תגידו

froggirl

New member
תגידו

כל הסינגלים בארץ מרוכזים במרכז? לא נשאר אפילו אחד קטן וחמוד בצפון? כל המפגשים במרכז, הבילויים במרכז, דיבורים על מקומות במרכז.... אין איזה משהו ככה בפריפריה?

יש אחד

אבל שמעתי שהוא הומו בכלל, לכן הצפרדעים, עם כמות הראשנים שאתן משריצות, אני הייתי מגביל את הילודה.

froggirl

New member
טפו טפו טפו

למה אתה מסתבך עם הפוריות שלי, למה? אני לא צפרדע בסין - אז אין עלי הגבלות.

אולי בגלל זה

מכל המפגשים האלה באיזור המרכז, ומכל הבילויים במרכז - עדיין לא מוצאים כלום

magenta73

New member
דווקא יש כמה בצפון

ואפילו כמה בירושלים. אבל אין ספק שבמרכז יש התרכזות :)

כן...

אנחנו מיעוט נרדף ונכחד של סרבני הגירה למרכז... בראיין דווקא גר פעם בת"א, השתולל קצת ובסוף חזר 45 דקות מזרחה... נו, כמו שאנן...

froggirl

New member
מסכימה

גם לי היו שתי גיחות למרכז לתקופות שונות של מגורים בת"א... ומשתיהן בחרתי לחזור שעה צפונה. לביתי מול הים... מיעוט נרדף זה כשרודפים אחרי גברים מסוקסים?

כן, אל תשאלי...

לא יודע מה לעשות עם נחילי הפורעות שמתקבצים לי כאן מתחת לבית ודורשים לדעת אותי(נו, במובן התנ"כי... בכל זאת י-ם...) בראיין בן מיעוטים

froggirl

New member
../images/Emo6.gif

רודפים אחרי גברים מסוקסים, לא אחריך.
אבל סבבה. אחרי שיגמרו אצלך תשלח אותם לחיפה.

רגע, שאני אבין...

את טוענת שאני לא מסוקס?!
בראיין לא מספיק שאני מיעוט נרדף עכשיו גם קוראים לי "לא מסוקס"...

froggirl

New member
לא יודעת

למה כולם מדברים כאן על עצמם בגוף שלישי? אני אענה בצורה מתחמקת. אם אתה שואל אותי שאלה שכזאת, אני כבר יודעת מה אתה חושב על עצמך.... מצד שני קשה לי לענות. לא ראיתי לא שמעתי. לפחות אתה נרדף, לא? גם אם אתה במיעוט. תסתכל על הצד החיובי

הכי טוב לראות ולשמוע...

וזה אישון, הוא המקור, כל השאר סתם מושפעים... תשארי פה מספיק וגם את תגלי שזו עוד דרך מעניינת לביטוי עצמי... יאללה, השניצלים מוכנים, הולך לבלוס...

froggirl

New member
תאכל משהו באמת

ואל תכבד. לא צריך לא מספיק שאתה עושה ריח בגל השכונה של הפריפריה, אתה גם אוכל לבד. דווקא בא לי אבטיח ואין לי. חבל.

צריך לחפש במושבים !!!!

אני קוראת לכל המושבניקים באשר הם צאו החוצההההההההההההההההההה

moi24

New member
../images/Emo45.gif

כל האיכותיים שורצים במושבים. moi ממתינה לסקילה...

../images/Emo99.gif חופשיייייי

גם בעיר יש סבבה , אני לא אומרת שלא שלא באמת ישרפו אותנו על המוקד :)

למעלה