תגידו....

AlonPe

New member
תגידו....

(כרגיל נזכר באיחור!
) מיש'ו פה היה השבוע ב-מחנ"ק (מחנה קיץ) של הצופים ביער חרובית?

hag70

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אני הייתי לפני 25 שנה בערך.

ההנהגה שלנו עושה את המחנה בציפורי

הגדולה יצאה לשלושה ימים. הבעל התנדב בחלק מהזמן לשמירות. אמר שכזה ארגון ותיקתוק ויחס הוא מזמן לא ראה (שבט חדש, השבט שלנו).

AlonPe

New member
האמת חשבתי,

שזה היה ארוע כלל ארצי של הצופים!
בכולופן, היו שם שבטים מכל רחבי הארץ. אחרי שבטיול האחרון (שהיה גם הראשון שלו - שכולל לילה בשטח) הוזעקנו באמצע הלילה (לעין גדי!) היינו שלושה ימים ב-"כוננות", כולל שני ביקורים "בשטח". אחד מהם במסגרת "יום הורים" מאורגן - מה זה מאורגן! ממש מבצע צבאי! כולל הכשרת שטחי חנייה (עצומים - שהיו מלאים!) שוטרים, שאטלים של אוטובוסים שבמשך איזה חמש שעות עשו רונדלים נונסטופ מהחנייה למחנה וחוזר חלילה, כולל עמידה בתור האינסופי בהאמבורגר ב-ביג בית שמש. וביום שלישי בערב, קבלת פנים מלכותית ל-"בן האובד"! שחזר עייף אך מבסוט עד הגג!
(חיוך של אבא גאה!) ורק נותרתי עם התהייה - מה יהיה בטירונות, מה?! אנחנו בטח נתחרפן על כול הראש!!!

בטיול הראשון על אף הרצון לא נתנו לנו ללוות.

יש להם מספר מוגבל של מקומות והם נותנים עדיפות לחובשים או נושאי נשק ובעלי לא זה ולא זה. אז עם חצי התקף לב בדרך שלחתי אותה "לבד" (אני חושבת שרק על הטיול ההוא יש איזה 5 רשומות בבלוג שלי). במחנה בציפורי לא נתנו להורים לבקר כלל. נתבקשנו להכין חבילות מראש (וגם אמרו לנו בערך באיזה גודל ומה מותר / אסור לשים בהם) והודיעו חגיגית שהורים שיגיעו ללא סיבה (הסיבה היחידה המקובלת היא ילד חולה) ישלחו חזרה לביתם. הילדים גם נתבקשו לבוא ללא פלאפונים. משפט המפתח היה - הדברים הללו פוגעים באווירה הצופית! בכל מקרה, הילדה חזרה מאושרת עד הגג (טירונות של בנות יותר קלה, לא? יש לי שתי בנות לגייס לפני הבן, תהיה לי הכנה
)

למעלה