תגידו... מדברים פה גם על ביט69 בין היתר?! או על הכל חוץ מזה?!.... חח..
T tslil1991 New member 24/12/07 #1 תגידו... מדברים פה גם על ביט69 בין היתר?! או על הכל חוץ מזה?!.... חח..
D dweck2k New member 24/12/07 #2 היי צליל מדברים כשיש מה לומר. אני מניח שבשבוע הקרוב נדבר קצת יותר בגלל הסינגל החדש מהאלבום השני!!!!! דוויק
היי צליל מדברים כשיש מה לומר. אני מניח שבשבוע הקרוב נדבר קצת יותר בגלל הסינגל החדש מהאלבום השני!!!!! דוויק
א אני כרובית ירוקה New member 24/12/07 #3 נצל"שש בריייייייייי ראיתי אותך היום באוטובוס 56 לת"אא!!!! וגם ביום שישי שוב!!! D:
מ מכשפהקטנהזונה New member 24/12/07 #7 |באג../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif הלו הלו! אני תימנייה ואני שונאאאאאאאאאאאאאת לעלות על אוטובוסים רק מוניות.
|באג../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif הלו הלו! אני תימנייה ואני שונאאאאאאאאאאאאאת לעלות על אוטובוסים רק מוניות.
ק קטני עדי New member 24/12/07 #8 תגידי....../images/Emo113.gif אני כבר אמרתי לך שאני פשוט חולה לך על התחת!!!!!!!!!!!!11 ושאני מתגעגעת נורא נורא נורא נורא ושאם את לא באה לסילבסטר בקיבוץ אני רוצחת אותך!!!!!!!!!!!!!
תגידי....../images/Emo113.gif אני כבר אמרתי לך שאני פשוט חולה לך על התחת!!!!!!!!!!!!11 ושאני מתגעגעת נורא נורא נורא נורא ושאם את לא באה לסילבסטר בקיבוץ אני רוצחת אותך!!!!!!!!!!!!!
מ מכשפהקטנהזונה New member 28/12/07 #10 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif חרא הסילבסטר בקיבוץ שלך פיצ! מה זה 25 שקל ובלי שתייה?! הם רוצים כאפה? טוב, אם השכבה מחליטה שהולכים לשם כולם מתדלקים לפני
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif חרא הסילבסטר בקיבוץ שלך פיצ! מה זה 25 שקל ובלי שתייה?! הם רוצים כאפה? טוב, אם השכבה מחליטה שהולכים לשם כולם מתדלקים לפני