שמלת תחרה1
Well-known member
היכן אתם שומרים עוגיות טחינה?
במקררהיכן אתם שומרים עוגיות טחינה?
אני לא סובלת עוגיות טחינה. לא סובלת שום דבר שמערבב טחינה עם מתיקות (כולל חלבה). מכינה עוגיות טחינה עבור האיש שלי שממש אוהב אותן. אחרי האפיה והצינון מכניסה אותן לקופסה אטומה שהמכסה שלה מתברג היטב, ומכאן- אני מתרחקת. לפעמים הקופסא על השיש, ואז היא מתחסלת במהירות כי בכל פעם שהאיש שלי עובר בסביבת המטבח המפלס צונח. לפעמים הוא מתחכם ומכניס אותה למקרר, כך שהפיתוי לא יתבלט מול עיניו, ואז זה מחזיק מעמד עוד יום.היכן אתם שומרים עוגיות טחינה?
עוגיות טחינה הן מעדן.אני לא סובלת עוגיות טחינה. לא סובלת שום דבר שמערבב טחינה עם מתיקות (כולל חלבה). מכינה עוגיות טחינה עבור האיש שלי שממש אוהב אותן. אחרי האפיה והצינון מכניסה אותן לקופסה אטומה שהמכסה שלה מתברג היטב, ומכאן- אני מתרחקת. לפעמים הקופסא על השיש, ואז היא מתחסלת במהירות כי בכל פעם שהאיש שלי עובר בסביבת המטבח המפלס צונח. לפעמים הוא מתחכם ומכניס אותה למקרר, כך שהפיתוי לא יתבלט מול עיניו, ואז זה מחזיק מעמד עוד יום.
טוב, על טעם ועל ריח...אני לא סובלת עוגיות טחינה. לא סובלת שום דבר שמערבב טחינה עם מתיקות (כולל חלבה). מכינה עוגיות טחינה עבור האיש שלי שממש אוהב אותן. אחרי האפיה והצינון מכניסה אותן לקופסה אטומה שהמכסה שלה מתברג היטב, ומכאן- אני מתרחקת. לפעמים הקופסא על השיש, ואז היא מתחסלת במהירות כי בכל פעם שהאיש שלי עובר בסביבת המטבח המפלס צונח. לפעמים הוא מתחכם ומכניס אותה למקרר, כך שהפיתוי לא יתבלט מול עיניו, ואז זה מחזיק מעמד עוד יום.
רק שורה ?טוב, על טעם ועל ריח...
איך אפשר שלא לאהוב את העוגיות הנפלאות האלה?
אישתי הסוכרתית מכינה כאלו עוגיות עם מעט מעט מעט סוכר
והם עדיין טעימות מאד.
לפעמים הן כל כך טעימות שאני מנסה "לקלקל" אותן בכך שאני שם בקצה הכיפה שלהן בוטן או שקד מולבן
ומפזר על חלק מהן סוכר ואומר לה: "אלה בשורה הימנית, שלי. לא לגעת".
ze ktsat mevich vegam lo naim li lhodot aval batanur shely yesh rak tavnit ahat.רק שורה ?
תגיד לה שתעשה שתי תבניות
אחת שלך
אני כנראה בעלת מום בענין הזה. אצלי טחינה הולכת רק לכיוון המלוח ומתובל. ברגע שממתיקים אותה היא מזכירה לי חלבה, וזה פשוט מגעיל אותי.טוב, על טעם ועל ריח...
איך אפשר שלא לאהוב את העוגיות הנפלאות האלה?
אישתי הסוכרתית מכינה כאלו עוגיות עם מעט מעט מעט סוכר
והם עדיין טעימות מאד.
לפעמים הן כל כך טעימות שאני מנסה "לקלקל" אותן בכך שאני שם בקצה הכיפה שלהן בוטן או שקד מולבן
ומפזר על חלק מהן סוכר ואומר לה: "אלה בשורה הימנית, שלי. לא לגעת".
כן, אני יכול להבין אותך.אני כנראה בעלת מום בענין הזה. אצלי טחינה הולכת רק לכיוון המלוח ומתובל. ברגע שממתיקים אותה היא מזכירה לי חלבה, וזה פשוט מגעיל אותי.
את עוגיות הטחינה אני מכינה עבור האיש המתוק שלי, עם תחליף סוכר (ושמה פחות ממה שהמתכון המקורי קובע, כדי שלא יישאר טעם סכריני). ו- כן, נועצת חתיכת אגוז בכל עוגיה.
בבטן.היכן אתם שומרים עוגיות טחינה?
המקום הכי טובבבטן.
בסופרמרקט.היכן אתם שומרים עוגיות טחינה?
זהו שבסופרמקט הן על המדפים, ללא חומר משמר.בסופרמרקט.
זהו, שגם אצלי לא נשארים.הן לא נשארות מספיק זמן על מנת שיווצר הצורך לשמור אותן.
אז תחלקי לנוזהו, שגם אצלי לא נשארים.
אבלללל
אמש בטעות רצויה שפכתי כפול כפולה של טחינה, וזה גרר להכפיל את שאר המצרכים, יצאתי עם 3 קופסאות של עוגיות. מעט פחות מ2 קילו.
ברוכים הבאים.אז תחלקי לנו
מבטיח לך שלא יישארו
הן משמינות נא להשמרהן לא נשארות מספיק זמן על מנת שיווצר הצורך לשמור אותן.
ידוע בהחלט אבל אינני היחיד שטורף אותןהן משמינות נא להשמר
תודה אנסה אם ישאר במוצאי שבתמקרר בקופסת פלסטיק סגורה, זה שומר על הפריכות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.