תגידו

sceptic

New member
תגידו

אני האדם יחיד שממש אוהב את Electioneering? ~כ"מ - bjork - gling glo - 11 - tondeleyo~

polyethylene

New member
לא, אתה לא היחיד ../images/Emo45.gif

גם חברי הלהקה אוהבים את השיר הזה
לא, ברצינות, זה שיר טוב, אבל הוא לא בפייבוריטים שלי באלבום הנ"ל...
blue airplains - disney head

sceptic

New member
תמיד אני שומע/קורא/ווטאבר אנשים

מזלזלים בו בטירוף. האמת שאני יכול להבין למה, הוא לא שיר רדיוהדי קלאסי, אבל הוא אחד מהשירים שלהם שאני הכי אוהב. ~np - Wes Montgomery - On Green Dolphin Street~

e-shfiyut

New member
לא לא לא. מתה על השיר הזה.

אבל הוא עדיין לא בסופר פייבוריטס

cut2

New member
אני היחיד שלא אוהב אותו../images/Emo2.gif ?

הוא עושה לי מעצבן באוזן. נחמד, לא יותר.
Jhon Mayer - Kid A Acoustic Cover
קאבר אקוסטי קיד א´, השיר! ממש חובה לחפש את זה. זה מדהים.

N a V e

New member
בתור אחד שלא ממש מכיר את כל

החומר שלהם,השיר הזה ממש ממש טוב לטעמי.

Fish in the sea

New member
שתי קטנות על Electioneering

1.בתקופה שחיפוש אחר סטליסטים(*
*) היה ההובי המרכזי שלי,הופתעתי לגלות הופעה אחת בה רדיוהד פתחו עם Electioneering,ואף סיימו איתו את אותה ההופעה. להתחיל ולסיים עם אותו שיר,ולא סתם להקה שהוציאה אלבום אחד ושני סינגלים,זה אומר הרבה. (או שסתם התפקשש להם בפעם הראשונה...?) אני אנסה למצוא את ההופעה הזאת יותר מאוחר ולהראות לכם את ההוכחה. *
*-מוקדש בעצב לאתר המדהים Follow me around שעד כמה שידוע לי הפסיק להתעדכן משהו סביב אפריל האחרון. 2.רדיוהד התארחו אצל דיוויד לטרמן(או שמא היה זה ג´יי לנו?) ומכל השירים החליטו לבצע דווקא את Electioneering.לבוא לנגן שיר כזה בתכנית כ"כ פופולרית,כשהמטרה היא לקדם אלבום חדש/סיבוב הופעות זה דבר שרק רדיוהד מסוגלים לעשות.עוד הוכחה קטנה למי שהיה צריך כמה רדיוהד הם נוף שונה בעולם המוסיקה. מה משותף לשני הסיפורים? דבריה של פולי כמובן.הלהקה באמת אוהבת את השיר הזה. יש לי תחושת בטן שבסיבוב ההופעות הבא השיר הזה חוזר לפלייליסט. תזכרו שאמרתי את זה.

n0nick

New member
מה? מה קרה ל-Follow me around?

העדכון האחרון באתר הוא אכן מה-15 באפריל, אבל אין הודעה שנסגר, אז בלי שמועות לא-רשמיות בבקשה
בנוגע לסעיף 2 שלך, אני יודע שרדיוהד הופיעו אצל דיוויד לטרמן דווקא עם Karma Police, ויש לי ההקלטה. אז.. לא יודע. ואני מאוד מאוד אהבתי את Electioneering. שיר חזק, שלדעתי לא מוריד מהאיכויות של OKC אלא פשוט, חוצה (יחד עם Fitter Happier) את האלבום לשני חלקים. (אם כבר ירידה באיכות, אז the tourist. בלי מכות בבקשה
) המילים של Electioneering מאוד חכמות, ומצאתי את עצמי מצטט מהשיר הזה לא פעם בכל מיני דיונים. האם הוא נכנס לסופר-פייבוריטס? לא יודע, אין לי ולעולם לא תהיה לי רשימה של שירים אהובים של רדיוהד. כולם השירים הכי טובים בעולם, אחד אחד

Esmena

New member
יכול להיות מאוד כיפי לעיתים

אבל אני לא ממש אוהבת. אנשים נוהגים לומר שהוא לא שייך לאו.קיי,פוגע במירקם ה"עדין" שלו,( ה"גדולים" ואחרים בטח זוכרים את המגיב ההוא ממומה שאמר זאת פעם-פעמיים, וטען שזה שיר רוק אולטמיטבי כזה) וזה נכון , שיר רוקי גברי מכוסח וקשוח ( אואזיס ..המממ?
)וזו כנראה הסיבה לחוסר החיבה של יצור חלש ועדין כמוני אליו:) וחוצמזה , אני מודה שאני לא לא נוהגת לשמוע את פיפטהר הפיאר, אז אני כבר פשוט מעבירה בכאסח
(ילדים, אילו מילים חוזרות בהודעה זו:)?

למעלה