תגידו...

יערולה

New member
תגידו...

אם אני קוראת לאחיות של בעלי, "אחיות של בעלי" ולא "גיסותי", מה זה אומר? שלא השלמתי עם עצם היון גיסות שלי? לא מרגישה שייכות, זהו

אורא

New member
אם את קוראת להן אחיות של בעלי

אז זה השם שלהן והכינוי שאת מכנה אותן.... וברוכה הבאה

לא../images/Emo70.gif גם לבעלי עדיין לא התרגלתי

לספר עליו כבעלי וזה נשמע לי מוזר עדיין.

orom

New member
לדעתי זה בדיוק זה -

את לא מרגישה שייכות וזה בסדר. זו הרגשה לגיטימית ולדעתי החשוב הוא שאת מודעת לה.

הגנובה

New member
זה בדיוק כמו שאני קוראת לחמתי -

אמא של בעלי.... לא מסוגלת לשייך את עצמי למשפחה שלה... מעורר בי חלחלה והרגשות בחילה
רק לחשוב על זה

אני פעם הייתי מכנה אותה ../images/Emo5.gif

ה"תולעת" הלכתי לבקר אצל ה"תולעת" התקשרה אלינו ה"תולעת" וכו´ וכו´ וכו´. היום זה שונה (זוכרות?)

jif

New member
לי יש בעיה הרבה יותר קשה

מאז שהתחתנו, אני לא מסוגלת לקרוא לחמי וחמותי בשמותיהם הפרטיים (ואין לי שום בעיה איתם). קרה למישהי מכן? חמותי מודעת לזה והיא רק מחכה ליום שאקרא לה בשמה. וכמוך אני קוראת להם, אח/אחות של בעלי, לא נראה לי שיש פה בעיה, זה עניין של הרגל

גם לי צורם לקרוא בשמה ../images/Emo5.gif

ואין לי מושג באמת למה
? הההההההה
, אולי אנחנו כלות דפוקות

jif

New member
לאאאאא

אנחנו לא כלות דפוקות, אני לא יודעת לגביך, אבל לי יש ממש מחסום לקרוא לה בשמה. גם שאני מדברת עם אשתו של אח של בעלי (שימי לב, לא ישר גיסתי), אני לא קוראת לה בשמה. אנחנו קוראות לה חמותינו.

כן, מה שפלוס מינוס גם אני והגיסה

ההיא קוראות "חמותינו". או מתוך כעס אחת מאשימה את השניה ב "חמותך".

הגנובה

New member
אז אם את רוצה שהיא תלך לשם...

את הולכת לשם ואומרת לה "בואי הנה"
אז איך את קוראת לה

עדוש

New member
גם אני לא אוהבת לקרוא לחמותי

בשמה
. יש לה שם ארוך ומגעיל, ובכלל, פשוט לא מתחברת לאשה
אז איך פונים אליה אם לא בשם? ספרו לי ואולי אאמץ את השיטה. ולגבי הגיסות- זה לא עניין של שייכות, אלא הרגל. אולי פשוט קשה לך לעבור מהמעמד של חברה למעמד של האישה.

חדוה1

New member
אצלינו משום כבוד

לא מקובל לקרא לחמות בשמה,זה באמת לפעמים יוצא לא נעים וגם קצת מוזר, למשל כשיש טלפון אז אני קוראת לבעלי ואומרת : "לאמא שלך יש טלפון".

jif

New member
אני חושבת שאצלי

הביעה שמדובר בשמות חיבה (שנשמעים די טפשיים, אודה על האמת)ותמיד היתה לי בעיה לקרוא לאנשים בשמות חיבה. לוקח לי זמן להתרגל לזה. אני פשוט לא קוראת להם.

יערולה

New member
האמת שאם אני חושבת על זה

אז גם אני לעולם לא קוראת להם בשמותיהם הפרטיים. עם אבא של בעלי יותר קל לי, עם אמא שלו בכלל קשה.

orom

New member
זה מפריע לך או להם שאת לא

קוראת להם בשם הפרטי?

יערולה

New member
לי לא, להם לא יודעת

סתם שמתי לב לזה פתאום. אנחנו נשואים 3 וחצי שנים עם שני פשושים קטנים. יש לי לשפוך מפה ועד הודעה חדשה, אבל אני חושבת שעדיף לשנות כינוי, בכל זאת אינטרנט...

למעלה