו

ReiKo

New member
תגידו

איזה להיטים היו בתקופה של rhythem is a dancer ו what is love וכל השירי פופ-דיסקו הישנים ? לא זוכר שמות.. (חוץ מסקאטמן הזה)

Jan22

New member
למשל

HADDAWAY - WHAT IS LOVE BLONDIE - HEART OF GLASS BONIE M - RASPUTIN CARPENTERS - YESTERDAY ONCE MORE BILLIE JOEL - PIANOMAN I LIKE CHOPIN - שיר גדול ! FLASHDANCE - WHAT A FEELING (סאונדטראק של הסרט ,גם שיר גדול) SHAWN CLAVIN - SUNNY CAME HOME RAIN DOWN IN AFRICA זה מה שעולה לי בנתיים

ReiKo

New member
על הכיפאק

עוד שירים יתקבלו בברכה, אני אעשה דיסק למה מתחיל לשעמם כל הזבל שהולך היום...

Shaycus

New member
תוריד את השירים של הדיסק

on the house או שזה on da house אנלא זוכר, זה עם הפנים וכאילו לשון אדומה בחוץ על הרקע של הדיסק (שזה לא באמת לשון, זה דיסקט מחשב) היו שם את כל השירים השווים יא אללה איזה דיסק.. muskitos bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz MUSKITOSSSSSSSS are you ready to fly? lets fly.. fly to AMSTERDAM, utz utz. גדול איזה נוסטלגיה, אבל השיר הראשון בדיסק היה הכי שולט: ALARMA! LA BOMA! EVERY MOFATAL (בחיים לא ידעתי מה הוא אמר באמת)

ReiKo

New member
בואנה

מישהו יודע איך קוראים לשיר ההוא ששרים שם "וואחד תנייייייין תלאתה ארבעעעהההההההה" ואז יש כמו מוזיקת טראנס עלובה כזאת ברקע...... אף פעם לא ידעתי איך קוראים לשיר הזה...

ReiKo

New member
נו זה היה עוד לפני שידעתי מה זה מואזין

בעצם תמיד ידעתי...מהכפר השכן קיצר ג'אן, אולי אתה יודע למה אני מתכוון.. השיר מתחיל ב - "וואחד תנין תלאתה ארבע" וזה נראה לי הווקאל היחיד שם...

Jan22

New member
בוא נעשה את המעשה הטוב היומי

נעזור לילד מוכה במצוקה... VISAGE - FADE TO GRAY JOHNNY CASH - I WALK THE LINE THE ALAN PROJECT - OLD AND WISE DEEP PURPLE - LALENA EURYTHMICS - HERE COMES THE RAIN AGAIN BETTY DAVIS EYES POLICE - WRAPPED AROUND YOUR FINGER SMOKIE - BOAT ON THE RIVER SNOWY WHITE - BIRD OF PARADISE STING -FIELS OF GOLD CONNELS - SEVENTY FOUR SEVENTY FIVE , 74 75 MAMAS AND PAPAS - CALI4NIA DREAMING YOUSSOU NDOUR - SEVEN SECONDS DEPECHE MODE - ENJOY THE SILENCE BRYAN ADAMS - SUMMER OF 69 ; EVERYTHING I DO ,I DO IT 4U סאונדטראק של רובין הוד פרינס אופ זיבס .. עוד שעה אני אזכר בעוד. מקווה ...

Lady McBeth

New member
אתה מבין שיותר מחצי מהשירים שנתת..

שייכים בכלל ל-80' אם לא ל-70'?

Lady McBeth

New member
*עוברת על השרשור שוב*

טוב, משום מה חשבתי שהוא ביקש שירים משנות ה-90. עימך הסליחה.

Jan22

New member
כן ..עובר עליו משהו מיוחד

מפחית בכמות הברכות ,מתחיל ללמוד מתמטיקה ...מתחיל לשמוע שירים משנות הטיזי (וכמו שצריך!) . ממש חסיד אומות העולם.

למעלה