תגידו....

P3H2O

New member
תגידו....

הסרט הראשון של דיג´ימון יצא בארץ??? אם לא מתי הוא יוצא??

יאקומו

New member
ממזמן!

לי יש את הסרט דיג´ימון! ב-3 חלקיו המלאים! תגידו, בסרט, רואים שדיאבולימון חוטף את טאי, מאט, סורה, מימי וכו´? כי אם כן... הסרט שלי מזוייף! שלחתי תמונה של דיוויס לובש בפעם הראשונה את המשקפת של טאי!

Morphia

New member
מה?

הסרט שיצא בארץ הוא העיבוד האמריקאי לשלושה סרטים שיצאו ביפן, כל אחד באורך של... נראה לי 40 דקות. הוא סרט אחד שלם במקום שלושה חלקים. אם יש לך את החלקים בנפרד, אז יש לך אותם בטח ביפנית והם באמת מלאים, ושם באמת קיימת אפשרות שנחטפו אי אלו אנשים. העיבוד האמריקאי לסדרה ולסרטים הוא כל כך קיצוני, שישנם שינויים גדולים בעלילה בין אמריקה ליפן, וכידוע לכולם, אנחנו עם הגרסה ההאמריקאית... מי שיש לו את הסדרה ביפנית רואה את העלילה האמיתית והוא בר מזל.

Snake Bandage

New member
לי יש כמה מהסרטים ביפנית...

יש לי את הסרט הראשון (מספר על איך טאיצ´י והיקארי [טאי וקארי, למי שלא מבין] פגשו את הדיג´ימון הראשון שלהם ועל הקרב בין גריימון לפארוטמון), את הסרט השני (מספר על הופעתו של דיג´ימון מרושע באינטרנט והניסיון של הדיג´יגורלים [ארבעה מהם, לפחות] לנצח אותו) וגם את הסרט הרביעי (שעוד לא דובב לאנגלית אפילו, אז אני לא אספר על העלילה שלו). את הסרט השלישי (סרט שלא קשור לסדרה עצמה ומספר על ילד אמריקאי בשם וואלאס [וויליס בדיבוב] שאחד משני הדיג´ימונים שלו נחטף ממנו, השתגע, וחטף את טאיצ´י והאחרים בניסיון למצוא את הדיג´יגורל שלו) ניסיתי להוריד, אבל הוא היה גדול מדי (108 מגה!!!). ניסיתי גם להוריד את הסרט החמישי (זה סרט ששייך לעונה השלישית, אז אני לא אפרט עליו), אבל הוא נתקע לי באמצע. ולחשוב שהסרט השישי יוצא בקרוב בוידאו ביפן, והשביעי יוצא למסכים ביפן בערך באותו זמן... אוי, איך אני אוריד את כל זה?!

למעלה