תגידו

משתפרת1

Well-known member
היכן אתם שומרים עוגיות טחינה?
אני לא סובלת עוגיות טחינה. לא סובלת שום דבר שמערבב טחינה עם מתיקות (כולל חלבה). מכינה עוגיות טחינה עבור האיש שלי שממש אוהב אותן. אחרי האפיה והצינון מכניסה אותן לקופסה אטומה שהמכסה שלה מתברג היטב, ומכאן- אני מתרחקת. לפעמים הקופסא על השיש, ואז היא מתחסלת במהירות כי בכל פעם שהאיש שלי עובר בסביבת המטבח המפלס צונח. לפעמים הוא מתחכם ומכניס אותה למקרר, כך שהפיתוי לא יתבלט מול עיניו, ואז זה מחזיק מעמד עוד יום.
 

שמלת תחרה1

Well-known member
אני לא סובלת עוגיות טחינה. לא סובלת שום דבר שמערבב טחינה עם מתיקות (כולל חלבה). מכינה עוגיות טחינה עבור האיש שלי שממש אוהב אותן. אחרי האפיה והצינון מכניסה אותן לקופסה אטומה שהמכסה שלה מתברג היטב, ומכאן- אני מתרחקת. לפעמים הקופסא על השיש, ואז היא מתחסלת במהירות כי בכל פעם שהאיש שלי עובר בסביבת המטבח המפלס צונח. לפעמים הוא מתחכם ומכניס אותה למקרר, כך שהפיתוי לא יתבלט מול עיניו, ואז זה מחזיק מעמד עוד יום.
עוגיות טחינה הן מעדן.
במהלך השבת ודאי הקופסאות יתרקונו, כך שפחות יגיע לבטני.
 

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אני לא סובלת עוגיות טחינה. לא סובלת שום דבר שמערבב טחינה עם מתיקות (כולל חלבה). מכינה עוגיות טחינה עבור האיש שלי שממש אוהב אותן. אחרי האפיה והצינון מכניסה אותן לקופסה אטומה שהמכסה שלה מתברג היטב, ומכאן- אני מתרחקת. לפעמים הקופסא על השיש, ואז היא מתחסלת במהירות כי בכל פעם שהאיש שלי עובר בסביבת המטבח המפלס צונח. לפעמים הוא מתחכם ומכניס אותה למקרר, כך שהפיתוי לא יתבלט מול עיניו, ואז זה מחזיק מעמד עוד יום.
טוב, על טעם ועל ריח...
איך אפשר שלא לאהוב את העוגיות הנפלאות האלה?
אישתי הסוכרתית מכינה כאלו עוגיות עם מעט מעט מעט סוכר
והם עדיין טעימות מאד.
לפעמים הן כל כך טעימות שאני מנסה "לקלקל" אותן בכך שאני שם בקצה הכיפה שלהן בוטן או שקד מולבן
ומפזר על חלק מהן סוכר ואומר לה: "אלה בשורה הימנית, שלי. לא לגעת".|עצור|
 

GoldenEyes

Well-known member
טוב, על טעם ועל ריח...
איך אפשר שלא לאהוב את העוגיות הנפלאות האלה?
אישתי הסוכרתית מכינה כאלו עוגיות עם מעט מעט מעט סוכר
והם עדיין טעימות מאד.
לפעמים הן כל כך טעימות שאני מנסה "לקלקל" אותן בכך שאני שם בקצה הכיפה שלהן בוטן או שקד מולבן
ומפזר על חלק מהן סוכר ואומר לה: "אלה בשורה הימנית, שלי. לא לגעת".|עצור|
רק שורה ?
תגיד לה שתעשה שתי תבניות
אחת שלך :)
 

משתפרת1

Well-known member
טוב, על טעם ועל ריח...
איך אפשר שלא לאהוב את העוגיות הנפלאות האלה?
אישתי הסוכרתית מכינה כאלו עוגיות עם מעט מעט מעט סוכר
והם עדיין טעימות מאד.
לפעמים הן כל כך טעימות שאני מנסה "לקלקל" אותן בכך שאני שם בקצה הכיפה שלהן בוטן או שקד מולבן
ומפזר על חלק מהן סוכר ואומר לה: "אלה בשורה הימנית, שלי. לא לגעת".|עצור|
אני כנראה בעלת מום בענין הזה. אצלי טחינה הולכת רק לכיוון המלוח ומתובל. ברגע שממתיקים אותה היא מזכירה לי חלבה, וזה פשוט מגעיל אותי.
את עוגיות הטחינה אני מכינה עבור האיש המתוק שלי, עם תחליף סוכר (ושמה פחות ממה שהמתכון המקורי קובע, כדי שלא יישאר טעם סכריני). ו- כן, נועצת חתיכת אגוז בכל עוגיה.
 

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אני כנראה בעלת מום בענין הזה. אצלי טחינה הולכת רק לכיוון המלוח ומתובל. ברגע שממתיקים אותה היא מזכירה לי חלבה, וזה פשוט מגעיל אותי.
את עוגיות הטחינה אני מכינה עבור האיש המתוק שלי, עם תחליף סוכר (ושמה פחות ממה שהמתכון המקורי קובע, כדי שלא יישאר טעם סכריני). ו- כן, נועצת חתיכת אגוז בכל עוגיה.
כן, אני יכול להבין אותך.
אצלנו בזמנו במסעדה של מקום העבודה, הטבח היה מכין לפעמים קציצות ממולאות בטחינה.
למרות שזה רעיון לא רע אבל אני לא אהבתי את זה.
כי היום אני עוד מסוגל להבין טחינה בקציצות, אבל איך שהיכרתי את הטבח שם,
הוא גם יכל מבלי להניד עפעף, למלא את הקציצה בממרח נוטלה.
הוא היה פלצן לא קטן. :)
 

שמלת תחרה1

Well-known member
הן לא נשארות מספיק זמן על מנת שיווצר הצורך לשמור אותן. :ROFLMAO::LOL:
זהו, שגם אצלי לא נשארים.
אבלללל
אמש בטעות רצויה שפכתי כפול כפולה של טחינה, וזה גרר להכפיל את שאר המצרכים, יצאתי עם 3 קופסאות של עוגיות. מעט פחות מ2 קילו.
 
למעלה