תגידו...

AliEnS Sk8 pArK

New member
תגידו...

יש דיסק כזה MY DECEMBER? או שזה רק שיר? ואם זה שיר באיזה דיסק הוא נמצא?

kiticat

New member
ללינקין פארק.

יש שיר שקוראים לו כך. הם הוציאו שני דיסקים, אל. פי, ואי, פי. אם אני לא טועה, הוא נמצא באי פיי.

RollerBoy

New member
אמ.. אבל יש גירסה הרבה יותר טובה ב

Reanimation! יש שם גירסה הרבה יותר טובה מהמקורית, לדעתי...

kiticat

New member
לדעתי

הגירסה המקורית הרבה יותר טובה. גם ראיתי את הקליפ- שמתאים באופן מהמם לכל העניין.

SuperTom

New member
תיקון (אם לא איכפת לכם..)

My December המקורי לא היה ולא יהיה בשום דיסק, באי פי הוא לא נמצא..אבל יש בו 6 שירים מעולים כולל הגירסה המקורית של High Voltage, אבל ת´דיסק אפשר להשיג רק אם נרשמים ל-LPunderground..מועדון המעריצים הרשמי והע-נ-ק שלהם..הוספתי קישור פה למטה..חח..כאילו שתירשמו..זה עולה כסף..
בכל מקרה רק אם נרשמים עד נובמבר מקבלים ת´דיסק..אחרי זה אין שום סיכוי להשיג משום מקום ת´דיסק האי פי המקורי.. ובקשר לקליפים..כל הקליפים המצויירים האלה הם סתם טיפשיים וללינקין פארק אין שום קשר אליו..אותו דבר בקשר לקליפ הצולע שמישהו הכין ל-My December... וחוץ מזה השיר הזה הוא שיר די גרוע ולצערי גם די רגוע..ככה שזה בערך השיר היחיד שלהם שאני לא אוהב..

את מי תיקנת בדיוק.....

ואפשר להשיג את האי פי דרך הפומביות של eBay יש שם הרבה שקנו ואפילו לא נגעו בדיסק, נכון שהם מגזימים במחיר אבל זאת עדיין אפשרות למי שרוצה. למי שרוצה להוריד את השירים מהאינטרנט, הנה רשימה (אגב אל תזיינו תשכל על זכויות יוצרים, לינקין פארק התחילו את הקריירה שלהם ע"י הפצת שירים באינטרנט, ומייק אפילו תומך בדבר הזה) And One Technique - סתם קטע מעבר Carousel High Voltage - אני ממליץ על הרמיקס של זה, ולא המקורי, המקורי משעמם בטירוף (ולא הרמיקס מריאנימיישן, אלא הרמיקס הרגיל) Step Up Part Of Me - תחפשו את הגרסה של ה12 דקות בערך, כי יש בסוף קטע אינסטרומנטלי יפה, זה יענטו מוחבא

SuperTom

New member
גאד דאמיט..

בשביל מה להוריד ת´שירים בחרא של איכות...תירשמו ל-LPU..זה מועדון מעריצים מעולה..(ד"א רק החודש אפשר להשיג משם..אחרי זה אין אפשרות..) ובקשר למה שאמרת ב-Ebay..אממ..הדרך היחידה להשיג ת´דיסק זה מ-LPU..אז למה שאנשים ימכרו ת´דיסק שהם קיבלו משם? כי רק מעריצים אמיתיים שלהם נרשמים שם..חח..מי אחרת ישלם 40$ על להירשם למועדון.. ואין לי בדיוק בעיה עם Mp3 וזה..ואתה בהחלט צודק בקשר למה שאמרת עם זה שלינקין התחילו ת´דרך שלהם עם מוזיקה חופשית באינטרנט..אבל לפחות את הייבריד טאורי ואת ריאנימשן תקנו בחנויות..זה לא בדיוק לכבד ת´מוזיקה שלהם להוריד ת´שירים ולצרוב במקום לקנות ת´דיסק שהם עבדו עליו לא מעט זמן..אבל נכון שהמחירים בארץ רק טיפה טיפה גבוהים..זאת הסיבה לצערי שהתמכרתי לאמ פי 3ז..חח..אבל להקות שאני באמת אוהב (כמובן שכולל את LP) אני קונה ת´דיסק שלהם... והרמיקס הראשון של High Voltage בהחלט בהחלט יותר טוב מהמקורי ומהזה הדי עלוב בריאנימשן..אבל הכי טוב לדעתי בדיסק זה And One..הליריקה במיוחד..

DBZ

זה לכל הקליפים יש איזה משועממים שלקחו חלקים מהסדרה דראגון בול זי והדביקו עליהם את השיר

danihell7734

New member
קוראים לך דדנייט ווריוור מה אתה

בפורום של הלהקה הכי ממוסחרת בעולם?

למעלה