תגידו

LiorShap

New member
תגידו

גם אתם חושבים שרק העונה הראשונה הייתה יפה וכל השאר סתם הרסו?

chi12

New member
אני חושבת שהשניה הרסה את הראשונה

השלישית שונה לגמרי אין מה להשוות, וגם לא סימתי אותה. ואת האחרות לא ראיתי בכלל.

star_female

New member
לא

02 היתה מעולה מכל הבחינות לדעתי. טיימרז היתה טובה במה שהיא ניסתה להעביר, למרות שלא כל כך התחברתי לדמויות. אבל מבחינת עלילה היא היתה הכי טובה. פרונטיר היתה חמודה מאוד ואהבתי אותה. את סייברס לא ראיתי. אני בכלל לא אוהבת את הביטוי "הרס", במיוחד כשזה נוגע לסדרות ולהמשכים שלהן. אם העונה הראשונה היתה טובה שום דבר לא יכול לשנות את זה. ובדיג'ימון זה במיוחד ככה בגלל שכמעט כל עונה עומדת לגמרי בזכות עצמה בתור סדרה שונה, אז אין בכלל טעם להגיד דבר כזה... ועכשיו שאלה אליך: במה זה מתבטא שהעונות האחרות "הרסו" את העונה הראשונה?

remundo

New member
בהתחלה באמת התאכזבתי מהשניה כהמשך לראשונה

רציתי לזכור אותם בתור ילדים קטנים, חוץ מזה שבשניה הם בקושי הופיעו-אם לא מחשיבים את קארי וטיקיי, אבל ככל שהעונה השניה המשיכה כך אהבתי אותה יותר ויותר בזכות עצמה ובלי קשר לזה שהיא ההמשך של הקודמת, ולמדתי לאהוב (מאוד, אפילו) גם את הדמויות החדשות. היו גם כמה דברים שהעונה השניה אפילו התעלתה בהם על הראשונה! (כמו, למשל, בעונה הראשונה לא הייתה ג'ון ולא היתה אף דמות אחרת שהקבילה לג'ון שבעונה השניה). שאר העונות... הן לא נוגעות לעונה הראשונה כך שאני לא חושבת שהאמירה הזאת רלוונטית לגביהן בכלל, ואני גם מסכימה עם מה שאמרו כאן לפני-העונה הראשונה נשארה אותו הדבר, העונות שבאו אחריה לא שינו אותה ולא יכלו לפגוע בה.

Digi Lista

New member
...

האמת שאני מסכימה עם מה שאמרו פה-העונה הראשונה מאוד יפה ואני מאוד אוהבת אותה אבל לדעתי גם בכול אחת מין העונות האחרות(מלבד החמישית,אותה עוד לא ראיתי אז אין לי דיעה עליה בכלל)היו דברים שאהבתי והצלחתי להתחבר לדמויות מסויימות ולפרטי עלילה ספציפיים. את העונה השלישית אני אוהבת כמעט כמו את הראשונה,יש שם כמה דמויות שהן פלפל מדהים לסדרה בכלל ולעונה בפרט(אימפמון נניח...). לעונה השנייה היה לי קשה להתחבר כמו אל הראשונה,היא דומה בהרבה מאוד מובנים בין השאר כי היא ההמשך הישיר וברגע שיש הרבה גורמים משותפים מיד קיימות ההשוואות,כמו תמר גם אני למדתי לחבב אותה,לא כמו את הראשונה והרבה מהדברים שם היו פשוט כמו דז'ה וו אבל יש בה בהחלט עניין ודמויות מעוררות מחשבה וברגע שדמויות מצליחות לעורר מחשבות או להוציא רגשות שונים(הזדהות,סלידה וכן הלאה...)כנראה שהן בנויות בצורה טובה,בכלל אם אהבתי מאוד את טאי בעונה הראשונה אז בשנייה קיבלתי גם את טאי וגם את דיוויס שהוא אפילו הקצנה של מה שאהבתי בטאי וזאת כבר סיבה טובה לאהוב את העונה,במקביל היה גם את קן וגם הוא דמות שמעוררת אצלי סימפטיה,שלא נדבר על וימון וארמדילומון שהם פשוט מצחיקים וכמובן אוקיינוס האופל(עד היום יש לי תיאוריות שונות לגביו),הסיפורים על מה שקרה בארבע השנים שחלפו(חבל שלא פיתחו את קו העלילה הזה יותר לעומק) ועוד... את העונה הרביעית אהבתי אבל בצורה אחרת לגמרי,נחמד שהדיג'יגורלים הופכים לדיג'ימונים ויש גם את התהיות בנוגע לעולם הדיגיטלי בעולם הזה אבל מבחינתי היא עונה בפני עצמה ולא קשורה לראשונה מלבד כמה עקרונות דומים שחוזרים בכול עונה ולמעשה בעוד מאות סדרות... אבל עדיין אין כמו העונה הראשונה,עונות ראשונות בסדרות גורמות בדרך כלל למשיכה הראשונית לסדרה,הן מנוסות פחות,תמימות יותר,ממותגות פחות ואצלי נשאר הטעם הטוב שמשך אותי גם לעונות הבאות(זה נכון גם לעוד המון סדרות טלוויזיה וסדרות ספרים),אין מה לעשות ההתחלה מבחינתי היא גורם מאוד משמעותי מבחינת אהבות לדברים-אם אהבתי מההתחלה כנראה אמשיך לאהוב עד שמשהו ישנה את דעתי ואם לא אהבתי סביר שהלכה לי הסבלנות לנסות שוב לאהוב,אבל זאת רק אני.

Snake Bandage

New member
אין דבר כזה "הרס".

אפילו אם התאכזבת מעונה כזו או אחרת, זה לא "הורס" את העונה הראשונה. היא הסתיימה, והיא הייתה טובה, וזהו. אין שום דבר שיכול להרוס את זה יותר. אני אישית אהבתי את העונה השנייה אפילו יותר. השלישית לא הייתה קשורה בכלל לשתי העונות הקודמות, והיא הייתה נחמדה בפני עצמה, עד שהסוף הרס. העונה הרביעית הייתה מאוד חמודה, למרות כל המגרעות (הרבות) שלה. העונה החמישית מחורבנת, אבל היא לא ממש הרסה משהו.

היי זה כמו שאני אמרתי רק

בצורה יותר עדינה חח טוב מי שאני אשפוט בקושי ראיתי מהעונות האחרות

למעלה