תגידו

yarivfr

New member
תגידו

האין שעיה ההוכחה (המוחלטת ובלתי נתנת לערעור) כי אין אלוהים- הרי האיש רומנטיקן מיואש (ולכן כה אהוב וממסמס את הלב), פגם אבולוציוני עליון (בזבוז כשרונות במובן הדארווניסטי, שכן שהאיש יכל להיות דון קרלאונה או לפחות יוליוס קייסר)... ולכן הוא המציא את אמונת האלוהים, שכן מה הוא ראה, אוי לעניים שכך רואות, עולם מעולמנו, וגרוע מכך מדינת ישראל (אלוהים ישמור, אם מותר לי לאמר) - בוודאי, עם לב כשלו מה נותר לו אלא להמציא את אלוהים, איך אפשר היה לא להשתגע אם לא (ולא ארמוז שהוא המציא את האל "בשביל" לגרוע ממנו השגעון, שהרי עליו שר האוצר הורביץ אמר "משוגעים רדו מהגג").
ולמרות השגעון והבדידות האיש עשה אל שבידד אותו עוד מעבר לקצה האינסוף, אל שהוא לא, ואפילו לא הלא בעצמו, ולכן כמובן לא האל המוכר, לפחות רוב האנשים (חילוניים כדתיים) שפוקדים את בית הכנסת לא מכירים באל הזה (זה כמו לקרוא לסוס מטאטא...), (ופה אני חייב לאמר שאף פעם לא הבנתי, במובן הרגיש, הנכון, לא זה שנשען על הגיון לשמה שקדמו לו בחז"ל, איך והאם בכלל היתה יהדות לפניו, כמובן שהתשובה שאני לא מספיק מבין, וכל השטויות המדוייקות של התפתחות והיסטוריה שאינה ניתנת להבנה בתודעה המוגבלת שלי... אבל עדיין...).

ולכן מגיעה המסקנה המתקשת והבלתי נמנעת כי שעיה הוא ההוכחה שיש אלוהים, שכן הוא בגדר נס, איך הוא הגיע לפה??? נס במובן היותר עלוב כמובן, בכך שאני מעניק למאורע חשיבות, שכן האיש נפל על פרק הזמן בו אני מתכונן להיות מאכל לתולעים, וזה מבחינה הסתברותית לא אמור לקרות. האיש דופק פשוט פטיש חמש קילו בראש, ומכריח אותי להתבייש שאני חושב כמה רשעים היו קפלר, קופרניקוס וגלילאו... והם היו רשעים גדולים ביותר, שגם דאנטה לא היה יכול, בנסיבות אחרות, לרדת למעטה מהם...
ופה השאלה הגדולה, האם לפרסם את דברי ההבל הללו, והתשובה היא שלילית כמובן.

iricky

New member
יופי של דברי הבל

אם היה פה לייק הייתי מלייקק לך. יש בפירסום ההבלים הללו משום יוהרה לא מבוטלת, אבל לא הייתי נמנע מלתלות אותם על קירות בית המשוגעים. או לחילופין - על קירות בית הכנסת.

ד.א. - תקפוץ לביקור מידי פעם, ולא רק כשאתה סובל מהתקף שגעון ונכנס למוד של הבל.

למעלה