תגידו

bigbadjoe

New member
בחמש מילים

אנג´לינה ג´ולי או ניקי קוקס !!!!!!!
ואל תגידו לי שהייתם עושים שימוש אחר !!!!!!!

Iris Carmon

New member
אני הייתי עושה שימוש אחר

הייתי דווקא רוצה לעשות משהו שקשור לשר הטבעות... בעצם זה יהיה פחות או יותר אותו שימוש...

itstzar

New member
אני הייתי יותר לי את האנטרפרייז D

או E או וויג´ר או DS9 בקיצור הבנתם את הרעיון :) :) :)

DDN

New member
. . .. . כמה אופציות

1. התוכנות של בארקלי 2. חופשיות על הבאר.

Mikee P M

New member
עם כמה תוספות

הייתי מוסיפה את לוסי לולס (זינה), פיטה ווילסון (ניקיטה), ג´רי ראיין, ג´יליאן אנדרסון (סקאלי) ואנבת גיש (הסוכנת רייס מתיקים באפלה). ואחרי התאוששות קלה, הייתי מתחילה שוב.

Bajoran Preist

New member
לי יש בכלל רעיון הרבה יותר טוב

לעומת כל הרעיונות הרדודים והשטחיים שלכם, אני אנצל את ההולודק למטרות איטלקטואליות וחינוכיות. אני אצור העתק מדוייק את בית הספר, וכך אחרי שעות הלימודים אמשיך ואקבל שיעורים חינם אין כסף(מה הקשר?) מה מהמורה ההולוגרפי. אחר כך הוא יוכל לעזור לי בהכנת שיעורי הבית. בשעות הפנאי האחרות אני אנצל את יכולות ההולוגרמה על מנת לחקור נושאים שונים, כגון פנימיותו של גוף האדם(חלילה לא מראהו החיצוני נטול הבגדים), אעשה סימולאציות של אנטומיה וכמו כן אצור הדמיות של חיי בר בסאוונה הפראית ובג´ונגלים וכך אלמד קצת על הטבע והעולם. כמו נשיונאל גיאוגרפית רק באפגרייד. בנוסף אני אתן להולודק לתכנן לי תפריט משוכפל תזונתי, חסר טעם אך בריא, שעיקרו יהיה סלרי הולוגרפי. אני אזנח את הצפייה בסטאר-טרק משום שלא יהיה לי זמן לכך מבעד לשיעורי הבית והפרוייקטים ההולוגרפיים שאדרש לעשות, ובאופן כללי אעשה מלאכת חושבין פוריה ומפרה. ההלודק הוא בעצם המכשיר החינוכי האולטימטיבי. סתם!!!!!! Go Sex Fantasies GO!!!

lightm

New member
בכל זאת יש לי רעיון קצת שונה

אני קודם כל הייתי רוצה לעוף!! הייתי רוצה פשוט לעוף בלי כלום בהרים ירוקים ומרחבים... ואחר כך הייתי מכניס לשם את בר רפאלי...

itstzar

New member
בשביל לעוף לא צריך הולודק

מה לא ידעת? כל מה שצריך זה לקפוץ, ולפספס את הרצפה D-:

jerri

New member
אוי, התחלף גבר החודש! דווקא לא

התכוונתי אליו ספציצית אל לכל האתר (אני לא חושב בקטן..
)

למעלה