תגידו מה זה NCC? מה זה 1701?
M Mikee P M New member 24/6/02 #3 אבל סכיזופרני זה לא פיצול אישיות, אז אין לו עוד מישהו. למי שלא הבין, זה בנוגע לחתימה של ג´רי.
J jerri New member 24/6/02 #5 אחרי שנים בהם טופטף פיצול האישיות של ויקי ב"לחיות את החיים" הייתם מצפים שאלמד משהו, לא? האמת היא ששכחתי איך קוראים לזה באנגלית , משהו multiple personalities, אזס עד שאזכר נשאר עם סכיזופרניה.
אחרי שנים בהם טופטף פיצול האישיות של ויקי ב"לחיות את החיים" הייתם מצפים שאלמד משהו, לא? האמת היא ששכחתי איך קוראים לזה באנגלית , משהו multiple personalities, אזס עד שאזכר נשאר עם סכיזופרניה.
M Mikee P M New member 24/6/02 #7 היום קוראים לזה דיסשויאטיב איידנטיטי דיסאורדר. למי יש כוח לכתוב את זה באנגלית?
J jerri New member 24/6/02 #9 רגע, רגע אז לשנות את החתימה ל.. ,may have dissociative identity disorder but at least I have each other מישהו יבין את זה?
רגע, רגע אז לשנות את החתימה ל.. ,may have dissociative identity disorder but at least I have each other מישהו יבין את זה?
G G.O.D New member 24/6/02 #4 פשפשי בארכיון הפורום... זו היתה אחת השאלות הראשונות. התשובה היא שNC זו כתובת שהיתה רשומה על מטוסים ויוצרי הסדרה פשוט הוסיפו C נוסף וכך ניהיה NCC. ה1701 זה מספר דגם.
פשפשי בארכיון הפורום... זו היתה אחת השאלות הראשונות. התשובה היא שNC זו כתובת שהיתה רשומה על מטוסים ויוצרי הסדרה פשוט הוסיפו C נוסף וכך ניהיה NCC. ה1701 זה מספר דגם.
ב בצלאל פוטשבוצקי New member 24/6/02 #6 מישהו אמר לי פעם ש NCC זה Naval Constraction Contract - כלומר, בת´כלס, פשוט המספר הסידורי של הספינה במספנה איפה שבנו אותה.
מישהו אמר לי פעם ש NCC זה Naval Constraction Contract - כלומר, בת´כלס, פשוט המספר הסידורי של הספינה במספנה איפה שבנו אותה.
D Daniela11 New member 24/6/02 #8 מה שמציק לי זה שגם לאנטרפרייז האחרות קראו 1701, רק האות בסוף השתנת.. יש כאן איזה לוגיקה שאני מפספסת?
R rdaffi New member 25/6/02 #11 כן.. כל האנטרפרייז הן באופן מסורתי ספינות הדגל של הפדרציה. לכן זה מסמל את ההמשכיות ביניהן.