תגידו!

Mוניk

New member
תגידו!

אני כותבת בפורום שיחות לתוך הלילה כבר לא ממש כותבת, זה יותר שרשורים ותגובות מצחיקות. אז אפשר, אפשר לומר עלי שאני מפרלטת כאילו בנימה שלילית, אני הרי עונה בכייף ובהומור, לא חשבתי שיש כאלה שמסיקים מכך שליליות לגבי. האמת קצת נעלבתי, כי אני ממש, ממש אבל לא פרלטנית, לא קשקשנית, ובטוח בטוח לא טיפוס שלילי (""כאילו שרלילה"") בשפת הנט. כך הציג אותי אחד היום ועוד שלח מסר אישי והעיר לי על השרשורים. אז ככה לכל מי שחושב שאני פרלטנית שלילית אז הינה אני מודיעה בפה מלא. אני פה רק בשביל הכייף רק לאנשים המקסימים פה מדברת בסבבה, עונה בכייף וזורמת בשירשורים בהומור חופשי וככה טוב לי, מעבר לזה אני לא מחפשת כלום אני נשואה חיה באושר, אוהבת את בעלי את ילדי, את משפחתי המורחבת. ואני פה כי נעים וכייף וזה שניסה לפגוע תקרא זאת היטב יום טוב לכולם מוניק

Crossface

New member
מוניק

אני לא יודע מי זה הבן אדם הזה וכמה את מכירה אותו, אם זה רק מהנט או גם בחייך האמיתיים אבל הוא ממש חוצפן, מי הוא שיבקר אותך אני חושב שכולנו כאן בשביל הכייף ובשביל לחלוק חוויות (עיר מוצפת לדוגמה) בשביל השירים והסיפורים אז תמשיכי לעשות מה שבא לך ואל תשימי על מה שההוא אמר לך

Mוניk

New member
קרוסי, מה ניראה לך אני עושה

לא שמה לב, יש לי בראש דברים חשובים יותר מזה וההוא וכל הרכלנים שלא קוראים אותי נכון ומסתם בלה בלה כזה - וד' כזה כאילו אז אני פה מאמי ואמשיך להיות כי בסך הכל 99% פה מקסימים קרוסי
מוניק

חן (*_*)

New member
מוניק יקירה ../images/Emo24.gif

אנחנו כותבים בפורום/וירטואליה, רובינו אינם מכירים אישית זה את זה וכל אחד יכול לכתוב כל מה שהוא רוצה. עיקר המטרה, בילוי, הנאה, לעיתים גם עידוד ותמיכה, או הבעה אישית. מכיוון שכך, אל לך לכאוב על שמישהו כתב לך במסר את אשר כתב. לאף אחד מאיתנו אין זכות לשפוט את האחר על פי כתיבתו כאן, וודאי שלא להדביק סטיגמות. אנחנו כותבים לפי מצבי רוח או עניין, והכתיבה לא יכולה להעיד על מהות האדם שמאחורי הכתוב. המשיכי לכתוב, גם לצחקק וגם ברצינות, כפי שאת מיטיבה לעשות. אל תתייחסי לאדם ביקורתי אחד. *(ולאותו אדם, אני יכולה לומר- אם אינך מבין את הצורך בהתפרקות כאן לעיתים, מקומך מן הסתם לא כאן!!!) שולחת לך

Mוניk

New member
חן את אחלה מאמי}{

ואני לוקחת הכל בפרופורציות חן תודה ממוש
מוניק

טאKילה

New member
מוניק...תתקרבי..

את לא אמורה להתנצל בפני איש. ברור שאת מצחקקת עם קרוסי,[אני מקנא][חחחחח] היה והיו דברים באמת, בטח היתם הולכים למסרים. כרגע הפורום הזה לא מוגדר,אין תכנים, מאחר ועדין אין בו מנהלת. תפסיקי להיות פגועה מכל פיפס..מואאה.}{

Mוניk

New member
טאקייייי מה קשור פה קרוסי עממה

ואני לא מתנצל בפני אף אחד לא חושבת שאני צריכה להתנצל ולא פגוע מכל פיפסססססס וקרוסי לא קשור בכלל למה שכתבתי אז אל תנחשי צ'או טאקושית}{ מואהההההההההה מוניק

טאKילה

New member
מצטערת חשבתי ..מואה מוניק..../images/Emo9.gif

לא כל כך היתי לכן חשבתי שזה בעיקבות השירשורים. אני מצטערת חומד. שיהיה יום נפלא.

מוניק יקירתי...

רק לקרוא את ההודעה המרגשת שכתבת בזמנו לילדתך היקרה.... מי יכול להעלות בדעתו "מחשבות זימה" כלפייך? זה הרי אבסורד שאין כמותו... אל תקחי ללב, ואל תתייחסי ברצינות ללשונות רעות. טוב שכתבת מה שכתבת, כדי להבהיר דברים... מכאן והלאה, פשוט המשיכי להיות את, ואת מותק אמיתית!!

מים קרים ../images/Emo182.gif

מצטערת לשפוך מים קרים אבל בואו רגע, רגע רצינות מוניקי, את יודעת שאני מתה עלייך, על השובבות, והצחקנות והרגישות והכל. ואת יודעת שאני בעדך. אבל בואו נודה, שמפלס החרמנות בחדר הזה עלה בימים האחרונים מאז שאין פה הנהלה, ולא בטוח שאם היתה זה היה נראה ככה. תודו. בצד השירים, והרגישות, והמשחקים, והצחוקים והשרשורים השנונים, משהו קצת התפרע כאן. משהו קצת התפזר. בסך הכל, בעובדה שאין כאן הנהלה, אבל החדר ממשיך לשוחח ולשמוח ולהיות אבן שואבת לאנשים מכל מיני סוגים, מכל הגילאים, אומר שיש כאן משהו טוב וחמוד ואיכותי. אבל זה גם תלוי בנו לא לתת לזה להדרדר. זהו. זה מה שרציתי להגיד. אי אפשר כל הזמן רק "פוצי מוצי". לפעמים האמת צריכה להאמר. ומוניקי, שוב פעם, את יודעת שאני איתך, וזה לא מכוון נגדך, וזה לא מכוון נגד אף אחד. זו תמונת מצב. ושימי לב לתגובה הספונטנית של טאקילה. ולמה היא קישרה את זה. זה אומר משהו גם כן. חברים?

ולהסרת ספק

אני מגנה את מי שכתב לך דברים מרושעים זה יכול לבוא רק מ-רוע של מי שמחפש לנתץ ולהרוס ולא לבנות. זה לא עניין של אף אחד, מה שאת ומי שאת, או כל אחד אחר כאן בחדר הזה. ומי שלא מוצא חן בעיניו משהו, או מישהו, כנראה שכח שהאצבע שלו על המקלדת והוא תמיד יכול ללכת למקום אחר.

Mוניk

New member
אייריש ממוש}{

ת'אמת אני כבר שכחתי כתבתי תמסר הזה בבוקר ואני חושבת שגם סלחתי כזו אני. ומה רע בסתוללות פו הרי זה כל כך שקוף ואם היינו רוצים אינטימיות אז יש צ'ט ויש אי סי קיו ויש עוד דרכים (ולא חושבת שאם הייתה הנהלה אז היו פוסלים אותנו) ופה זה כייף כי זה לא צבוע זה אמיתי ובהומור נטו תנסי לגלגל אחורה בארכיון ותראי כמה צחוקים היו פה עכשיו זה יחסית רגוע. אייריש
מוניק

מוניקה

סקס חחחחחחחחחחח לא צריכה לגלגל ארכיון (מה הצבעת עלה ירוק אחותי?) זוכרת הכל, יש פה צחוקים חבל"ז אבל מותך הסקרנות, מוניקי, תגלי מי זה היה הרשע? לא, הסקרנות הורגת את החתול, אל תגלי. רגע, אין לי חתול! תגלי.

Mוניk

New member
אופס אייריש

כבר אמרתי לך שכחתי וגם סלחתי ורשע מפיתום זה לא אמרתי אה וסקס זה לא עלה ירוק-עלה ירוק זה לגראסיאנים לא? אייריש}{ מוניק

למעלה