תגידו.......

joecamel

New member
תגידו.......

מה נסגר למחר?? מי מגיע לאן להגיע והכי חשוב מתי להגיע?????? יאללה להתחיל לשרשר

לפי חישובי המורכבים

כל העסק האמיתי מתחיל למעשה בשעה שתים עשרה בשילוב עם גלגל"צ אפשר להפגש בשתים עשרה וחצי/אחת. או מי שרוצה להתקע שנים בפקקים יכול לבוא אחרי. אפשר להפגש בצ´ארלס קלור/ליד הדולפינריום. תביאו שתייה מהבית אלא אם כן אתם רוצים למשכן את הבית בשביל לקנות שם שתייה. ושכחתי , כל אחד צריך להביא קלף אחד של טאקי. אני מביא את שנה כיוון

joecamel

New member
אני יכול להסיק מחוסר התגובות

שאין קופצים על המציאה להיפגש מחר הא? נו טוב לא כל יום פורים

הייתי רוצה אבל...

קודם כל יש לי לימודים בבוקר ,ובשניה שאני מסיימת אני רצה למפגש הבא
מקווה להספיק אחרי זה,נקווה שיהיה לי כוח גם להגיע לטילת

אני לא חושבת

תשאלי את D.T אני כניראה אגיע באיחור או לרכבה של העיריה בסוף

ליאן.

New member
מציעה להחליף מספרי ניידים ../images/Emo56.gif

קדם האירוע! מסיבת טרום המצעד של גלגל"צ נערכת שעה 12:00 בחוף גורדון (צ´יץ ביץ´), שזה בצד ההפוך לגמרי מגן צ´ארלס קלור.. והמצעד יוצא מהאיזור הזה בשעה 13:00. ההתכנסות עצמה של המצעד בסיומו תהיה באיזור צ´ארלס קלור. בחופים יהיו ´מתחמי אהבה´ עם מסיבות שונות. ובקיצור, יהיה שמח.
אפשר באמת להפגש באיזור צ´ארלס קלור למסיבת הסיום בבמה המרכזית, או להצטרף למשאיות בדרך ולחתוך לחופים או להמשיך לבמה.. (ד"א, נכון לרגע זה, אני לא מגיעה למצעד) ============================================================= יום שישי, 30.8 1. מסיבת "רגע לפני" של גלגל"צ תתקיים בצ´יץ´ ביץ´ בחוף גורדון, בין השעות 12:00 ל-14:00. ינגן עומרי רונן מגלגל"צ, והאירוע יועבר בתחנה בשידור ישיר. 2. מצעד האהבה, תל-אביב 2002 - מצעד האהבה החמישי של ת"א ייצא לדרך בשעה 13:00 עם 12 משאיות ענקיות מעוצבות בהשראת המועדונים הנוטלים חלק במצעד. כמדי שנה, ייערך המצעד לאורך טיילת להט ויסתיים ברחבה המרכזית בגן צ´ארלס קלור. המשאיות והדי.ג´ייז המשתתפים: "FFF" - ינגנו: עופר ניסים, אסי קוז´אק. "TLV" - ינגנו: שלומי זידן ואורחים. דום - ינגנו: אוסי, ויק פורום באר שבע - ינגן: חנן דרוב. Next@Pacah - ינגנו: אלון הלפרין ואורחים. מוזיקה פלוס וגזוז - ינגנו: רונן גוטמן, רוני חרותי, ארן לביא, מורן קריב, צחי בר-און, ערן ברנע, שחר אריאל. האומן 17 - ינגנו: ג´קסון, רונן DC. אילת: ינגנו: רביד יהושע, איליה. מועדון הג´י ספורט בשיתוף הליקון - ינגנו: די.ג´יי. סופרים ודי.ג´ייז אורחים. יופיעו: סאבלימינל, כלא שש, דוגלנד ואחרים. האייטיז קלאב - ינגנו: בוגי בן, שחר שפירא ואורחים נוספים. מטרוק - ינגנו: ערן ברנע, ארז גולדשטיין, יניב שיא, רוברט גיטלמן, טל אלון ודרור כהן.
פרטים נוספים באתר מצעד האהבה

babe10

New member
ליאני....

כפרת עוונותי.. המועדון היחיד שזוכה לראות את זיו פניי לעתים - ואת מעוותת ככה את שמו?...
בייבי, זה הג´י ספוט. חלא ספורט. את בטח יודעת את ההבדל
מועדון הג´י ספוט - חוף גורדון (למי שתהה בזמנו..) ככר אתרים. מועדון מוסיקה שחורה של די ג´יי סופרים.

למעלה