תגידו מתי מתחילה העונה החדשה??
M Macphista New member 8/7/13 #3 עונת סתיו של ABC (ספטמבר-אוקטובר כזה) רק מתחילים את הצילומים עוד כמה ימים.
Shiri from the block Active member 8/7/13 #1 ספטמבר-אוקטובר כי מסתבר שצריך כמה אנשים שיגיבו אותו הדבר כדי שזה יקלט אני זוכרת פעם בפורומים היינו עושים שרשורים ארוכים בסיגנון הזה, קראו לזה שירשור פטרן, זה היה ממש קורע
ספטמבר-אוקטובר כי מסתבר שצריך כמה אנשים שיגיבו אותו הדבר כדי שזה יקלט אני זוכרת פעם בפורומים היינו עושים שרשורים ארוכים בסיגנון הזה, קראו לזה שירשור פטרן, זה היה ממש קורע
Shiri from the block Active member 8/7/13 #1 הנה דוגמא למה שהיה בהארי פוטר http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=160&messageid=102476556 את מכירה את זה? אפילו אני נמצאת שם בשירשור איזה גאווה ואז בפורום בקסטריט היינו עושות את זה הרבהההההההההההה חחחח
הנה דוגמא למה שהיה בהארי פוטר http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=160&messageid=102476556 את מכירה את זה? אפילו אני נמצאת שם בשירשור איזה גאווה ואז בפורום בקסטריט היינו עושות את זה הרבהההההההההההה חחחח
Shiri from the block Active member 8/7/13 #1 חחח בהחלט תפוז של פעם אח אח היו רגעים בפורום זינה עוד בצעירותי ( ) לפני הצבא חח בתקופת החופש הגדול היינו נשארים עד 5-6 בבוקר(!!) רק מדסקסים על הא ועל דא, ובאמצע דוחפים זינה וקבוצת לא רוצים לישון רוצים להשתגע אני מתגעגעת! חח היום אני כבר ב-1-2 עושה נומי נומי
חחח בהחלט תפוז של פעם אח אח היו רגעים בפורום זינה עוד בצעירותי ( ) לפני הצבא חח בתקופת החופש הגדול היינו נשארים עד 5-6 בבוקר(!!) רק מדסקסים על הא ועל דא, ובאמצע דוחפים זינה וקבוצת לא רוצים לישון רוצים להשתגע אני מתגעגעת! חח היום אני כבר ב-1-2 עושה נומי נומי
S shirush3 New member 8/7/13 #9 וואיי לגמרי כל השטויות והדברים הכי הזויים היו קורים בשעות האלה ואז אנשים שלא היו נשארים ערים איתנו היו חוזרים בבוקר למוסד לחולי נפש אתמול הלכתי לישון בעשר וחצי אחרי שהחזרתי את עצמי משש לא להרדם בכוח
וואיי לגמרי כל השטויות והדברים הכי הזויים היו קורים בשעות האלה ואז אנשים שלא היו נשארים ערים איתנו היו חוזרים בבוקר למוסד לחולי נפש אתמול הלכתי לישון בעשר וחצי אחרי שהחזרתי את עצמי משש לא להרדם בכוח
Shiri from the block Active member 8/7/13 #1 כן בדיוק זכור לי במיוחד דווקא בפורום בקסטריט כי היו שם יותר בנות, אז חלק מהאלה שהיו נוטשות בלילה (שלפעמים זאת הייתה גם אני) והייתי מתעוררת בבוקר לקאוס בפורום שירשורים של 100 ומשהו הודעות פשוט על כלום XD או בזמנו, על איך להרוג את החברות של בקסטריט אבל רק האלה שלא אהבנו הגענו לדברים מאוד יצירתיים XD
כן בדיוק זכור לי במיוחד דווקא בפורום בקסטריט כי היו שם יותר בנות, אז חלק מהאלה שהיו נוטשות בלילה (שלפעמים זאת הייתה גם אני) והייתי מתעוררת בבוקר לקאוס בפורום שירשורים של 100 ומשהו הודעות פשוט על כלום XD או בזמנו, על איך להרוג את החברות של בקסטריט אבל רק האלה שלא אהבנו הגענו לדברים מאוד יצירתיים XD
S shirush3 New member 8/7/13 #11 גם אצלנו כשאני חושבת על זה עכשיו עשינו מלא דברים יצירתיים ההשראה הייתה מגיעה בלילה
Shiri from the block Active member 8/7/13 #1 חחחחחחח בדיוק אוי די אני נזכרת ברגעים האלה ואני פשוט נקרעת מצחוק עכשיו חח חייבים לעשות גם פה לילה לבן!!
חחחחחחח בדיוק אוי די אני נזכרת ברגעים האלה ואני פשוט נקרעת מצחוק עכשיו חח חייבים לעשות גם פה לילה לבן!!
S shirush3 New member 8/7/13 #12 אז מתי את לא עובדת ואין לך חיים? זה נראה לי יהיה כמו שירשור קבוצת תמיכה לאנשים שלא רוצים להרדם מוקדם
Shiri from the block Active member 8/7/13 #1 חחחח יום חמישי הכי טוב! או שישי... אבל בטח יש אנשים שפויים שיוצאים בשישי או משו... אני חוסכת הכל לטיול באוקטובר
חחחח יום חמישי הכי טוב! או שישי... אבל בטח יש אנשים שפויים שיוצאים בשישי או משו... אני חוסכת הכל לטיול באוקטובר
Shiri from the block Active member 8/7/13 #1 לאנה פרייה זה בעייתי אבל כי אנשים יכולים לרשום לאנה פרילה כי הם לא יודעים שלא מבטאים את ה-ל' חח אבל עדיין יצא מעניין
לאנה פרייה זה בעייתי אבל כי אנשים יכולים לרשום לאנה פרילה כי הם לא יודעים שלא מבטאים את ה-ל' חח אבל עדיין יצא מעניין