תגידו

Drorrrrrr

New member
תגידו

אלכס ואהרון אמרו ש- Wywg הוא שיר על מישהו שמת אבל זה בעצם נשמע כמו שיר אהבה: Runaway With My Love Runaway With My Heart My life and love might still go on To watch you, to guide, through the darkest of your days המממ

aYaLoLy

New member
אני חושבת.. ../images/Emo166.gif

שwherever you will go ממש לא על מוות! זה על זוג , שלמרות שהם נפרדו, אחד הצדדים אומר שלא משנה מה, הוא תמיד יאהב אותו\ אותה.. אפשר לפרש את זה בצורה של מוות אבל אני עד עכשיו לא ראיתי את זה ככה

crazy4tc

New member
דווקא לא נשמע כמו שיר אהבה

בורח עם האהבה- לא חייב אהבה לחברה, יכול להיות אהבה לקרוב משפחה או סתם ידיד מה שאני לא מבינה זה: הדובר בשיר לא נפטר נכון? מי שהוא שר עליו נפטר... אז אם זה ככה אז למה הדובר רוצה: to watch you, to guide you, through the darkest of your days זה לא אמור להיות האיש שנפטר שמנחה את זה שעוד בחיים?!

Drorrrrrr

New member
אז שהוא שאת זה יכולתי לפרש כ...

לראות אותך, לשמור עליי דרך הימים הכי אפלים. כי תמיד הרי אומרים שמישהו נפטר שהוא שומר מלמעלה. אז כאילו לשמור עלייך מלמעלה.

crazy4tc

New member
אבל השיר הוא:

you to watch you to guide days your through the darkest of אז זה יוצא בסוף כאילו הדובר שומר על הנפטר ולא הנפטר על הדובר... זה מה שלא הבנתי מההתחלה...

crazy4tc

New member
אוף איזה בלאגן יצא מזה...

כל מה שיצא מודגש היה אמור להיות לא מודגש ולהפך...

aYaLoLy

New member
יש בכלל קשר..

בין הקליפ לשיר?! אולי טיפה... בגלל שהיא תופסת את החבר שלה בוגד בה אבל בכל זאת אומרת שהיא תאהבאותו אבל זה בגירסת אמטיוי

love alex

New member
אני בכלל חושבת

שזה שיר אהבה למישהו שמת. שילוב בין הדברים שאמרתם... he he...

adi u

New member
נסו להבין אותי...מקווה שתצליחו

I know now, just quite how My life and love might still go on In your heart, in your mind I'll stay with you for all of time הוא מת... הכאילו ממשיך לחיות בתוכה...הוא ישאר איתה לתמיד ילך תמיד לאן שהיא תלך אבל לא בתור בן אדם חי...אלה הזכרונות ממנו. זה מה שימשיך ללוות אותה למשך כל הזמן...זה איך ש... I'll go wherever you will go וגם שימו לב שהשיר נפתח בזה שהוא חושב שמישהו תפס את המקום שלו... כי כשהוא הלך היא צריכה אהבה שתאיר את הצללים על הפנים שלה... עכשיו אחרי ששני אנשים נפרדים מרצון של אחד מהם או שניהם...הם לא צריכה אהבה הם צריכים זמן לעצמם(מנסיון כואב של אתמול...לא משנה..) ולכן יותר הגיוני שהוא מדבר על זה שבגלל שהוא מת היא צריכה להמשיך קדימה...אבל לזכור אותו...והוא ישגיח עלייה מלמעלה(כמו שדרור אמר).

crazy4tc

New member
אז זהו שלפי מה

שאת וניצן אומרות הדובר בשיר הוא זה שנפטר, אני תמיד חשבתי שזה ההפך ובגלל זה לא הבנתי את השיר כל כך עכשיו זה יותר מסודר לי... הדיון הזה היה כיף בואו נעשה כל שבוע בערך שיר חדש שכל אחד יגיד מה הוא חושב עליו... טוף?
ועדי מה קרה לך אתמול??

adi u

New member
אני שמחה שהבנת את המשמעות של השיר

ואני...בוא נגיד ככה... שנתנו לי במשך שבועייים לטעום ממזה זה חבר ומזה לאבד כזה...(לא מוות חס וחלילה)

adi u

New member
תודה על התמיכה...אבל...

באמת אין צורך... זה גורם להרגיש רגשי נחיתות... אני מתגברת..די מהר אפילו אפשר להגיד..אפילו יותר מידי מהר... כי אני יודעת לאן פני מועדות עכשיו...ולאן הכל הולך מכאן.

Charmed 4ever.

New member
אני חושבת שזה ../images/Emo54.gif|מיוחדת|

כמו שאמרת בהתחלה אם אני לא טועה, שהדובר הוא בעצם האדם שנפטר. הוא גם אומר שהוא תמיד יישמר כזיכרון באהבה שלה.

Drorrrrrr

New member
רק חבל שהקליפ הורס את זה

וכל אחד שראה את הקליפ חושב שזה שיר אהבה

crazy4tc

New member
נכון!

הקליפ לעצמו הוא נורא חמוד אבל כל קשר בינו לבין השיר הוא דמיוני בהחלט! וזה נורא מעצבן! כי אם היו שמים את הקליפ האמיתי (שהוא פי אלף יותר יפה) אז השיר היה מצליח הרבה פחות וזה הכל בגלל העולם השטחי הזה שאנחנו חיים בו!!! למה מחליטים על איכות השיר לפי הקליפ???? למה בריטני\כריסטינה\כל השאר כל כך מפורסמות??? בואו נגיד שאין לזה שום קשר לשירים המתקתקים בעלי ההפי אנד שהן אפילו לא טרחו לכתוב!!! זה בגלל שיותר מדי אנשם מסתכלים רק על החיצוניות וזה חבל... ככה גם חברת התקליטים של דה קולינג, הם יודעים שאם הם יסמכו על איכות השיר ויסתפקו בקליפ שלא מושך תשומת לב אז הם יפשטו רגל בקרוב מאוד... ובגלל זה הם עשו איזה סיפור קורע לב שאין לו שום קשר לשיר! זה כל כך שטחי ומעצבן!!!!!! אבל דה קולינג כן כותבים שירים לבד וזה בא ממקום של כשרון... אז למה הם צריכים את כל הזיופים האלה בשביל להתפרסם?! למה אי אפשר לתת להם להיות כמו שהם????

יש במה שאת אומרת משהו...

אבל תחשבי על זה, אם הם לא היו מפורסמים אנחנו לא היינו מכירים אותם ולא היינו שומעים את מה שיש להם להגיד את מבינה...? לפי דעתי דה קולינג יודעים שכל הקטע של הקליפים וההצגות שחברת ההקלטה דורשת מהם היא רודפת בצע/מזוייפת וללא משמעות אמיתית, אבל זאת הדרך היחדיה שלהם להעביר את המסר שלהם לעולם!!! אז אם נתעלם מהקליפים וכל הדברים שחברת התקליטים והבוסים השמנים שלהם מבקשים, ניראה שהם לאאאאא כמו כריסטינה/בריטני/כל חתיכת זבל אמטיוי אחר!!! (דהההההההה זאת הסיבה למה התחלתי לאהוב אותם כאילוווו....) טוב, לא ניטראה לי שמישהו יבין למה שהתכוונתי....פפחחח זה תמיד קורה לי!!!!! אני אפפעם לא מצליחה לגרום לאנשים להבין מה אני אומרת...בעעע... אולי אני אכתוב על זה שיר

crazy4tc

New member
הבנתי מה את מנסה להגיד ו...

אני בטוחה שדה קולינג יודעים שזה מזויף ואני גם בטוחה שהם נכנסו לזה רק בגלל שהם רוצים להעביר את המוסיקה שלהם הלאה!! אבל עדיין... נמאס לי להתעלם מזה!!

Drorrrrrr

New member
אם אלכס לא היה נראה כמו שהוא נראה

הם בכלל לא היו מצליחים למרות ש- Wherver You Will Go נחל הצלחה לא בגלל המראה של אלכס, למרות שלקח להם מלא זמן להגיע לאיפה שהם היום.

למעלה