תגידו,

noosh

New member
תגידו,

נגיד ואתם הולכים במסדרון, או ברחוב, ומולכם מגיע מישהו שאתם מכירים. אתם מסתכלים לו בעיניים או מסיטים מבט עד הרגע שבו צריך להגיד שלום? ובאיזה מרחק, או תוך כמה זמן צריך להגיד שלום או לחייך?ואיך מחליטים מתי? יש חוקים לדבר הזה? איזה גבול שלפניו זה eagerness ואחריו זה סוציומטיות? (פשוט, בעבודה שלי יש לנו מסדרונות ארוכים כאלה ותמיד הולכים מולי אנשים שאני עובדת איתם אבל לא חברים שלי, אתם יודעים, ואני תמיד תוהה באיזה שלב אני צריכה להתחיל לחייך או להגיד שלום, או אם אני צריכה להיות זאת שאומרת או זאת שמגיבה). מה, שאלות קיומיות פה!!!

רעוּת

New member
פחחחח ../images/Emo6.gif

לפני איזה שנתיים חברה שלי אמרה לי שזה קורה לה כל הזמן בקריה והיא סוציומטית ומסיטה את המבט
ואת צודקת, אכן דילמות קשות. תתפטרי ותאשפזי את עצמך במוסד סגור, שם תהיי בחדר אחד קשורה למיטה ולא תצטרכי יותר ללכת במסדרון. וגם אם כן תלכי, אז כולם שם פסיכים ואף אחד במילא לא יזהה אותך.

דוVשה

New member
Stop over analyzing.

אין פה חוקים. אם מתחשק לך להגיד שלום ראשונה, תגידי. אם לא אז לא. כנ"ל לגבי הסתכלות בעיניים. זה כ"כ סובייקטיבי. זה גם תלוי אם זה מישהו שאת מכירה טוב או לא, באיזה מצב רוח את באותו היום, על מה את חושבת וכו' וכו'. תעשי מה שמתחשק לך באותו הרגע. גמככה רוב האנשים שהולכים במסדרונות ונתקלים באנשים אחרים [אלא אם כן הם אנשים שהם ממש קרובים אליהם/חברים שלהם וכו'] מהנהנים/ממלמלים/מנידים בראשם וכו' וממשיכים הלאה.

Yael Floyd

New member
שה שה שה תגידי שלום רק למי שאת אוהבת!

או למי שאת צריכה ממנו משהו....

behappy

New member
פשוט תחייכי אליהם ברגע שאת מזהה אותם

וואי, היה על זה משו בסיינפלד פעם אם אני לא טועה. זה מעיק, כל ההתקלויות האלה! ו האאאאאאאאאאא בא לי לדפוק את הראש בקיר שכחתי להירשם למועד ב והדודות גירשו אותי מהמבחן ולא עשיתי את מועד א ואוף אוף אוף אוניברסיטה זה קקה! והתקבלתי ל-2 מקומות עבודה ממש טובים ואני לא יודעת מה לעשות וזה אחרי שהחלטתי אתמול משהו ולפני יומיים החלטתי ההפך ועכשיו החלטתי לקחת את שתיהן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בעעעעעעע =[[

דוVשה

New member
עזבי אותך גבר,

קחי כדורים. על אוטוטו לוקחת עוד שניים, מה שיעלה את המינון בגופי לארבעה. הכי טוב, אני אומרת לך. כשמסוממים הכל נראה אחרת.

noosh

New member
וגם

אתם יודעים מה מממממש מעצבן? שאתם מוצאים איזה באג, ואתם יודעים שזה באג, אבל אתם מנסים לבדוק בכל זאת, אז אתם מחפשים ומחפשים ומנסים לשנות דברים וזה עדיין קורה, אז אתם מחליטים ללכת למי שאחראי על זה ולהגיד לו שמדובר בבאג, אבל אז!!! כשאתם כבר אומרים לו, והוא מתחבר למערכת, אצלו זה עובד בסדר!!!!!!!!!1 אז אתם מתעצבנים ובטוחים שאתם צודקים ולא דימיינתם, כי לא סתם בזבזתם שעה מהחיים שלכם בלנסות לפתור את הבאג הזה, אז אתם הולכים למחשב שלכם כדי להוכיח לו שזה ככה, אבל לאאאאא, הייתם חייבים לסגור את החלון הזה, פשוט חייבים!!!!!!

דוVשה

New member
לא!

הכי מעצבן זה שאני תימניה מבוזבזת לגמרי! ואני רוצה לדעת איך מכינים קובנה! ואני רוצה שיהיה לי ג'חנון,קובנה,ביצה חומה ורסק עגבניות עם סחוג לשבת! והכי מעצבן שאני רוצה להיות תימניה וזה בלתי אפשרי! ממש בלתי אפשרי. וזה מעצבן!

behappy

New member
בטח שזה אפשרי!!!

קצת כוח רצון, גיברת. נקנה לך איפור מתאים ותתחילי להתאמן על החית והעין ותלמדי להכין כל מני ג'חנונים וזהו! הפכת לתימניה!!! למה גישה שלילית? למה להתייאש מראש?

דוVשה

New member
כי מה יקרה כשאני ארצה להתקלח?

כל האיפור ירד ויראו שאני בכלל לא שחורה =[ ומה יקרה אם ירצו לדעת מי אבא שלי ומי אמא שלי ומי האחיות שלי? =[

behappy

New member
אז אל תתקלחי!!!

ככה אנשים יסתכלו עליך מרחוק ויראו משו שחור קטן ולא ישימו לב לעיניים, נגיד. ותלכי לכרם התימנים לבקש שיאמצו אותך! תתכחשי למשפחתך! או שתכריחי (התלבטתי שניה אם התכריחי הוא עם ח בהתחלה!!! מצבי קשה!!! אני צריכה לישון!) אותם גמכן להפוך לתימנים!

דוVשה

New member
יש מתכון לקובנה =]

נראה, אולי שבוע הבא יהיה שוב ג'חנון וחבריו והכל ישוב על מקומו בשלום =]

רעוּת

New member
אוף, נועה, תתאשפזי כבר ../images/Emo122.gif

עכשיו את גם מדמיינת דברים. מה יהיה?!

למעלה