תגידו...

Golden Goldy

New member
תגידו...

הי לכולם. אני מהפורום השכן של ה- ב"ד. ומוכרחה לשאול את הסינגלים האחרים שכאן תגידו יש כאן איזה סינגל/ית שמבריז למשפחה בערב ראש השנה ?? אני בסבירות גבוהה הולכת להבריז. יש עוד מישהו/י מהזן הזה ??

thor

New member
בטח שיש ....

לי אין כוח אלייהם ולכן כניראה שאביא כמה סרטים הביתה ו....

psichi

New member
הלוואי עלי

אני עוד אשאר תקוע בגלל הדראעק הזה כל הסופ"ש בירושלים. איך הצלחת להתחמק מזה? איך?!?

SENDA

New member
כנ"ל אצלי

במקום לנסוע לבראשית לבלות במסיבות המטריפות של ראש השנה במרכז או סתם להפגש עם חברים וחברות אני נאלץ לנסוע עם כל המשפחה לאילת
בכל מקרה אני מראש הודעתי שאני לוקח את האוטו הפרטי שלי כך שלפחות יום שבת אני אוכל לחזור ואז... או המסיבות המצויינות. או להזמין כמה חברים לבית הריק הענק (4 קומות הרבה חדרי שינה חושבים על משהו
) ולראות איך חוגגים את תחילת השנה

ליאן.

New member
אתה ´נאלץ´ לסוע לאילת !? ../images/Emo6.gif

אולי גם תאלץ לערוך איזו מסיבונת בבית הקטן הזה ?..

SENDA

New member
אני נאלץ ...

כי אני מעדיף לבלות בחג ולצאת עם חברים, או למסיבות או לפסטיבל. ואני ממש לא רוצה להיות עם עוד חצי עם ישראל באילת, בטח שלא בתקופת השיא מבחינת מסיבות. מסיבה בבית ... זה רעיון מאוד מאוד אפשרי, רק צריך לארגן את המוזמנים, מוזמנות (חשוב מאוד), אלכוהול וקדימה ... בכל אופן נראה מה קורה יום שבת ואם אני יחזור ... נשתדל להודיע ....

Hasandak2002

New member
מה רע בירושלים??????????????

אם בא לך לבלות כמו שצריך כאן בעיר שלי..... אשמח לקחת אותך למסיבות הכי טובות שיש .... לילה לילה

psichi

New member
תשמע, תראה

אני ירושלמי במקור, לא איזה תל-אביבי מזדמן. העיר הזו פשוט לא תפורה עלי. וזה לא שאני איזה מפונק שצריך את הפיצוציה מתחת לבית לקנות סיגרית (אני בכלל לא מעשן). גם תל-אביב לא בדיוק עושה לי את זה. פשוט כשאני בירושלים אני נכנס לדכאון, וכל מה שאני יכול לחשוב עליו זה מילוט למקום אחר.

Hasandak2002

New member
חבל מאוד שאתה חושב ככה

שנה טובה ואתה מוזמן להכיר את העיר כפי שאי רואה אותה

Golden Goldy

New member
../images/Emo9.gifהאמת...

היא שפשוט הודעתי לאמא שלי שאני לא מגיעה. זו לא פעם ראשונה שלי. האמת שערב פסח יותר גרוע בעיני. ואין לה ברירה אלא לקבל את זה. מה היא יכולה לעשות? להכריח? להתווכח ? א. אני כבר "ילדה גדולה" ומה שלא נראה לי/ לא מתאים לי - לא מתאים אין מה לעשות. ב. היא יודעת שאין טעם להתעקש איתי הסברתי לה שאני פשוט "לא בנוייה לערבים האלה".... בקרוב אצלך....
תגיד מה לשלוח לך כדי לעודד אני אנסה ותבחר את המתאים
_
_
_
_
_
נראה לי הכי אפקטיבי
שיאסוף אותך משם בדקה הנכונה... Goldy

Golden Goldy

New member
והמסר הנ"ל

היה מיועד ל- psichi לסופהשבוע בי-ם אבל כל מי שרואה עצמו מעודד מהמסר - מוזמן להתעודד.. Goldy

psichi

New member
תודה!

אני בוחר ב.. |אייקון של מסוק מנהלים פרטי שנותן לי טרמפ הלוך-חזור|

joecamel

New member
אני קיוותי להיות במילואים

אבל המג"ד שלי חשב אחרת הוא רצה להיות נחמד ודחה את כל הפעילות לאחרי החגים !@#$%#@$%@#$^% מסקנה אני מתחפף מהבית בתרוץ אחר למי יש כוח לשבת לשולחן מלא בדודות פולניות שרק מספרות כמה הבנות שלהן מוכשרות ובדיעבד אתה יודע למה כי הן כלכך מכוערות שאין להם עם מה להתעסק מלבד הקריירה שלהן!!! חחחחחחחחחחחח בכל אופן הצעות יתקבלו בשמחה!!!

למעלה